Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, ati fost careva la magazinul Iana din Kappa? As vrea sa stiu daca au acolo prosopele si lenjerie pt patut.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Fetelor, ati fost careva la magazinul Iana din Kappa? As vrea sa stiu daca au acolo prosopele si lenjerie pt patut.

21+

Nu stiu daca au la Iana. Pe culoarul cu Iana mai sunt ceva magazine de copii si probabil gasesti acolo.
Eu am luat din Euro si au fost ok.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:

21+

Anca fabrica Iana e in Arad au si magazin de prezentare cu siguranta gasesti acolo tot ce au si aici in Timisoara si pretul e mai bun ca imi ia si mie sora mea diverse lucruri de acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:

21+

Anca fabrica Iana e in Arad au si magazin de prezentare cu siguranta gasesti acolo tot ce au si aici in Timisoara si pretul e mai bun ca imi ia si mie sora mea diverse lucruri de acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Inca nu am ajuns la magazinul din Arad, dar eu auzisem exact invers, ca aici e mai putin aprovizionat si ca mai multe lucuri sunt in Timi

...well, inseamna ca le voi vizita pe amandoua.Mi-as fi dorit sa fi avut si lenjerie, prosoape ca erau tot la pret bun si de calitate.Va multumesc de raspunsuri

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Buna dimineatza gagici. Haideti la

Ade24, multumesc

Diana, .

Am fost ieri la Bacila, si am stabilit cezariana ptr 22 ianuarie. Daca nu vrea sa vina pana atunci . Acuma, cand ma gandesc ca e peste o saptamana, parca imi vine sa-l sun si sa-i zic ca vreau pe 25 . M-a luat o frica, de parca asi fi la prima nastere .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Daca pe tine te-a luat frica, ce sa mai spun eu ca sunt la prima nastere si aia naturala, care s-ar putea sa nu fie cu Bacila. Si uneori ma infricosez ca s-ar putea sa ajung la spital cu o dilatatie prea mare ca sa mai imi poata face epidurala.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Lasati fetele ca o sa fie bine! Pana la urma majoritatea dr sunt ok si chiar daca nu e dr care v-a urmarit sarcina tot o sa va lasa le cineva...Nu e prima data cand Bacila si-a lasat pacientele la dr Murariu...si in final au fost chiar mai incantate
Ganditi pozitiv, nu va ganditi ca luati gripa sau mai stiu eu ce prostii...Eu am luat varicela si toata lumea zicea ca vai sa avorteze si uite ca am un copil super normal si mergem inainte sanatosi.
La prima nastere e mai greu, dar eu la a doua cezariana nu am avut treaba. Se mirau si asistentele ce bine ma descurc cu aia mica...au lasat-o cu mine si peste noapte ca am stat in rezerva. Asa odihnite ne-am intors acasa din spital...parca veneam de la pensiune.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anca16, tocmai am aflat ca de maine sunt reduceri 50% la toate produsele de la Iana din Kappa Center.

Mihaser, multumim ptr incurajari .

Eu m-am tot gandit.... Cred ca imi mut cezariana ptr data de 25 ianuarie....

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Anca16, tocmai am aflat ca de maine sunt reduceri 50% la toate produsele de la Iana din Kappa Center.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Ce bine ca ne-ai spus de reduceri! Maine cred ca dau si eu o raita pe acolo.

Crezi ca daca muti cezariana pe 25 vei fi mai curajoasa?

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Gratiana, vezi ca reducerile sunt doar la Iana din Kappa si de pe Alba Iulia. Sa ne zici si noua ce gasesti fain

Parca 25 imi suna mai bine, ca e mai departe .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Citat:

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

ioooai si maine nu am cu cine sa vin in Timi ..na, asta este.Multumesc ...daca mai afli si alta data, pls let me know

21+

Mergi la inceput