Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
ilinca cu dr house???!!!
iuca - scuze, am uitat prima intrebare. da, e normal sa fie neregulat. mai ales primul si mai ales ca inca alaptezi deci prolactina si restul hormonilor sunt zapaciti. la mine primul a venit la 45 de zile, al doilea la 38 si urmatorul la...hmmm nu ma tzin minte
25 martie 2009
provista spune:
iuca mi se pare ok scaunul atata timp cat te tine buzunarul ptr 2.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
iuca spune:
ilinca iti multumesc mult dar sa stii ca oricare dintre voi ar fi in situatia de a avea 2 bebei s-ar descurca, pt faptul ca nu ai incotro, tb sa mergi inainte.
provista cam toate cheltuielile sunt *2. Ne-am obisnuit. Cand mergem la un magazin sa luam ceva, ne intreaba vanzatoarea, pt fetita, pt baietel? si...si...
aris multumesc mult ptr raspuns, m-am mai linistit.
inapreda spune:
Novus
In ceea ce priveste coloana, eu sint obsedata SI vis-a-vis de acest aspect, eu avind cifoza din cauza unei posturi incorecte, Ian mi se pare ca are o postura "corecta" pentru ca il verific mereu. Nu prea inteleg ce inseamna "incovoiat" in partea de jos; la un soi de lordozare de referi?
Sint ingrijorata, in schimb, pentru ca Ian prefera mersul si statul pe virfuri; o fi normal, tufete?
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
inapreda spune:
Ilinca, nici eu nu maninc sarat, tot pe motiv ca asa mi-au fost "educate" papilele gustative in copilarie; auto-educate, mai exact; bunica-mea tine de cind o stiu regim si, cum eu eram (si sint!) innebunita dupa ea, din solidaritate, mincam din blid cu ea!
Nu pot sa nu ma minunez in fata maiestriei tale intr-ale bucataritului, mai ales ca faci progrese intr-un timp asa scurt!
Aseara am fost la un restaurant italian cu nasii. Acum, sa nu crezi ca m-am auto-exilat in casa, nici vorba! Imi place, insa, sa ma dau lovita! Noi sintem genul de familie "plimbareatza" si mare amatoare de iesiri; avem des nunti, botezuri, zile de nastere, iesiri de dragul de a iesi iar martea ies numai eu cu fetele, fara capul familiei, mai exact, si fara Seful familiei (Ian)
Cu toate astea, s-au adunat multe frustrari de la viata de "maritata" care ma mai arunca, uneori, in butoiul cu melancolie!
Ian doarme singurel in camera lui de la 4 zile; usile sint deschise; il aduc in pat la noi dimineata unde, recunosc, ii place tare mult; tot in patul conjugal dormim amindoi in timpul zilei (de dormit, doarme el, eu intorc netu' cu fundu-n sus); si tot in pat ne dragalim si ne mai jucam, uneori.
inapreda spune:
Aris bravos (la plural )pentru Vitamina Plimbaretz!
aris26 spune:
iuca - f scump(mai ales cand faci x2) pt halul in care o sa arate in f scurt timp. sau bine...io stiu cum or fi ai tai...cand aud ca Sofifi mananca in pat imi vine rau. pai al meu pana nu se scalda in castron si pana nu duce el cu mana lui la gura nici nu vrea sa auda de mancare. tu ii sti mai bine pe copii. oricum insist sa il probezi sau macar sa comanzi unu si mai vezi tu dupa aia.
cu mosh craciun, totusi e bine sa faci un test ca sa te linishteshti
25 martie 2009
inapreda spune:
Eh, exageram si eu; am explicat mai sus: cind e vorba de iesit, imi place sa ma dau ranita, ca, na, nu pot accepta inca vorba cintecului "tineretea, mi s-a dus cu aniiiiiiiiiiii"
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
sa iti fie de bine....ma bucur ca nu a mai trebuit sa faci moarte de om Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
aditapop spune:
Novus, m-am mai linistit daca zici ca si Alexandra s-a manifestat la fel la primul dintisor.
Muuulti pupici de la Razvan pentru Alexandra
POZE NAZDRAVAN
inapreda spune:
Andiaroro, ma bucur ca ai dat un semn.
Aditapop, stai linistita si Ian e inca stirb da' stii tu cum se spune pe la noi: incet, cu voie buna, ca-n Ardeal!