Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Bantui pe-aici, i-am dat la fata sa suga la 3 si nu mai am somn.

Lucia, mulutmesc. Astept raspuns si de hainute si sa-mi spui te rog exact cum pot ajunge la centru. Deci sa inteleg ca nu pot duce decat plusuri, nu?

Lili, eu nu mi-am pus copiii deloc intre perne, dar i-am mai tinut in brate in fundulet pana au stat ei singuri.

Banii intrasera la BRD, am fost eu pe la 8 seara.

Giova, tu ai cumva copilul la Children Care?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Carmina...da, Ioana il are pe Marco la CC!

Mi-au intrat si mie banii!
Eram pe zero ca am comandat hainute in Franta. Am refacut stocurile de gradi...ca din martie o duc si pe Eli.

Oti s-a mutat sus la Bega Noni...trebuie sa urci pana la ultimul etaj si acolo langa Indra shop sunt alte scari care duc la Noni.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu am luat ieri de la Iana prosoape pentru bebei, erau si mai ieftine si mai scumpe si eu am luat din alea la 30 lei bucate si a fost redus la jumate deci 15 lei. Am avut noroc ca imi trebuiau 2 pentru botez si baita. Si o paturica tip sac am luat tot cu jumate de pret si o super rochita sa imbrac fetita a doua zi

Am pus pe un link pentru cineva hainutele si sunt acolo si prosoapele daca vreti sa vedeti de care am luat:

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/Hainute#5428069341152611186

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/Hainute#5428069394606946418

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/Hainute#5428069378843367858

Am facut economie macar la astea dupa ce am cumparat 2 costumatii de botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Carmina, am vb acolo si poti duce hainute....chiar mi-a zis sa nu arunc nimic de la Iulia ca au mare, mare nevoie...despre jucarii nu am mai intrebat dar stiu ca si anul trecut si anul acesta au insistat sa ducem de plus ca altfel se lovesc cu ele........
Centrul este langa Louis Turcanu, intrarea este chiar peste drum de parcul central......cum vii de la gara catre centru, inainte de semafoare pe partea stanga.....daca nu te descurci sa-mi zici ca mai incerc ceva explicatii:)

Oti, sanatate multa!!! Ati incercat homeopate?

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

bpaula: foarte frumoase lucruri ai cumparat! marturisesc ca ma imbrac si dau acum o fuga si la magazinul din Arad, sa vad ce gasesc.multumesc

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucia, multumesc! Stiu unde e, este cladirea din stanga? stiu ca in dreapta e sectia de prematuri. Ma duc cel tarziu saptamana viitoare, trebuie sa caut pe cineva?

bpaula, dragute hainute!
A fost soacra-mea ieri pe la iana, zicea ca bate vantul acum pe-acolo. Eu mi-am facut de cap la Z si Bebeloo, n-am mai trecut pe la iana ca si-asa sunt in gaura financiara.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Carmina, da Marco e la CCC. vasd ca si voi...la Claudia?
noi suntem mai micuti, la grupa Ralucai, unde a fost Karina. nu ne prea intalnim pe acolo...dar pe Bogdan mi-l amintesc...m-am uitat in albumele voastre.
Miha inca putin si mai ai o gradinareasa. ai comandat pe laredoute?
eu am zis pas...mergem vineri in Italia si le-am luat o groaza de la Z.
La Fox sunt hainute misto si preturi bune.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

salut!

carmina trebuie sa intri acolo unde opreste 14 pe poarta aceea mare si drept in fata e o cladire cu termopan alb...noi acolo am mers.
si mie imi plac z si bebeloo, dar mi se par cam scumpe.

nu stiam ca au nevoie de hainute ca si eu am avut!

Paula sunt foarte frumoase!

Mergi la inceput

gio da pe lr, dar si pe 3 suisses. eu nu am fost la z...ca nu m-as fi putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Da, da.....intri in curte si undeva in fata, cred ca in stanga...sa intrebi la portar eventual...intrebi de d-na Ramona (e dir acolo), pe mine ma stie deja ca de cate ori am sunat-o:)...; incearca sa mergi pana in ora 4; oricum, si daca nu este dansa acolo, iti vor primi donatia cu siguranta....sa ai o copie dupa buletin la tine, s-ar putea sa le trebuiasca....Si....Bravo pt gest!
Fetele, Iana este si pe Alba Iulia cred......

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput