Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Floric am sa trec pe acolo sa ma uit, iti multumesc pt pont
Am inteles unde e, ca sunt braileanca si de vreo 10 ani m-am mutat in Galati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata mamici

pupici multi sarbatoritilor de astazi:

Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban,bebe de Eseea
Marina Alexandra,bebe de Alexa1019
Albert Gabriel,bebe de Ciresica5
Amalia,bebe de danadelia
Radu Stefan,bebe de bubulina
Petru,bebe de Shasa

La multi ani! mamica Bebe_strumf

LA MULTI ANI si de la noi; va pupam pe toti

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
noi abia ne-am intors de la logopedie...azi mi-a dormit Isabella i sling de la 10 pana pa 11,40(de mult nu am mai vazut asa ceva[:D)

Floric faci sa-mi fie dor de Republici,de mag.Dunarea....ehee copilarie,tinerete pe faleza,gradina publica,monument.iuca de cate ori iti vad semnatura tresar(o sa intelegi daca re uiti la semnatura mea)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo, cu regret dar nimic din ce era odata Republicii...nu mai este...si pe zi ce trece mai NIMIC este.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mababei - of, imi pare tare rau. daca nu face febra eu zic ca nu e nici o porceasca daca nu aveti febra. probabil doar o viroza faptul ca "secretiile nazale"sunt"apoase"(am auzit textul asta de un milion de ori) e ceva normal, o sa se ingroase mai incolo cand e spre vindecare. ai grija sa hidratezi copilul, multe sucuri de fructe si o sa fie bine

floric - eu am gasit la dm. daca ai pe aproape sunt doua dimensiuni si sunt f f ok. daca nu, gasesti si de la pampers, dar nu stiu cat de buni sunt ca nu am incercat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Aris multumesc!

Stiu ca s-a discutat mai demult ( cred ca Bogdana si Geanina au schimbat niste informatii pe subiect ) dar n-am fost atenta atunci: pot da echinaceea copilutzului? Daca da, stiti si doza permisa? Multumesc!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, dar ce agenda incarcata are Adelake: lectii de calarii, lectii de pian...in curand jogging...e grozava! Poza aia unde-l incaleca pe blandul terra-nova (de-ala e? ca nu-l vad in toata splendoarea) m-a dat gata. Si ce frumos sta in picioare! Trebuie s-o conving si eu pe Sophiphi cu brocoli...desi la ea avocado am vazut ca e "declansatorul". Acum e in etapa stat in 4 labe si batzait continuu; dureaza mult pana s-o ia la galop? Sa stiu cat mai pot sta semi-linistita.

Cand a vazut pianul a zis uimita: "TETE". Va amintesc ca la ea, "tete" inseamna "telefon" sau "telecomanda", si... cam orice are butoane. Asta era asa... un fel de "tete suprem".

Duna este Terranova nashei, este super-blanda, intr-adevar, daca iti plac, mai caut poze cu ea. A, uite am gasit: http://picasaweb.google.com/costinstroie/2Mai16Iunie2008#5212430982945600706 Pozele sunt de vara treecuta, ca in 2009 noi am sarit marea... Uf, cautand printre poze... asa m-a apucat o melancolie si un dor de mare...

De cand s-a ridicat in 4 labutze si pana a inceput sa faca primii pasi nu a durat prea mult la Adelina... e drept ca viteza a crescut progresiv. Initial facea cativa pasi, mai cadea... acum...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata mamici

pupici multi sarbatoritilor de astazi:

Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban,bebe de Eseea
Marina Alexandra,bebe de Alexa1019
Albert Gabriel,bebe de Ciresica5
Amalia,bebe de danadelia
Radu Stefan,bebe de bubulina
Petru,bebe de Shasa

La multi ani! mamica Bebe_strumf

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

La multi ani si de la noi!
pentru pitici
pentru mamici!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

La mine e galagie mare. Ne-am apucat de renovat si mansarda de langa noi si acum e molozu' pana'n grinda acolo. Dar o sa iasa frumos.

In filmul de mai sus puiteti vedea cam cum mancam noi. Sa nu va ma afecti probleme daca imprastiati mancarea.

Acum ma apuc de citit din uram, sunt la pag 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

al meu copil doarme
a adormit la 6 fara un sfert sau 20 si la 6.30 am incercat sa il trezesc. mare greseala, a avut o reactie f urata, murea de somn si era complet ofticat pe noi ca nu il lasam. a plans 15 min ba l;a mine ba la ta-su in brate pana la urma am zis:ok, ca tine sa fie. l-am pus in carucior si a adormit instant la loc. am bushit-o rau azi, sa vedeti voi la cat se mai culca asta acum. nu stiu cum sa ii mut orele de somn, ca asa nu e bine...nu e bine deloc.
chiar, ai vostrii cat si la ce ore mai dorm(novus - ignora intrebarea mea ca iar ma oftic cand te aud). asta al meu adoarme la 11.30-12.30 si doarme pana in jur de 1.30-2. apoi la 5 maxim 6 pica de somn. nu stiu ce sa-i fac. nici nu il pot culca definitiv la 6 ..nu?

25 martie 2009

Si noi avem cam acelasi program asa ca nu iti face probleme. Seara mai devreme de 23 nu se culca. In cele mai fericite cazuri se culca la 22.30

Mergi la inceput