BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
a....actualizati si la mine...
37 sapt, 3200 gr, 52 cm. apagar 8, dr cioflan horia, polizu, cezariana
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
lorex spune:
E tarziu, dar n-am vrut sa ratez capitolul cu nr 100!
De cand il astept!! ![]()

BRAVO SAGETUTZA!
BRAVO UNBOTICUTZ!
Refacere rapida va doresc!

Cris.D, scuze, nu vreau sa-ti amintesc de persoane antipatice pt ca eu sunt o simpatica![]()
![]()
![]()
Doar ca imi era mai simplu si mai drag sa-ti spun asa.Dar daca nu-ti place e ok, nu vreau sa ma pun rau cu tine ![]()

Dastefa si fetele cu listutza...mie mi-a zis doctoritza sa-mi procur doar OXITOCINA. In rest nimic din ce spuneti voi acolo..
Gratiana, eu zic ca-ti ajung 30 pt spital. Larisel spunea ca i-au ajuns 30 torsoane plus un pachet de tampoane.
Apropo, sanatate si crestere usoara si pentru printesele Larisei pt lunitza facuta azi 
Al3csa, de ce atat de rar pe la noi? Nu-ti mai suntem dragi?
Danutza, Vikinga noastra a nascut natural fetitza de 4.400, ce-i drept nu e la prima sarcina si nu stiu ce dimensiuni are la bazin.Dar asa...ca fapt divers, e de laudat!
Salutari Decenuela! Si zici ca-i simplu?? 
_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile
cu
Bombonica noastra
alicredo spune:

felicitari unboticutz! sa ai mult laptic! si refacere rapida.
bun venit pe lume bb Rares

35+ 
bAly spune:

Felicitari Unboticutz, Sagetutza!!!!
Sa va traiasca bebeii multi ani fericiti!!!!

Puisori de Larisel, la muuulte muuulte luni inainte! Sa cresteti mari si sanatoase!
Noi inca in formula 2 in 1, dar sincer nu cred ca o mai ducem mult asa. Elimin in continuare din dop, si aproape de fiecare data cind ma ridic din pat am si contractii. Nu sunt f dureroase, dar sunt inconfortabile. Plus durerea de la 'dumneaei'; apropo eu la fete nu tin minte sa fi avut durerea asta...
Vine Surpriza
Alina
35+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
al3csa spune:
Cica am vrut sa imi reglez si eu somnul
de unde?? M-am bagat la 8 jumate in pat in speranta ca voi dormi macar pana la 7 dim ... E da .. La 3 jumate eram cu ochii pe tavan si de prea mult somn m-a pufnit si plansul ca sa si speriat saracu barbati-miu .. Plangeam de zici ca m-a batut unu .. Am fost am mancat .. si acum .. va astept la cafea ![]()
Deci fete dragi poftiti
.
Pai am intrat mai rar pt ca ziua dormeam si noaptea plecam sau veneau prietenii la noi la rummy
si nu apucam decat sa va citesc .. Dar sper ca de azi sa pot sa stau mai mult cu voi 
Si nu in ultimul rand :
Felicitari UNBOTICUTZ .. Refacere rapida si muuult laptic
35+
Yannis Andrei
Poze
AMR 5 sapt !!! Ce putin mai e pana ne vom tine
in brate !!!
..
Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
decenuela spune:
hm....si eu care gredeam ca fac io csafeaua....
lasa ca e buna fc si de altii..ca am uns bucata bb la titi asa ca ma misc mai greu.
lorex...n-as vrea sa cobesc si sa-mi para rau ce zic...insa nu-i asa de greu. acu imi pare bine ca nu m-am agitat prea tare nici inainte si am lasat lucrurile sa mearga de la sine. se pare ca bb meu e ca in burtik , cuminte. nu stau cu manualul langa mine, vine totul de la sine, cum banuiam. exista o comunicare nonverbala intre mama si bb asa incat nu dai gres.
ce sa zic ieri a dormit tot timpul si eram sigura de noapte alba dar...l=am luat din cos si l-am pus langa mine si n=a mai scancit. a dormit toata noaptea...evident io k grija...dar....n-am trezit blocul.
avem si colici dar inca ii suportam k barbatie,il pun pe burtik...si park se transmit la mine si ma doaer de mor...ori poate e burta ink varza de la operatie...si k scaunul inca dereglat...mama ei de cezariana.
torsoanele au fost singurele chestii k care mi-au dat voie 15 mari si vreo 10-15 mici e ok. nik pt bb( pampers si servetele ,atat)nu va icarcati aiurea k nu trebe.
va pup.o dum placuta
a,,,n-am reusit sa dorm pe burta...am lasat 9-10 kg la spital...si greul incepe...am ramas cu 15 de dat jos....jale...dsaR gT cu papa bun....acu ce e bun pt bb...
pup
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Beatrice1982 spune:
mersi alecsa de cafea............
lia.....pai dpn ul meu, ar fi in 16 ianuarie..um in 7 aprilie........
ala l-am calculat noi atunci la inceput cu ceva calc de nastere aiurea, si de atunci nu l-am mai corectat.............
noi dormit prost.............
ivan iar a inceput dansurile moderne, nu m-a lasat sa dorm..........de nici un fel.............
dureri de spate, de sale.......de jos.....si cam atat....
ar trebui sa mai incerc sa dorm putin..........
si acum ma dor selel de mi se rup..............
of offfffffffffff
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
Beatrice1982 spune:
decenuela, as vrea sa gandesc si eu asa senin ca si tine, in legatura cu nasterea si cu bebe de dupa.............
desi na....ar trrebui sa va ascultam, ca voi stiti mai bine, ca ati trecut peste deja..........si aveti dreptate, dar e cam greu sa nu te agiti, catusi de putin..........
decenuela dar tati ce zice?????????????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
al3csa spune:
Decenuela te admir ! Imi place cum vb de bebe si imi place ca esti asa linistita .. Bv tie mamico .. Parca ma mai incurajez si pe mine cand va aud vb asa pe tine si pe andre.lina. Si ma bucur ca aveti timp s pt noi 

Fetele eu ma mai bag un pic in pat poate poate o mai veni si pe la mine somnul 
35+
Yannis Andrei
Poze
AMR 5 sapt !!! Ce putin mai e pana ne vom tine
in brate !!!
..
Morcoveii au inceput sa se vada
!!!