Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 10
ade24 spune:
Si eu stiu ca nu e bine sa stea in fundulet pana dupa 5 luni. Pe langa bazin e vorba si de coloana vertebrala care este inca fragila. Si Olivia incerca sa se ridice si plangea sa o pun in fundulet dar o puneam de cateva ori pe zi intre perne si nu mai mult de 10 min o data.
In alta ordine de idei si eu am hainute de fetite, unele aproape noi, si multe jucarii pentru bebei pana la 1 an. Daca vreuna din viitoarele mamici este interesata sa-mi scrie PM. Stiu ca la copilasii de la centru nu am putut sa le trimit decat jucariile de plus, din motive de siguranta pentru ei. Asa ca am ramas cu celelalte in "stoc"
.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
La mine nu au intrat. Sunt la ING.
Mai e posibila si varianta ca astia de la ING sa nu faca actualizarea pe internet banking decat o data pe zi.
Stiu ca asa este la Transilvania, scrie pe site.
O sa vad maine daca sunt intrati. Nu ma mai duc pana la bancomat acum, ca nu are rost.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
dyanira spune:
Nici la mine nu au intrat la Brd dar probabil ca nu s-a facut actualizarea.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Giova spune:
Buna fetelor!
la mine au intrat banii, tocmai am verificat. la ora 16 nu erau.
Am cont la BCR. sunt asa de fericita... ii asteptam ca pe painea calda...sunt toti...banii de CIC pe 4 luni jumate si alocatia pe 5 luni
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lili_77 spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Anca, nu am vazut aici la Iana, nici asternuturi si nici prosoape dr baie.
Pt. prosop poti sa te uiti la voi in Carrefour, poate gasesti acolo.
Lenjeria eu am cumparat-o de la cei care mi-au facut mobila (au stand in Euro in Timi si Real II). Dar ia in calcul si varianta de a-ti cumpara material si sa ti-o faci la comanda. Oricum pentru inceput cele mai importante sunt aparatorile laterale si cearsaful. Vezi la Iana in Arad, ca mai primeau cearsafuri (pe elastic), dar mi-au spus fetele de acolo ca se termina destul de repede.
Alessia-Maria & lili_77
otim spune:
buna seara si pupici de la noi . De citit suntem la zi , doar cu scrisul mai greu ( serviciu - casa - copil - mancare - spalat , etc ) ca daca ma intrebati repede cum ma cheama s-ar putea sa nici nu stiu ![]()
.
La multi ani Meli
La multi ani ERIC de galaxy
Ashera noi facem binisor , la gradi a plans primele zile , acum e mai OK , si din muci , otita , rosu in gat ... acum suntem iar la faza de muci ![]()
Sutem alaturi de voi (si daca nu scriu ma gandeam la voi ) asteptam vesti si poze cu Patrick si Chris , mult curaj , multa sanatate si multi 

.
Somn usor tuturor
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
o intrebare unde s-a mutat Noni sau un nr. de telefon va rog ?? am vazut poze superbe cu copii fericiti si am mai iesi si noi ![]()
Laurentiu Ovidiu
Otiliei