Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
Iuca - da, e normal sa fie neregulat, si la mine e oarecum neregulat (adica 30-40 de zile), dar asa era si inainte. Si mai ales daca alaptezi.
Cat despre scaun de masa, si noi avem ceva asemanator. Poate cu Bogdan o sa ai mai mult succes. La noi nu mai tine figura fiindca piciul se ridica in picioare, bate toba in faianta, plonjeaza pe masuta si apoi pe masa mare si in final se agata de mine cu o privire de catel pierdut sa-l scot de-acolo. Azi cel putin era mama la mine si l-a tinut ea in brate si au pocnit impreuna in aragaz, pana m-au lasat nervii si am incheiat masa, ca daca era dupa el ar mai fi deschis guritza.
Io zic ca nu e musai sa iei unul cu spatar reglabil, ca acum stau ei bine in fundulet, si ia mai intai unul si vezi cum se impaca. La mine cred ca va ramane de decor.
Ma mir cum de sta Vitamina in scaun. Am impresia ca nu-si poate scoate picioarele din el sa o ia la plimbare.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus In ceea ce priveste coloana, eu sint obsedata SI vis-a-vis de acest aspect, eu avind cifoza din cauza unei posturi incorecte, Ian mi se pare ca are o postura "corecta" pentru ca il verific mereu. Nu prea inteleg ce inseamna "incovoiat" in partea de jos; la un soi de lordozare de referi? |
Nu stiu ce e lordozarea , eu zic ca jos coloana sta putin curbata si apoi in sus dreapta , daca intelegi ce vreau sa zic
Oricum nu tot timpul, cred ca depinde de concentrarea la joaca si la ce distanta sunt jucariile
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Aris, Bianca - ce bine ca ai vostri inca mai mananca din castron. Adica iau in mana si duc la gura. Al meu arunca pe jos tot ce ii cade in mana. Pe vremuri ii puneam si eu pe tavita cateva bucati de mancare si intre timp mai varam si eu in gura. Dar acum, chiar daca e lihnit, nu le baga in gura, le arunca pe jos ca e mai amuzant
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Am si eu o intrebare: ce fel de faina pt. mamaliga/ce fel de orez/si ce fel de piine dati la bebe? Sint produse "normale", adica pentru adulti? Daca nu, de unde le cumparati? Nu uitati ca locuiesc pe Marte,adica in Bistrita unde-i greu sa gasesti orice flecushtetz! Multu' anticipat pentru raspunsuri! |
Ina, noi ii dam si cele normale
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui m_monique sa ma laud si eu: azi am condus masina neinsotita de sot. am fost cu sora mea si copiii la plaza. deja am prins curaj. |
Felicitari !! Inceputul e greu, pana prinzi curaj !
Monnvas spune:
Ina, si eu ii dau paine, malai si orez "normale", ca pt noi, doar ca la noi painea este neagra (facuta in casa la aparat), iar orezul nedecorticat Tre' sa fie plafar si in Bistrita.
(7.03.2009)
olishka spune:
Ina I-as da iaurt natur caci ii place, insa suntem in Austria si nu stiu ce marca sa aleg. Asa am zis ca cele de la Humana macar sunt speciale pt bebei.
[b]David[/b merge binisor tinut de o manuta
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Iuca, ciclul si la mine a fost neregulat primele 2 dati,si a doua oara m-a tinut multtt de tot, poate si de la Cerazette pe care dea abia de 3 luni le iau
Cat despre scaunul de masa si noua ne este f util, Alexandra manaca doar acolo si ii place
novus spune:
citat din mesajul lui olishka David merge binisor tinut de o manuta Olga, mamica lui David iepurasul |
Felicitari !! I-a prins bine aerul de munte !
Ilinca_M. spune:
Hihi, tocmai i-am dat sa manance branza cu iaurt...in pat...fra bavetica (e duminica, duminica mi-e o leneeeee). E drept ca-n jurul gurii a fost alba dar pe hainutze sau in pat- nimic
M-a ranit un pic cu branza asta, adica eu i-am facut, mi s-a parut ca a iesit super buna, dulce...si mi-a refuzat-o pana i-am amestecat-o si cu iaurt, ce sa fac, ala e febletea ei!
Eu zic ca lui David ii prieste aerul de Austria
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni