Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

eu voiam sa va intreb daca ati dat de bb-i cartofi copti in combinaie cu altceva sau nu?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Da, eu am combinat cartof copt cu mar copt...e buuun, i-a placut

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
provista - cu dovleac eu chiar nu ash amesteca cartoful. tu mananci cartofi cu dovleac? eu nu am mancat in viata mea. eu pt el gatesc ca si pt noi. noi oricum mancam nesarat asa ca impartim mancarea frateshte.

cei de la hipp-ura au borcan cu dovlea si cartof si ia placut.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ADITAPOP - eu ash trece pe lista asa:
-dinti
-mancare prea grea seara(cereale,cartofi..sau altele)
- achizitii motorii(daca a inceput sa se ridice in picioare si incearca sa mearga atunci zice la carte ca petrec mult mai mult timp in somnul superficial pt ca sa poata inmagazina noile achizitii si se trezesc constant in timpul somnului superficial pt a elibera frustrarile adunate in timpul zilei)
- somnul de dupa amiaza prea tarziu si lipsa unor activitati suficiente in timpul zilei

25 martie 2009

Da, oricare din variante poate fi valabila.
Dar pana nu-i fac niste analize, tot nu ma conving
Mersi mult

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

iuca vezi ca unele site-uri acum au transp gratuit, dar te-as sfatui sa mergi la br in carr4 au oferte la juma de pret fata de pe net sau tot la br la mag plus sapt trecuta aveau oferta la scaun babideal la 150 ron.

dragos tea mea

Mergi la inceput

iuca si daca mergi in magazin ai ocazia sa le si probezi cu copii si vezi daca le place sa stea in el sau nu.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

iuca- mananca numai in scaun de masa, cand plec in"deplasare" imi este f.greu sa il hranesc, il tin in premergator sa manance... cumnata mea nu i-a cumparat scaunel baielului si e f.dezordonat la masa, merge cu castrinelul dupa el prin casa...
Iuca - cred ca e tare greu sa cresti 2 bb odata, e adevarat ca nu te chinui de 2 ori dar iti vine sa te dai cu capul uneori...
olishka - si eu ii tot repet "tata" dar nu intelege pt.ca sotul e plecat din tara... vine peste o luna si o sa inteaga si el cine e nenea cu care vb.mama des pe internet

Ramona - mama de Stefan - 8 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

olishka le dau la amandoi o data. Pe Bogdan il tin in brate, ca e mai linistit si lui Bianca ii dau in premergator (i-am scos jucaria din fata si a ramas o tavita). Ea e mai agitata, nu are stare, ii dau o lingurita, mai face o tura cu premergatorul, se mai intoarce pt o lingurita
Cand vreau sa stea intr-un loc, il blochez eu si o pacalesc cu telefonul, cu o telecomanda, cu o jucarie, ca sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

de util clar e util. al meu mananca in scaun de acum 4 luni, daca nu il am e un chin. eu ash recomanda un scaun ieftin dar stabil, din lemn sau plastic. daca are husa textila neaparat sa fie detasabila. nu merita sa investeshti in scaune care arata ca un carucior...oricum sfarsesc pline de mancare in cele mai neashteptate pliuri si locashuri. eu am ales un scaun de la ikea. e de fier cu husa textil impermeabil. se spala cu un burete sau o dau hos si o spal la mashina. cel mai bine e sa faci proba cu copilul la cumparare. multe arata incredibil de bine dar copilul sta prost sau nesigur in ele

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Tufetele mai am o intrebare: As vrea sa le iau scaune de masa la amandoi, folositi? cum e?
Nu stiu daca sa iau mai intai unul, sa vad cum e si apoi sa mai iau inca unul sau sa le iau pe amandoua o data. Eu le comand pe net si parca le-as lua pe amandoua sa imi iau de-o grija. Numai sa fie utile.

Ramona cred ca esti in al noualea cer.

La noi Bogdan a fost primul care a spus "ma-ma" si apoi Bianca a spus "tata"

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor eu pe asta ma gandeam sa-l iau:
http://www.bebe-strumf.ro/produse/scaun-de-masa-bertoni-primo/

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuca, pentru mine esti o eroina! Nu numai ca poti sa ai grija de doi singura, sa le faci mancarica etc. dar ii mai si alaptezi in continuare...tot respectul meu! Din pacate nu stiu sa-ti raspund cu Mos Craciun, mie nu mi-a venit inca, nici nu ma mir. Cu scaunul de masa: Sophiphi mananca in majoritatea datilor in el, dar ii mai dau si cand e pe jos, pe paturica sau chiar in pat. E drept ca nu e genul care sa faca mizerie, ea daca vrea sa pape, casca gura frums, daca nu- pune fermoarul si aleluia, dar nu ia si apoi sa scuipe sau sa arunce. Eu personal n-as lua doua scaune atat din motive de bani cat si de spatiu; poate ar fi bine saiei intai unul sa vezi care cum sta in el. Poate Bianca prefera in continuare premergatorul.
Tufete, am innebunit, am avut un vis semi-erotic cu Dr. House!! Nu i-am zis inca sotzului, dar nu s-ar supara, ca el "mi l-a bagat pe gat", el il adora!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput