Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si Alexandra manaca fara bavetica, mai mult in deplasari pt ca vesnic uit sa iau, si nu se murdareste, bine mai sunt si exceptii desigur !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca- uite ca nu m-am gandit la el ca la un barbat sexy...dar acum ca zici....hmmm

monnvas- pai la noi mesele sunt ultrarapide.mananca cat are chef,adica maxim 5 min,dupa care incepe foiala,se suceshte,se ridica etc.atunci il scot si ii dau drumul in treaba lui(intre timp am aflat ca asta e metoda ideala). e adevarat ca mananca putin comparand cu ce aud pe aici,dar nu e cazul sa il vad prost hranit

ma mut pe celalalt laptop si va mai scriu...dar la asta a rupt zapacila bara de space

25 martie 2009

Mergi la inceput

mai dar ce fete curate avem noi pe aici. pai al meu cu tot cu bavetica se face ca un porc si pe haine. al meu doar cu bunica-sa mananca frumos, dar mama sta de capul lui, il sterge mereu cu linguritza, nu il lasa sa se balaceasca in castron. eu am ales sa il las sa isi faca damblaua atata timp cat incearca baiatul sa se hraneasca nu doar sa se joace. ba chiar ma streseaza ca mama e prea stricta cu el si nu vreau sa il streseze cum mi-a facut mie in copilarile.

aprpos, zicea domnul asta brazelton ca in perioada in care incep sa mearga au nevoie de f putina mancare, a enumerat acolo minimul necesar. este incredibil. asa de tare m-am calmat cu mancarea.
capitolul asta cu alimentatie ma gandeam sa il scanez. trateaza exact problemele pe care le-am avut eu si v-am auzit si pe voi plangandu-va. sper sa prind atat timp liber

monnvas - asta cu aruncatul e o chestie a lui. ma gandesc poate greseti si tu undeva...nu stiu...ai incercat sa nu ii mai dai jucariile/suzeta etc dupa ce le arunca? si nici sa nu ai vreo reactie cand o face? pt ca am senzatia ca pur si simplu te provoaca, sa vada pana unde ii merge. sa nu te superi pe mine, ma gandesc doar cum sa te ajut pt ca sunt convinsa ca ai trecut de faza unde ti se parea amuzant

25 martie 2009

Mergi la inceput

al meu copil doarme
a adormit la 6 fara un sfert sau 20 si la 6.30 am incercat sa il trezesc. mare greseala, a avut o reactie f urata, murea de somn si era complet ofticat pe noi ca nu il lasam. a plans 15 min ba l;a mine ba la ta-su in brate pana la urma am zis:ok, ca tine sa fie. l-am pus in carucior si a adormit instant la loc. am bushit-o rau azi, sa vedeti voi la cat se mai culca asta acum. nu stiu cum sa ii mut orele de somn, ca asa nu e bine...nu e bine deloc.
chiar, ai vostrii cat si la ce ore mai dorm(novus - ignora intrebarea mea ca iar ma oftic cand te aud). asta al meu adoarme la 11.30-12.30 si doarme pana in jur de 1.30-2. apoi la 5 maxim 6 pica de somn. nu stiu ce sa-i fac. nici nu il pot culca definitiv la 6 ..nu?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

olga,felicitari pt david,mai stati mult?nu de alta,dar vad ca a prins tupeu si mi-e k pana plecati se suie si pe schiuri...si apoi ma oftic

aris,deci sa inteleg k isi va reveni singurel cu treaba "pe varfuri",nu?ca eu cam imi faceam probleme,mai ales k se recomanda sa nu il ti incaltat in casa...nici nu mai stii

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

mmmda..e clar ca doar al meu copil are un astfel de program. ati plecat cu toatele la baie sau ce altceva e normal sa faca un bebelush la ora 19.30
acum ca sa fac? sa scriu eu singura vreo 20 de mesaje sa va saturati de mine? ca doar am tras ciulul o gramada si probabil de maine iar nu ma mai vedeti pe aici?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor!
Am scris mesaj acum cateva zile si nu mi-a aparut s-a sters.
Ilinca e tare mama ta cu branza! Eu tot n-am apucat sa o fac dar tot voi incerca saptamana asta.Spor la slabit! Si eu vreau sa dau cele 7 kg care mi-au ramas dar nu stiu cand.
Aris26si copilul meu arunca toate jucariile pe jos, mai ales cele de care se plictiseste iar de dormit imi doarme in 3 reprize cate o jumatate de ora. Asa ca eu sunt suuuuppper fresh!!!!!!
Apropos stiu ca s-a mai intrebat, dar intreb si eu, va faceti vaccinul pt gripa porcina?

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mmmda..e clar ca doar al meu copil are un astfel de program. ati plecat cu toatele la baie sau ce altceva e normal sa faca un bebelush la ora 19.30
acum ca sa fac? sa scriu eu singura vreo 20 de mesaje sa va saturati de mine? ca doar am tras ciulul o gramada si probabil de maine iar nu ma mai vedeti pe aici?

25 martie 2009

Relax, mai suntem si noi pe-aici... Razvan a adormit pe la 19,00, intr-un final, de la 17.00 era rupt de somn, azi a dormit 2 reprize cate jumatate de ora nu stiu ce sa mai cred, cand doarme bine noaptea, ziua zice pas...si invers offf, cred ca trebuie sa avem rabdare sa mai creasca puii sa-si regleze oarecum somnul

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

pai treaba sta cam asa. in toate cartile am gasit ca e bine sa fie desculti(dar asta inseamna in piciorul gol, nu cu shosete). pediatra mi-a spus sa ii pun ghete simple, nu ortopedice, dar ghete sa fie sa ii tzina glezna. asa ca am ales varianta de mijloc. adica il tzin ori in picioarele goale ori cu ghete. problema e ca in ghete merge mai bine in picioare dar ii e greu in patru labe.
oricum acum calca mai bine pe toata talpa dar doar cand merge incet(ceea ce e rar la el) cand are rabdare(ceea ce e si mai rar). intre timp ii fac si masaj de la mine putere, poate ajuta

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

aris,deci sa inteleg k isi va reveni singurel cu treaba "pe varfuri",nu?ca eu cam imi faceam probleme,mai ales k se recomanda sa nu il ti incaltat in casa...nici nu mai stii

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

25 martie 2009

Mergi la inceput

cami - hmm mai acum mi-am dat seama. poate ca si al meu ar arunca, dar nu are de undeel sta numai pe josasa ca el le arunca el le aduna. il distreaza f tare sa le caute sub mobila
ce tare sunt, nu?

adita - pai si acum la cat se mai culca? problema mea e ca avea program si era chiar ok, dar de cand cu sarbatorile si-a mutat somnul nr. 2 cam tarziu. inainte se culca de noapte la 9-9.30 acum ne prinde si 11 sau chiar 11.30

gata, hai ca s-a hotarat sa se trezeasca. trec la joaca ca are chef de vorba

25 martie 2009

Mergi la inceput