Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

aris,bianca aveti cartea Hranirea copilului - Metoda Brazelton ?
intre timp m-am documentat, cred ca e din aceeasi carte puncte de cotitura.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Nu am cartea asta. Metoda a stabilit-o Vladimir.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor eu v-am tot urmarit pe voi cu ce ati zis despre mesele de zi; mi se pare ca mutzu manaca cam des; adica avem 3 mese clare: fructe, legume cu carnita si iaurt cu cereale(- doar un varf de lingurita, ca tinde sa se constipe) de gust si/sau cu fructe, dar pe langa astea 3 mese el mai baga 2-3-4 ture de titi; am vazut ca mai mult de 2 ore jumate nu sta nemancat; oare ar trebui sa-l lungesc cu mesele? si dimineatza are zile cand daca-i e somnic rau nu vrea fructele, vrea titi, si abia dupa somnicul de dimineatza papa fructe; vad ca ati mai citit carti si despre alimentatie, ce se recomanda acolo?? eu sunt constienta ca la el titi nu mai e de mult de foame, e de rasfat, de calmare, si de multe ori de somnic; parca as vrea sa-l dezvat de adormitul la titi, cu toate ca acuma sa fiu sincera, ma salveaza de multe ori de la marait muuuuuuult pana adoarme

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Si la noi cam la fel e. Mesele clare si nu prea, ca daca nu prea ii place ce ii dau nu mai mananca si reluam peste vreo ora sau prefera sa roada un covrig. Intre mese san. Si adoarme tot la san. De fapt seara mai adoarme si singurel dar sa stau lanmga el, la pranz insa la san. Prans fiind pe la 4-5.
Pana la urma nu sunt prosti copii astia si stiu si ei ce vor zic eu. Asa ca daca vor sa mababce, mananca, daca nu nu si pace. Nu cred ca e cazul sa ne facem griji. Deja au 9 luni si se exprima altfel atunci cand vor ceva. PLus ca ai niste kile si nu fac ei foamea asa...nu-i lungi nimic, ca apoi o sa iti lungeasca si el nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Daca vreti sa vedeti www.trilulilu.ro/Ayla21m/612b651afe6191" target="_blank">cum danseaza si merge Luana. Nu mai sta locului o clipa.
Si am pus si POZE noi-11 luni+.

Prima mea zapada-poze si www.trilulilu.ro/Ayla21m/7b0b4bdce52a99" target="_blank">ursulet in zapada-clip, www.trilulilu.ro/Ayla21m/8be53356a74345" target="_blank">ursulet mergand in zapada-clip.
In rest...nu papam, nu crestem, nu a mai luat nici in greutate si nici in lungime, dar la cat se agita toata ziua...nu ma mai mira nimic.
Am vazut si eu poze cu ghioceii frumosi, am rasfoit capitolul, nu prea am avut dispozitie sa stau pe net.
Pupici

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Felicitari Adelei!!!!

Astazi o sa ii dau si eu lui Vladimir niste spanac, mai dupa-amiaza. Sa vedem ce efect o sa aiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am vazut ca s-a discutat de orele de masa si de somn
noi stam cam asa:
trezirea pe la 8.30 in general(sau 7 sau 9)
ora 5 - biberonul cu lapte -0-100ml (dupa cum am norocul sa doarma - stiti voi problema mea)
trezirea pe la 8.30 in general(sau 7 sau 9)
ora 9.30 - br+fructe (mai nou doar para)+1-2 masuri cereale
doarme cam 30 minute -1h
ora 1 - pireu de legume+carne sau ou sau ficat+orez+ulei
doarme cam 1 -1.30 ore
ora 5 - br+dovleac sau sfecla rosie sau cartof+iaurt sau iaurt+paste sau spanac
doarme cam 15-20 minute
ora 8.30 - cereale cu lapte
ne culcam pe la 9.30-10 max

bine-nteles ca sunt zile cand doarme cate 20 minute sau deloc intre mese

micsunicii nu ii este niciodata foame (sau nu reactioneaza in niciunfel chiar cand am intarziat vre-un din mese si cate 1 ora)
asa ca noi respectam programul de masa chit ca mancam sau nu
intre mese nu vrea nimic, nici macar apa (si aia doar cu lingurita ca biberonul iese din discutie iar cana cu cioc inca nu o folosim, doar ne jucam cu ea)

noaptea , de cand am inceput sa dorm cu ea (adica de pe la 6 luni jumatate) se foieste incontinuu
are o preferinta: sa doarma cu picioarele pe sus asa ca , de aia sunt eu f buna in pat ca sa stau cu piciorutele ei peste picior, gat, mana... si sa am grija ca in toate pozitiile astea sa fie invelita

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am urcat si noi in sfarsit pozele de la Craciun

Daca tot nu am somn...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Foarte frumoase pozele.

Sa aveti grija cu masinuta insa. Eu am vandut-o pentru ca a luat numai trante cu ea. Cum se lasa pe o parte cum pica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Stiti cumva de unde pot cumpara slip pt bebe, stiti despre ce vb? Scutec absorbant pt kk in caz ca ii vine vreun gand cand il bag in apa.
Am de gand sa il duc pe Raresu la "spiscina".

Am vazut poze cu Adelake , e bestialaaaaaaaa...culta, ce sa mai discutam.

Iuca, asa cum au zis si celelate fete, zic sa cumperoi unul si il testezi si mai zic sa nu iei Bertoni (stiti ca eu eram mare fan, dar acum sunt mare dezamagita). Dezamagirea mea vine din faptul ca nu pot sa scot husa sa o spal, desi se tot lauda ca se poate acest lucru. Adica, hamul de siguranta este cusut loco, si nu am decat sa il descos, sa scot husa si apoi sa il mai coasa...bunica. Dar am vazut la modelul Primo ca are husa PVC, poate e mai buna (insa vara...nu se incinge????).
Daca vii la Braila, mergi pe Republicii de la Mag. Winmark spre Centru si pe dreapta este un mag NAutilus, numai cu de toate pt copii. Ei sunt si unic importator pt unele produse, cei drept chinezesti dar acceptabile. Adica eu cand am luat scaunul aveau un NO NAme chinezesc identic si la fel cu Bertoni Royal (cand spun identic trebuie sa stii ca si tesatura era aceeasi) mult mai ieftin. Dar deh...am vrut sa scrie Bertoni pe scaun. Daca am vreme zilele asteaz merg sa vad ce au pe acolo.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Eu am luat de la Decathlon.

Oricum am vazut in hipermarketuri: HUggies Little Swimers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla - nu am putut vedea filmuletul insa m-am bucurat de poze
tare scumpica mai este printesa

ce s-a intamplat cu tine? cum a fost la control?

se pare ca iarasi trebuie sa revin la ploaia de pupicuri zilnica, nu-i asa?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Moni bine ai revenit..
Luana este superba....m-a topit cand am vazut-o dansand si pe ce melodieee....are gusturi bune!!!!! printesa
PS: vreau sa te vad si pe tine in aceste poze!!!!!!!!!!!

Novus te rog!!!!!! Nu stiu cum sa fac sa pun textul....fug pozele....
http://www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156027091

Edit: s-au salvat si aiurea eu vroiam ca cele 2 poze cu noi (parintii) sa fie la poz 5-6 cand ar fi fost textul "impreuna cu parintii mei..etc'"

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca am revenit abia acum

MONICA, ce fata mare ai tu acolo. Nu imi vine sa cred cum merge, ce bine sta in picioare, iubita de ea

MABABEI, sanatate multa. Daca persista starea asta poate ar fi bine sa va vada un medic, nu sunt crizata cu porcina asta, dar mai bine sa fim prevazatori

MONNVAS, sa stii ca si Ana arunca jucariile pe jos. Uneori are mai multe pe masuta de mancat (nu cand mananca, masa e masa, joaca e joaca) si efectiv ara cu mainile prin ele pana le da pe toate jos. Cand stie ca o sa cada inchide ochii, chipurile ca face zgomot. Pe mine nu ma deranjeaza faza cu aruncatul, cred ca e o etapa. Ce ma enerveaza pe mine la culme e bagatul in gura. Nu ne putem juca cu nicio jucarie ca lumea, ca don'soara una doua le duce la gura si le molfaie. Ce sa ii arat eu catel si pisica pe carte, mi-o smulge din mana si jap la gura. La fel cu inele de lemn (i-am luat o jucarie cu inele de lemn din ikea, ti-ai gasit, cred ca mult mai tarziu se va juca cu ea asa cum trebuie), le molfaie de mama mama. Nu mai stiu ce sa fac cu ea, ceav sfaturi?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput