BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Unboticutz speram sa te refaci repede si sa scapi de orice complicatie. Multa sanatate tie si lui bebe si sa vii cat mai repede cu vesti bune!!!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

ayanna_xem,, la mine e primul copil (si e baiat) si pe 18 ian ar fi taman la 40 de sapt plus o zi ... taica-su a stat in burtica la mama lui pana la inc de sapt 42 asa ca am sperante sa fie cum vreau eu ... in plus inca nu am avut contractii, nici dureri deosebite, ma misc destul de usor ... iar data conceptiei e cam 25-26 asa ca ar mai avea pana la fix 9 luni de existenta
daca totusi nu iese cum vreau eu - si are bebe vointa mai puternica ma duc oricum la Municipal si nasc cu cine se nimereste sa fie de garda (oricum sunt in evidenta la ei ) --- si de aici ideea ironica ca s-ar putea sa nasc sapt viitoare si sa dau de un dr de garda care sa aiba chef de-o "naturala" ...

39 ;)
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Felicitari unboticutz!!!! Sanatate tie si lui bebe, sa treaca complicatiile si sa te refaci repede!!!!

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

seara buna, fetelor...
sa dormiti cu ingerasii!

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Noapte buna!

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

FELICITARI SAGETUTZA SA VA BUCURATI DE URLATICA

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Somnic usor si de la noi.
Am uitat sa va zic ca mi-am luat o camasa pt alaptat asa haioasa...
Este verde(culoarea mea favorita) si are pe ea doa berze si un bebelas.
Dulce foc.

37+ Teodor AMR 12 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

haircut stai linistita la pat si eu am avut contractii si mie mi-au facut amestec litic la 29 sapt aveam colul scurtat la 2,5 si bb in pozitie de iesit dar cu stat la pat plus acasa scobutil, no-spa, gynipral am trecut momentul.

Bea si pe mine ma dor oasele pe jos abea merg dar in rest nu am contractii sau alte dureri mai mari. Am vazut ca ai dnp pe 20 ian iar ucm pe 15 aprilie cum ai calculat ca ai 39 sapt am vazut la semnatura. Oricum poate a ta este mai mare eu vreau sa ajung in sapt 18-22 ian sa mai creasca pitica.
Doamne ajuta sa avem nastere usoara si bb sanatosi.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, eu ma cam plictiseam si ca sa-mi ocup timpul am indraznit sa intru sa actualizez prima pagina, in sensul ca le-am trecut pe unboticutz si sagetutza la mamici, am scris cateva date despre bebeii lor si am actualizat numarul mamicilor si gravidutelor. Cred ca e in regula ce am facut!
Sper sa nu se supere pe mine fetele tehnicutele ca m-am bagat peste ele, am vrut doar sa ajut.

Acum ma duc si eu la somnic...Noapte buna si somn odihnitor!!!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello burticutzelor....tot mai putintele
felicitari proaspetelor mamici si bun venit pufuletilor,,,unul dupa altul...

noi suntem ok...bb cumintel..,cate oi zi cheauna. alta ok....depnde de santajist...

papam dormim si mai dam cate un scurt concert..asa de kiki.va mai scriu k acu a adorm pe mana mea....dreapta...

va pup si ma gandesc lavoi...nu va mai agitat...totul e mult mai simplu atnci..

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput