Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
Buna dimineata! Azi noapte nu aveam somn, iar de dimineata... m-a trezit Adelina...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Neatza!
Hai ca am recuperat o gramada, nici nu mai stiu ce si cum, ca deobicei
Am vazut poze frumusele si am auzit de progrese grozave - bravo Aledake
FLORINELA, si mie mie se pare ca Victor este f dezvoltat. Bravo voua! Eu cu Ana nu reusesc nimic, nici pa, nici poftim, nici bravo, nimic. Nu oi avea eu metoda?
Revin ca s-a trezit
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
gigelica20 spune:
Dragele mele...cum sa fac...sa primesc si eu surpriza?
Cui trebuie sa ii trimit adresa? Eu maine dimineata plec din tara, dar se poate trimite la Focsani, pe adresa socrilor. Si se poate trimite cu plata la destinatie, nu e problema. Cui trimit PM cu info adresa???
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, dar ce agenda incarcata are Adelake: lectii de calarii, lectii de pian...in curand jogging...e grozava! Poza aia unde-l incaleca pe blandul terra-nova (de-ala e? ca nu-l vad in toata splendoarea) m-a dat gata. Si ce frumos sta in picioare! Trebuie s-o conving si eu pe Sophiphi cu brocoli...desi la ea avocado am vazut ca e "declansatorul". Acum e in etapa stat in 4 labe si batzait continuu; dureaza mult pana s-o ia la galop? Sa stiu cat mai pot sta semi-linistita.
Rivali, dar si al tau e precoce foc...sa se ridice inainte de 7 luni...super tare. Poate cei cu frati sunt mai mobilizati sa-i ajunga din urma.
Iar Victoras face o gramada...dar chiar asa "pasare de noapte" e? O sa ai ceva de tras cand va vrea sa mearga toata noaptea in cluburi
Gigelica, mare distractie sa ai in Austria si ia la tine smecta si alte medicamente, sa nu te-apuce ceva pe-acolo sa-ti strice excursia...si-asa n-o sa fii tu tare relxata fara pitonas:(
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
aris26 spune:
neatza fetele
eu fug la treaba dar am zis sa va salut daca tot mi-am baut cafeaua cu voi
rivali - mda, nu ai vrea sa stii nici cat spal la ea si nici factura de gaze nu o arat nimanui, in plus de asta m-ar impushca ecologishtii. astia inventeaza mashini de spalat cu consum redus de apa si eu toc tone de apa pe saptamana pt un botz de om
o zi buna sa aveti.
25 martie 2009
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici
pupici multi sarbatoritilor de astazi:
Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban,bebe de Eseea
Marina Alexandra,bebe de Alexa1019
Albert Gabriel,bebe de Ciresica5
Amalia,bebe de danadelia
Radu Stefan,bebe de bubulina
Petru,bebe de Shasa
La multi ani! mamica Bebe_strumf
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
mababei spune:
Neatza mamici!
Suntem raciti amandoi! Se pare ca am reusit sa-l molipsesc caci eu sunt coapta de vreo saptamana! Am bagat tuburi dupa tuburi de oscillococcinum in amandoi si degeaba! Pediatra m-a programat joi dupa miercurea ciuc, doctorita de familie vaccineaza la greu si are pui mic de vreo 3 luni si nu vine acasa asa ca am liber la inventat tratament pentru viroza. Puiul tuseste, are nasul infundat si mucisori limpezi (scuze) dar nu face febra. Sa nu ma gandesc la porcina, nu?????
Pediatra mi-a zis la telefon de eurespal, nurofen si sinupret dar daca nu face febra nu prea i-as da medicamente!
Mamici cu pui mucosi, ce tratamente naturiste ati aplicat?
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Dragele mele...cum sa fac...sa primesc si eu surpriza? Cui trebuie sa ii trimit adresa? Eu maine dimineata plec din tara, dar se poate trimite la Focsani, pe adresa socrilor. Si se poate trimite cu plata la destinatie, nu e problema. Cui trimit PM cu info adresa??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Gige, eu am trimis surpriza sapt trecuta
Caut recipisa si merg la posta sa vad ce s-a intamplat
Am trimis-o pe adresa pe care mi-ai dat-o tu.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
iuca spune:
LA MULTI ANI si din partea mea tuturor sarbatoritilor zilei.
Fetelor va multumesc mult la toate ptr raspunsuri
Denisa FELICITARI!!!!
Floric spune:
Stiti cumva de unde pot cumpara slip pt bebe, stiti despre ce vb? Scutec absorbant pt kk in caz ca ii vine vreun gand cand il bag in apa.
Am de gand sa il duc pe Raresu la "spiscina".
Am vazut poze cu Adelake , e bestialaaaaaaaa...culta, ce sa mai discutam.
Iuca, asa cum au zis si celelate fete, zic sa cumperoi unul si il testezi si mai zic sa nu iei Bertoni (stiti ca eu eram mare fan, dar acum sunt mare dezamagita). Dezamagirea mea vine din faptul ca nu pot sa scot husa sa o spal, desi se tot lauda ca se poate acest lucru. Adica, hamul de siguranta este cusut loco, si nu am decat sa il descos, sa scot husa si apoi sa il mai coasa...bunica. Dar am vazut la modelul Primo ca are husa PVC, poate e mai buna (insa vara...nu se incinge????).
Daca vii la Braila, mergi pe Republicii de la Mag. Winmark spre Centru si pe dreapta este un mag NAutilus, numai cu de toate pt copii. Ei sunt si unic importator pt unele produse, cei drept chinezesti dar acceptabile. Adica eu cand am luat scaunul aveau un NO NAme chinezesc identic si la fel cu Bertoni Royal (cand spun identic trebuie sa stii ca si tesatura era aceeasi) mult mai ieftin. Dar deh...am vrut sa scrie Bertoni pe scaun. Daca am vreme zilele asteaz merg sa vad ce au pe acolo.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel