Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

m-ati mai calmat cu mesajele voastre. deci ne confruntam mai multe cu problema asta a somnului nr. 2

dyanna - pare f logic ce ai spus tu cu trecerea de la doua somnuri la unul singur. poate fortzez un pic nota si il ajut euii aman un pic somnul de pranz si il culc mai devreme.
\acum a adormit insfarsit dupa ce a scos untul din noi amandoi. a cedat la ta-su.

monnvas - inca mushca si mushca rau. nu mereu, mai mult ma pupa cu gura deschisa dar cand are el chef sa imi provoace o reactie ma mushca si apoi se uita la mine cu toti dintii aia ai lui mici la vedere. noroc ca am gasit in brazelton asta un capitol special, sper sa o rezolv

denisa - felicitari!!!! incredibila Adelinaal meu nici gand de asemenea performantza. ma gandeam acum, oare nu suntem poete cand ne gandim la o asemenea combinatie? copii astia doi sunt cam eferveshcenti amandoi

dyanna - si la noi e noua chestia cu hranitul mamei flamande si slabanoage(in capul lui) mai nasol e ca imi baga aproape orice ion gura. cand vede ca nu reuseste sa bage triunghiul la locul lui, se oftica i si mi-l indeasa mie in gura ca acolo intra sigur

despre nr de mese eu nu ma bag ca al meu nu mananca. nu mananca punct(sau bine, nu mananca cand ii dau eu. asa ca ce si cat mananca el singur e f greu de apreciat...multe ajung pe jos, multe pe el si f multe pe jos).pana nu de mult aveam clar masa de fructe, legume cu carne, iaurtul de gustare si grishul de seara. acum...Dumnezeu cu mila. are toane si nu mai respecta nimic. lapte doar prin somn, un biberon la 12 si unul la 8dimineata.

kea - probabil nu a ajuns baiatul in faza in care isi doreshte sa se autoalimenteze. ai un pic de rabdare si o sa vezi cum sta treaba

novus - vezi, tu ai avut de unde pierde ceva teren. al meu se culca la 9 si uite ca am ajuns la 11 si asta mai cu forta asa...

sper ca nu am uitat sa raspund multor fete, dar am citit pe bucati in pauzele in care prelua sotzul activitatea: culcat copilul

am fugit si eu sus ca cine stie ce ma ashteapta. in seara asta i-am dat cereale, m-am riscat dat fiind faptul ca el a reactionat urat pana acum la ele. am zis ca poate poate, sper sa nu platesc prea scump. noapte buna

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05
[gigelica20 trebuie neaparat sa mergi la medic, daca ai cheaguri nu e in ordine, iar pt burtica bea smecta eu cu el ma dreg.
Merg si eu la .

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Saru mana...am luat imodium...o sa ma duc la dr...maine imi fac programare...
Noapte buna fetelor

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lucia sa te faci bine
Novus pt site. Nu ma pricep....

Vreau sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa cumpar si ce anume sa fac la botez.....si pt a 2-a zi la baita

M-as duce si eu la da fata mea nu da semne ca ar vrea sa doarma....se uita la mine si ....

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

A adormit Victoras de la 11.30,....Doamne nu-mi vine sa cred.
Am avut o prietena in vizita, iar cand ne viziteaza cineva nu doarme oricear fi se bucura din plin de vizita. Asa ca a mancat fuga un dus si un pic la mami in brate cu ceiut.
Noi am dezafectat patutul e pe post de tarc...in care nu sta, dar il tin pentru cand bate la usa sa platesc lumina,si vitoras tipa in el: "mama, ma me, mama, ma me".
Eu aveam o canapea mica pentru cafea, am lipit canapeaua aia de pat si am pus salteluta de patut acolo, sa fie la nivelul patului nostru....nu ma mai trezeste baiatulmeu cand se foieste noaptea si vrea putin ceai, da cu mana de parul meu ma trage si stiu ce e de facut.In pat cu noi nu era loc ca se invarte ca limbile ceasului in somn (cica sa doarma pe plan inclinat - pt.reflux....imposibil, aluneca si dormea cu capul in jos si picioarele in sus).
Noi avem garsoniera, si ca refugiu de nebunii avem o canapea extensibila pe hol (aprope noua, ca la 2 optea cand adorme Vik...numai chef) se intampla sa atipim colo, doarme linistit singur in camera, e mai aerisit,nu sforaie nimeni,nu se foieste nimeni...dar peste oapte daca e trezeste o vrea pe mami.
Cum spunea Aris, almeu nu-mi da sa mananc, dar e obsedat sa imi bage suzeta in gura, si am invatat sa ne jucam "multumesc si poftim" cu obiectele- asa tare ilamuza, a stim sa dam noroc cu cana, pahar...numa ca izbeste asa de tare de a spart cana deplastic. Si dam noroc ca barbatii...intinde mana .
La capitolul musculatura se tine singur in picioare pemasuta de cafea si vad ca nu se mai rostogoleste sa ajunga la un obiect, incercam ceva deabusilea, dar nu stiu cum ca tot in cap ne sprijinim.

Simina , nu cred ca am apucat sa te felicit pentru zanita mica....sa aveti o petrecere frumoasa la botez.
Lucrusoare cumpara nasa, tu tb doar sa o imbraci cand plecati deacasa (noi am avut si mosica, asa ca l-a imbracat ea), tot la botez a primit de la mama o bratara cu numele lui inscriptionat si de la mosica o cruciulita de aur pe care le-am sfintit. A am cumparat pentru nasi si moasa cate un cadou.
A doua zi in apa de baie am pus: tradafiri albi, miere de albine - sa fie iubit sa aiba lipici, un fulg - sa aiba o viata usoara, o chee - sa aiba o solutie pentru orice, o iconita de argint, aur, bai si a pus tacsu cheile de la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Nu prea despar cuvintele nu-mi merge blak la tst, am pus una din 1900toamna, ca pe a buna a terminat-o Vik dupa 3 cazaturi.
Locuri preferate de joaca: sus pe mese.
Jucarii preferate: paharul cu picsuri de pe birou si orice chestie de birotica + robot de bucatarie, aprinzator aragaz, insurubat si desurubat dopuri, pus si scos capace la borcane.
E fenomen nu-i place nici-o jucarie...ii place sa te joci tu si el se uite, daca-i intinzi lui jucaria...o inapoiaza si "mmmmmm" sa te joci mai departe si zambeste cu cei 2 taxatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Florinela - wow,ce tare e pustiu' tau. Cand te plangeai ca e bolnavior imi inchipuiam ca zace, n-are energie, da' vad ca va jucati toata ziua. Cat despre "multumesc si poftim", de cateva luni tot incercam si noi cu piticu', dar cum ii pica un obiect in mana, cum zbang pe jos cu el. Ba mai nou isi ia si avant ca sa-l arunce mai departe, ceea ce inseamna 2-3 pasi facuti singurel :) oricum, bag de seama ca Victoras se dezvolta frumos si problemele digestive nu-l impiedica sa dobandeasca tot felul de cunostinte si achizitii motrice.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Tufetele mai am o intrebare: As vrea sa le iau scaune de masa la amandoi, folositi? cum e?
Nu stiu daca sa iau mai intai unul, sa vad cum e si apoi sa mai iau inca unul sau sa le iau pe amandoua o data. Eu le comand pe net si parca le-as lua pe amandoua sa imi iau de-o grija. Numai sa fie utile.

Nu stiu ce m-as face fara scaunul de masa... Noi il folosim de la 5 luni, aproape exclusiv. Doar cand e foarte adormita si papa doar laptic nu o pun in scaunel sau atunci cand suntem "in deplasare", caz in care folosim scoica. Noi avem "Prima pappa" de la peg perego si mi se pare super-ok.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am urcat si noi in sfarsit pozele de la Craciun

Daca tot nu am somn...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!

Ne mai primiti si pe noi?

va zic si eu cu intarziere:

La multi ani,un an nou fericit si mai bun, sanatate si noroc, sa aveti parte de soti si copii iubitori!

Va citesc dar mai greu cu scrisul. Este destul de greu cu doi copii si fara ajutor.

Sa ve zic si eu ce mai facem.
De la 7 luni fara o saptamana ne-am ridicat in picioruse pe patut si de atunci patutul este doar loc de somn. Cum se trezeste nu mai sta nici macar o secunda acolo. Daca incerci sa il pui putin ziua il aud si vecinii de la parter ( eu stau la 8) Toata ziua misuna prin casa dupa Vlad. Se cearta pe jucarii cu el(jucariile pt bebelusi nu prezinta niciun interes pt el)
Bianca(parca) si al meu cum scapa in hol fuge la incaltaminte sa suga sireturile
Ziua doarme in 3 reprize a cate 15-20 min, rar cand doarme Vlad la pranz doarme si el vreo 45 min.

Cu greutatea suntem la categoria pana (sper ca nu gresesc) are 8kg la aprope 10 luni si 72 cm.

Cu somnul de noapte in ultimul timp stam cam prost, daca nu foarte prost. La 2 incepe foirea iar la 5 se da trezirea.
Cred ca face asta din cauza ca ii des patru dinti sus, de fapt unul a spart gingia ,inca unul o sa sparga zilele astea iar ceilalti doi cred ca o sa ne mai chinuie.

De mers , merge agatat de orice, dar ii este teama sa-si dea drumul. Face cativa pasi singur. Cred ca in cel mult o luna pleaca singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

am mai scris un mesaj lung cat o zi de post pe care l-am pierdut

Aris din cate am vazut eu ei trec de la 2somnuri la 1 somn pe zi dupa varsta de 1 an chiar spre un an jumatate.Asa a fost la Vlad si la copii altor cateva prietene

scrisesem mai multe in mesajul pierdut dar am uitat

am vazut ca multe ati intrat la cure de slabire...si eu ar trebui sa mai dau vreo 10 kg jos(cel putin) dar imi lipseste vointa

am vazut multe poze cu pitici frumos , am mai vazut o super cada la Aris dar nu ma vreau sa ma gandesc cat iti ia sa o cureti dupa fiecare baie.Aris nu vreau sa vad nici factura ta de gaze

ilinca si mie dr House mi se pare sexy...hmmmm

Mergi la inceput