Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

gio da pe lr, dar si pe 3 suisses. eu nu am fost la z...ca nu m-as fi putut abtine

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

miha, pe laredoutte comanzi direct sau prin tipa aia?

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha mie nu mi se mai par cine stie ce hainele de pe laredoute. In vara am comandat pe 3 suissses si kiabi.
La reduceri la Z e chiar ok, bluze la 20 lei, pantaloni la 40 lei, caciuli la 15 lei si e calitate, nu se compara cu laredoute.
daca as mai comanda si prin tipa aia...pai tot acolo ajung cu preturile.
acum astept sa vad ce gasec la H&M, Zara, Oviesse. Oferta la baieti nici nu e asa bogata ca la fetitze...sufar rau de tot pe tema asta...ce sa facem, sanatosi sa fim.

Mihi la ora 10 era la materniate pt. provocarea nasterii. am vazut ca ai intrat sa-i faci galerie si de-asta te-am anuntat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Miha mie nu mi se mai par cine stie ce hainele de pe laredoute. In vara am comandat pe 3 suissses si kiabi.
La reduceri la Z e chiar ok, bluze la 20 lei, pantaloni la 40 lei, caciuli la 15 lei si e calitate, nu se compara cu laredoute.
daca as mai comanda si prin tipa aia...pai tot acolo ajung cu preturile.
acum astept sa vad ce gasec la H&M, Zara, Oviesse. Oferta la baieti nici nu e asa bogata ca la fetitze...sufar rau de tot pe tema asta...ce sa facem, sanatosi sa fim.

Mihi la ora 10 era la materniate pt. provocarea nasterii. am vazut ca ai intrat sa-i faci galerie si de-asta te-am anuntat.

_

Giova poti sa imi zici si mie unde e exact H&M???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu merg vineri in Italia, si ma refeream la magazinele de acolo: H&M, ZARA, Oviesse. la noi nu este din pacate.

_

Mergi la inceput

Super ca mergi, spor la shoping.
H&M si eu stiam ca nu e dar parca in Bucuresti e nu?
Ah si vroiam sa va zic ca si eu am luat duminica ceva hainute ff faine lui Andrei de la Fox si la pret super bun.Cu 250 ron am luat destul de multe si calitate buna.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gio mersi! Mihi e pretena mea...ea mi-a zis de DC! ...Am niste emotii ca nu stiu nimic de ea.

Eu am iesit bine la cumparaturi si comisionul nu mi se pare mult. Imi pare bine ca am reusit sa mai iau una alta...mie mi-a placut ce am luat de pe lr...stiu ca sunt si chinezarii...dar ce am luat a fost ok.
Acum am luat camperi cu 33 de euro redusi de la 140.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

saluti..azi am venit foarte marcata de la spital.Era pe ATI la judetean un baietel de un anisor si 5 luni nascut cu o malformatie artero venoasa craniana... dezvoltat normal pana acum..si caruia acum 2 zile i sa perforat o vena..si a facut o hemoragie craniana.. Singura lui sansa e o operatie in strainatate sa traiasca ca un om normal.
Inca nu se stie unde va fi sansa lui..la viena ...sau cine stie unde... dar in Ro sansele sunt nule ... e posibil sa ramana paralizat toata viata si medicii nu il baga in operatie.
Mi sa rupt sufletul cand l-am vazut acolo mic ..intr-un pat conectat la aparate ... blondut (asa ca Raul) hraninduse prin sonda nazo gastrica.Am vb foarte mult azi cu mama copilului.Am sa mai vb si maine si dupa ce vor afla clinica unde va fi posibila interventia chirurgicala am sa incerc sa il ajut cumva prin acest site.

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ank, Doamne fereste! Ti se rupe sufletul...sa ne zici si noua sa vedem ce putem face pt el.....

fetele, stiti cumva ceva despre dr Socol si Bugeag? Sunt pediatre in Calea Sagului, undeva langa Policlinica Grigoras....o prietena a nascut sapt trecuta.....ieri a vrut sa o inscrie la Socol si nu vrea sa vina acasa sa o vada pe fetita...a zis asistenta ca nu face vizite acasa....Merci!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fancy ,din cite stiu eu ,am vazut retete multe de la amindoua, nu sunt foarte competente.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Ank doamne ce povestesti tu acolo.Dar nu stiau de mic ca are probleme?Nu puteau face ceva pana acum???

Diana

Mergi la inceput