Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga imi pare rau pentru cazatura, sper ca nu-ti strica vacanta. Multi si pentru David.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:

Aditapop, stai linistita si Ian e inca stirb da' stii tu cum se spune pe la noi: incet, cu voie buna, ca-n Ardeal!

Sau: "da' di ce atata graaaaaba?"

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Olga, nu stiu ce sa-ti zic de iaurturi. Daca nu esti sigura, mai bine nu ii dai; incearca sa gusti tu sa vezi daca nu au fermentat cumva si, repet, daca nu esti sigura, nu iidai. Lui David nu ii plac iaurturile natur? Ca din acestea gasesti cam peste tot, chiar si la restaurantul hotelului ar putea avea de la micul dejun

Mergi la inceput

Iuca ma bucur sa te "vad".

La noi scaunul de masa e foarte util; Ian numai in el maninca; uneori se mai si joaca: arunca jucarii pe jos si le vrea inapoi
E drept ca l-am obisnuit in scaun de cind am inceput diversificarea si acum i se pare, oarecum, firesc ca acolo trebuie sa pape.
Cind pui si tu poze noi cu gemenii?

Ramona, felicitari pentru primul "ma-ma"

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: ce fel de faina pt. mamaliga/ce fel de orez/si ce fel de piine dati la bebe? Sint produse "normale", adica pentru adulti? Daca nu, de unde le cumparati? Nu uitati ca locuiesc pe Marte,adica in Bistrita unde-i greu sa gasesti orice flecushtetz!

Multu' anticipat pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

INA - multumim
mersul pe varfuri - si la noi e aceeashi situatie, am inteles ca au ei tendonul lui ahile mai scurt acum dar isi revine. asta al meu ca deja s-a prins ca trebuie sa stea pe toata talpa ca sa aiba echilibru dar ii pun ghete din cand in cand ca sa il forteze un pic.
mamaliga - eu fac din malai malai..normal ca pt noi. orez cumpar orez normal(nu bob cu bob pt ca nu se firbe bine si ramane cam tare)
daca gasesti bio f bine daca nu, nu. nici noi nu am crescut cu bio

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, cuscra Inapreda, si io ma minunez ce talente zac in mine. Adevarul e ca eu sunt dispusa la a gati orice FARA CARNE, mai ales ceva a carui pregatire nu dureaza mai mult juma de ora si care e gata cu totul intr-o ora, o ora jumate. Crede-ma ca nuuu m-as apuca sa fac sarmale, ciorbe etc, nununu!
Ieri am mancat asa:
-pe la ora 9 un mar
- pe la 13 castane coapte
-pe la 16.30 legumele alea la cuptor
- pe la 20 un iaurt simplu din care i-am dat cu degetul si lui Sophiphi (da, pana si ea, ne-mancacioasa, pofteste, se holbeaza cand mancam, da marunt din buze etc:)))
Azi: dimineata iaurt, pe la 14 legume la cuptor (azi: cartofi, morcovi, ardei roshu, rosii cherry). Probabil azi voi mai manca fructe, ca am mere si mandarine.
Problema e ca ieri si azi nu am facut abdomene; dar ziua de azi n-a trecut!!
Aris, dar de ce intrebi: vrei sa spui ca tie nu ti se pare sexy dr. House?!!(bine, dr. Chase e o frumushatza de baietan, dar Hose e mai interesting;)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Tufetele mai am o intrebare: As vrea sa le iau scaune de masa la amandoi, folositi? cum e?
Nu stiu daca sa iau mai intai unul, sa vad cum e si apoi sa mai iau inca unul sau sa le iau pe amandoua o data. Eu le comand pe net si parca le-as lua pe amandoua sa imi iau de-o grija. Numai sa fie utile.

Ramona cred ca esti in al noualea cer.

La noi Bogdan a fost primul care a spus "ma-ma" si apoi Bianca a spus "tata"

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

la noi scaunul de masa e de baza.
andrei am mancat in el de la 6 luni pana aproape de 3 ani, cand l-am pus cu noi la masa si pe ioana in scaun.
andrei a invatat ca la masa se sta si se mananca nu se alearga prin casa cu mancare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am si eu o intrebare: ce fel de faina pt. mamaliga/ce fel de orez/si ce fel de piine dati la bebe? Sint produse "normale", adica pentru adulti? Daca nu, de unde le cumparati? Nu uitati ca locuiesc pe Marte,adica in Bistrita unde-i greu sa gasesti orice flecushtetz!

Multu' anticipat pentru raspunsuri!

malai, orez normale.
paine fac in casa ca am aparat, si o fac cu faina normala. am mai cumparat si paine si i-a placut ioanei coaja.

Mergi la inceput

sa ma laud si eu: azi am condus masina neinsotita de sot. am fost cu sora mea si copiii la plaza. deja am prins curaj.

Mergi la inceput