Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Si acum o intrebare. Acum cat suntem in excursie m-am hotarat sa nu-i gatesc lui David si sa-i dau borcanase. Am luat si cateva iaurturi de la Humana si fructe la cutie. Acestea nu se tin la frigider, dar li s-au umflat un pic capacul. Nu sunt expirate. Mai sunt bune? Multumesc. Olga, mamica lui David iepurasul |
excursionistii !!!
In principiu nu prea e ok ! Ele nu se tin in frigider dar nici la temp prea mari in camera, nu stiu ce sa zic, n-am patit asa decat cu un iaurt dar din acesta simplu !Mai bine nu ii da !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 [novus - gata? aveti dinti? bravooo |
Daaa, la 10 luni fara 2 zile a iesit in sfarsit primul !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Multumesc fetelor ca mi-ati raspuns la nelamurirea mea cu spatele drept !!
Cred ca e ok, si Alexandra la fel sta, cateodata bat alteori babuta !
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Eu iaurturile de la HUmana le tin la temperatura camerei, asa cum stau si pe raft la magazin si nu au patit nimic. Daca s-au umflat ma gandesc ca a fost prea cald unde le-ai tinut. Desfa si tu unul, gusta din el si vezi cum e. daca e fermentat prea tare nu-i mai da. Vladimir nu mai mananca iaurturile astea, nu ii mai plac. |
Am gustat si mi s-au parut ok. Intr-adevar aici unde ne-am cazat este fff cald.
Multuesc
Olga, mamica lui David iepurasul
provista spune:
citat din mesajul lui olishka Provista i-am facut si eu mai demult lui David cartof cu pui si iaurt. I-a placut, insa nu a mancat prea mult caci atunci eram in perioada cand ne ieseau dintii. |
merci si refacere rapida.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
iuca spune:
Tufetele mai am o intrebare: As vrea sa le iau scaune de masa la amandoi, folositi? cum e?
Nu stiu daca sa iau mai intai unul, sa vad cum e si apoi sa mai iau inca unul sau sa le iau pe amandoua o data. Eu le comand pe net si parca le-as lua pe amandoua sa imi iau de-o grija. Numai sa fie utile.
Ramona cred ca esti in al noualea cer.
La noi Bogdan a fost primul care a spus "ma-ma" si apoi Bianca a spus "tata"
olishka spune:
Ramona felicitari David de 2 zile tot striga dupa taica-su, dar eu l-am invatat Lasa ca astazi il bat la cap cu "mama"
Iuca dar le dai la amandoi odata sa manance? Cred ca da...Pentru noi este foarte util scaunul de masa. Noi l-am carat dupa noi. Imi este tare greu sa ii dau altfel sa manance pentru ca nu sta intr-un loc si nu vreau sa ajung sa alerg cu lingurita dupa el. Daca bebeii tai stau cuminti unde ii pui atunci este ok, daca nu, neaparat scaun Trebuie sa fie tare frumos sa ai gemeni un baiat si o fetita
Olga, mamica lui David iepurasul
aris26 spune:
bianca - zici ca vorbeshti despre copilul meuabsolut tot ce ai spus se aplica si in cazul nostru. probabil au ei o legatura stransa ca doar s-au nascut la cativa metri distantza
provista - cu dovleac eu chiar nu ash amesteca cartoful. tu mananci cartofi cu dovleac? eu nu am mancat in viata mea. eu pt el gatesc ca si pt noi. noi oricum mancam nesarat asa ca impartim mancarea frateshte.
novus - nici nu sti cat esti de norocoasa.doar ca sa iti imaginezi, la noi a fost asa: la 3,5 luni ultimile crize de colici, la 4,5 luni a erupt primul dinte(adica balele, durerea si nervishorii au inceput pe la 4 luni). de la 4,5 pana la 9,5 au erupt in total 8 dintzi. pana creshtea unul ca sa il lase durerea incepea urmatorul sa il chinuie. nu au ieshit niciodata 2 dinti simultan, fiecare a avut perioada lui in care mi-a chinuit baiatul
25 martie 2009
provista spune:
citat din mesajul lui iuca Tufetele mai am o intrebare: As vrea sa le iau scaune de masa la amandoi, folositi? cum e? |
noi tocmai am achizitionat scaun de masa este super incantat
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
aditapop spune:
citat din mesajul lui provista aditapop vezi sa nu fie de la alimentatia de seara Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Alimentatia de seara e doar lapte.
Pe la 18.00 ii dau mai consistent gen: mar copt, orez, branza sau mamaliga-branza-iaurt
POZE NAZDRAVAN