Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daaa noi suntem la mici dintosi acum ! avem 1 si 1/2 dinti Si sa stii ca si Alexandra a fost agitata noaptea pana i-a iesit primul si acum se trezeste destul de des nazdravanul stirb ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Olga, mamica lui David iepurasul
aris26 spune:
olga - distractie placuta si la cat mai putine cazaturi
provista - pai daaa, poti sa il freci cu unt si branza(sau il lashi bucati maridupa preferintze)
novus - gata? aveti dinti? bravooo
25 martie 2009
olishka spune:
LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 provista - pai daaa, poti sa il freci cu unt si branza(sau il lashi bucati maridupa preferintze) |
ma gandeam si in combinatie cu branza, smantana... cu dovleac sau alte legume
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Chiar astazi o sa ii dau. AM facut la cuptor pulpe de pui, cartofi si am mai pus si niste morcovi sa ii dau lui ii tina in mana. Ca el asa mananca, trebuie sa manance singur. |
merci. sa imi zici si mie efectul
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
iuca spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare pt fetele carora le-a venit CM: e posibil sa fie neregulat la inceput?
Mie mi-a venit prima data dupa nastere pe 1 dec, la 7 luni dupa nastere si de atunci astept. Azi e a 41 zi de la CM. Nu cred ca sunt insarcinata, desi cred ca am sa fac un test sa vad. Eu inca alaptez, dar mai mult noaptea.
Copii mei sunt bine, merg in 4 labute si in picioare daca se tin de ceva, sau de cineva, ne ies dintisorii sus, la amandoi o data si suntem cam maraiti.
Va citesc cand apuc, mi-ar place mai des, dar nu prea am timp, eu sunt tot singura cu ei si de abia apuc sa fac mancarea pt copii, pt noi, sa le calc hainutele, sa strang prin casa, stiti voi...
olishka spune:
Aris
Provista i-am facut si eu mai demult lui David cartof cu pui si iaurt. I-a placut, insa nu a mancat prea mult caci atunci eram in perioada cand ne ieseau dintii.
Si acum o intrebare. Acum cat suntem in excursie m-am hotarat sa nu-i gatesc lui David si sa-i dau borcanase. Am luat si cateva iaurturi de la Humana si fructe la cutie. Acestea nu se tin la frigider, dar li s-au umflat un pic capacul. Nu sunt expirate. Mai sunt bune? Multumesc.
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
merci. sa imi zici si mie efectul Pai e ok. I-am mai dat. II pun in castronelul lui 2 cartofi (2 bucati adica) sa isi ia el singur. Pe langa mana lui in gura ii dau eu carnea si cartofii maruntiti, dar nu piure ca vrea sa mestece si sa plescaie Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Pai e ok. I-am mai dat. II pun in castronelul lui 2 cartofi (2 bucati adica) sa isi ia el singur. Pe langa mana lui in gura ii dau eu carnea si cartofii maruntiti, dar nu piure ca vrea sa mestece si sa plescaie. Eu rar ii mai dau lui Vladimir mancare de bebelusi sila orele "de masa" pentru ca de obicei mananca cu noi. Orice am manca noi trebuie sa ii dam si lui ca altfel baga el mana in farfurie si ne ia.
Ieri am facut o salata de pui si era cu ambele maini in castron. Nu l-am lasat sa manance salata, oricum nu ar fi putut dar ii dadea eu pui in gura. Lui ii place sa se balaceasca cu mainile unde exista gauri (sticle, pahare, castroane, farfurii).
In general, daca imi place mie ceva la gust ii dau si lui. Daca mie nu imi place nu ii dau. II dau sa guste si daca se stramba nu il fortez.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Aris Provista i-am facut si eu mai demult lui David cartof cu pui si iaurt. I-a placut, insa nu a mancat prea mult caci atunci eram in perioada cand ne ieseau dintii. Si acum o intrebare. Acum cat suntem in excursie m-am hotarat sa nu-i gatesc lui David si sa-i dau borcanase. Am luat si cateva iaurturi de la Humana si fructe la cutie. Acestea nu se tin la frigider, dar li s-au umflat un pic capacul. Nu sunt expirate. Mai sunt bune? Multumesc. Olga, mamica lui David iepurasul |
Eu iaurturile de la HUmana le tin la temperatura camerei, asa cum stau si pe raft la magazin si nu au patit nimic. Daca s-au umflat ma gandesc ca a fost prea cald unde le-ai tinut. Desfa si tu unul, gusta din el si vezi cum e. daca e fermentat prea tare nu-i mai da.
Vladimir nu mai mananca iaurturile astea, nu ii mai plac.
ramona7575 spune:
Sunt tare fericita ca motzul meu a zis ieri "mama" pt.prima data si de atunci bolboroseste intr-una spre bucuria mea , nu mai fac nik prin casa, stau si il tot ascult ca hipnotizata .