Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Maria Cristiana, bebe de Mihaelacg

Maria Natalia, bebe de Alina.n

Nicholas Claudiu, bebe de Nicky09

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

`neata fetele aris bantui si eu pe aci, mai recuperez, mai scriu, mai caut inf pe net.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am fost in oras!!!!

sa iti fie de bine....ma bucur ca nu a mai trebuit sa faci moarte de om

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Voi n-ati observat ca noptile sunt mai pustii? Unde e shasa?

da, da, ai dreptate si rivali, aditapop, alina.n, mititca, plici plici, bebe_strumph, carla28,koko_1, Karina26,Cativ13, Cris_tianus, si lista ar putea continua.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor o intrebare: bebelusii vostri stau cu spatele drept cand stau in fund ? ca la Alexandra mi se pare ca e putin incovoiata jos coloana bine cand pun mana se indreapta ea de spate, dar sper ca e ok !!

da, asa sta si al meu, cand sta lejer si nu se uita din pozitia in fund la tavan sau sa se intinda dupa o jucarie atarnata

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

HAHAHHA am terminat si eu masa piticului...sau ma rog masa noastra pt ca el m-a hranit cu o linguritza si eu pe el cu alta linguritza. noroc ca a lui era goala si a mea plina

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va salutam si noi dupa 1000 de ani...profit ca am ramas doar cu d-ra acasa si ne facem de cap ca vrea doar lipita de mine[:D.

Vineri seara am umblat prin poze...mai ce copilasi frumusei sunt aici in grup...la un casting nici nu ae stii aia ce sa aleaga.

despre decalotare-eu la alex am facut ce m-a sfatuit pediatrul, adica "nimic" si e totul ok acum...bine, dr zicea ca daca ar fi ceva la 3 ani se intervine, dar n-a fost cazul.

Vad ca sunteti "serioase" cu regimurile vostre. Bravo si mult curaj! Sigur o sa reusiti.
v-am zis ca eu eram la fara gluten si lactoza.de slabit spectaculos ca la inceput nu mai e cazul ca m-am porcit la modul extrem cu cioco neagra(oricum, nu slabitul a fost scopul regimului, dar a picat bine).am amintit despre asta ca sa le incurajez pe mamicile cu bebei cu pb cu laptele sau mofturosi.mi-am facut analizele dupa 6 luni si pt prima oara in "existenta" am calciul in limita normale...asa ca, nu disperai, daca bebeii nu vor laptic(nu vb aici de sit extreme) vb cu pediatrul si suplimentati cu apa bogata in calciu, legume si musai proteine putin mai multe decat in mod obisnuit....ca pentru mine chiar a picat mitul: nu mananci lapte, n-ai calciu.uite ca n-am mancat nici lapte, nici branza, nici unt, nici smantana si totul e ok...insa am fost atenta sa-mi asigur ratia zilnica

sper sa mai pot intra azi pana se intorc baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

'Neata !!!

Poftiti la cafea sau suc ce doriti si ce poftiti !!!

Nicky, ma bucur ca ai semnat condica si tu !! te asteptam cu drag oricand ai timp

InaPreda, ma bucur ca ai reusit sa iesi si te-ai simtit bine !!

Si noi avem un week-end umblaret ca de obicei :aseara am fost la ziua unei prietene din gasca iar astazi mergem la chef de pici

Fetelor o intrebare: bebelusii vostri stau cu spatele drept cand stau in fund ? ca la Alexandra mi se pare ca e putin incovoiata jos coloana bine cand pun mana se indreapta ea de spate, dar sper ca e ok !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Novus, si mie mi se parea la fel la Vladimir si cand am ajuns la pediatru si am intrebat statea baiatul cu coloana dreapta. Apoi am fost mai atenta si am constatat ca de fapt sta asa numai seara cand e obosit, lucru ce nise intampla si nou in caz de oboseala.

Incearca sa o observi mai atent, daca sta asa numai cand e obo sau si dimineata cand de abia s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

'Neata fete dragi
La Multi Ani tuturor ghioceilor sarbatoriti azi si zilele trecute!
Am citit aproape tot ce ati "vorbit" intre voi anu' asta, dar nu mai apuc sa scriu, din cauza nazdravanului
Inca niciun dinte nu se zareste strapungand gingia,dar parca nu suntem ultimii mohicani fara dinti, nu? Mutzu e si el printre mohicani, Alexandra din cate imi aduc aminte a trecut de faza asta, asa-i, Novus?
Provista, l-am vazut pe Dragos ce voinic e! S-o tina tot asa
Ilinca, Sophiphi e adorabila, iar toti 3 sunteti superbi
Superbi sunt toti ghioceii nostri, va vine sa credeti ca deja ne gandim la aniversarea de 1 an???
Ayla, cand apari si tu?
Si acum, sa ma plang putin, ca poate voi ma intelegeti si poate imi si spuneti daca vreuna dintre voi trece prin asa ceva. De vreo 2 saptamani, Razvan doarme noaptea f agitat, se trezeste din 2 in 2 ore uneori maraind, alteori urland La inceput am pus pe seama otitei, ei bine, otita a trecut, acum ce sa mai cred? gingia nu mi se pare inflamata, oare sa fie alta cauza?? maine chem si pediatra, vreau sa facem niste analize, sa vedem cum stam. Sa depistam cauza, ca poate il deranjeaza ceva, el de obicei doarme toata noaptea, se trezeste in jur de 6, bea laptic si mai doarme cca 2 ore, dar in ultima vreme, v-am zis, e dezastru.
Va pup pe toate, sper sa scriu mai des de-acum si sa va dau vesti mai bune

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

aditapop vezi sa nu fie de la alimentatia de seara

dragos tea mea

Mergi la inceput