Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, Sophiphi sta cateodata dreapta ca un batz, cateodata in schimb sta "pleostita". Nu stiu daca e ingrijorator... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Asa si Alexandra, daca nu e singura inseamna ca e ok !
Si cu somnul suntem la fel : pana pe la vreo 5-6 luni adormea singura in patul mare si o mutam la ea. mai nou adormim imbratisate dar ne simtit foarte bine, toata famila !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
provista spune:
eu voiam sa va intreb daca ati dat de bb-i cartofi copti in combinaie cu altceva sau nu?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
da, da, ai dreptate si rivali, aditapop, alina.n, mititca, plici plici, bebe_strumph, carla28,koko_1, Karina26,Cativ13, Cris_tianus, si lista ar putea continua. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Daaa si Ayla unde o fi ???
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 HAHAHHA am terminat si eu masa piticului...sau ma rog masa noastra pt ca el m-a hranit cu o linguritza si eu pe el cu alta linguritza. noroc ca a lui era goala si a mea plina |
te tine la regim
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Floric spune:
Neatza ! Cafeaua e servita...ofer cu zaharina si lapte.
Dyana, stiu ca si mutzu tau si0a exprimat dorinta de a adormi singur si de a fi independent. Povesteam o data ca si Raresu la fel...il pun in patut , isi ia o jucarie si gata somnul. Chiar eram necajita ca nu il pot legana in brate sa il adorm, sau sa stau langa el (orice incercare il enerva si nu adormea)...Ei, ce credeti...de 3 zile incoace...gura nu-i mai tace...cand il asez in pat si plec (conform obiceiului). M-am gandit il fel si chip...ba ca nu ii este somn, ba ca nu e schimbat, ba., ba, ba,...cand colo ce credeti???? Copilul meu a descoperit adormitul in brate si acolo vroia sa adoarma. Acum, ce sa zic cand avea 5-6 kg nu putea sa iubeasca metoda asta.... Deci, Dyana, asteapta ca se intoarce tot la prima dragoste
Novus, Raru sta batz cand sta in fund, chiar il admiram acum cateva saptamani gandandu-ma ce disperata eram odata ...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
citat din mesajul lui aditapop 'Neata fete dragi Inca niciun dinte nu se zareste strapungand gingia,dar parca nu suntem ultimii mohicani fara dinti, nu? Mutzu e si el printre mohicani, Alexandra din cate imi aduc aminte a trecut de faza asta, asa-i, Novus? |
Daaa noi suntem la mici dintosi acum ! avem 1 si 1/2 dinti
Si sa stii ca si Alexandra a fost agitata noaptea pana i-a iesit primul si acum se trezeste destul de des
nazdravanul stirb !
olishka spune:
Salutare!!!
Va pup cu drag pe toate
Aris fac si pentru tine o coborare, dar maine caci astazi nu ma mai simt in stare sa ma urc pe partie caci dupa cazatura zdravana de ieri ma doare rau gatul si ma dor si cateva coaste, asa ca am hiotarat sa stau in camera sa ma relaxez. Dar pe la pranz o iau la plimbare prin statiune si am hotarat sa merg si la patinoar, daca tot mi-am "rupt" gatul si coastele, o sa fac praf si fundul, caci nu sunt chiar experta
Olga, mamica lui David iepurasul
aris26 spune:
ADITAPOP - eu ash trece pe lista asa:
-dinti
-mancare prea grea seara(cereale,cartofi..sau altele)
- achizitii motorii(daca a inceput sa se ridice in picioare si incearca sa mearga atunci zice la carte ca petrec mult mai mult timp in somnul superficial pt ca sa poata inmagazina noile achizitii si se trezesc constant in timpul somnului superficial pt a elibera frustrarile adunate in timpul zilei)
- somnul de dupa amiaza prea tarziu si lipsa unor activitati suficiente in timpul zilei
25 martie 2009
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui provista eu voiam sa va intreb daca ati dat de bb-i cartofi copti in combinaie cu altceva sau nu? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Chiar astazi o sa ii dau. AM facut la cuptor pulpe de pui, cartofi si am mai pus si niste morcovi sa ii dau lui ii tina in mana. Ca el asa mananca, trebuie sa manance singur.