BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ratusca mica..am vazut si eu in direct, cum dadea dom' base bancnotele de 50 de roni la caserie..................

dar tu unde erai?????

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

pai eu plecam cand el abia intra, asa ca nu am avut nici o sansa sa intru in cadru

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

FELICITARI, UNBOTICUTZ!!! BINE AI VENIT, RARES!

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ratusca, gandeste-te la partea pozitiva...
pana apuca sa nasca ultimele dintre noi, tu deja o sa ai experienta, o sa aveti deja sarbatorita prima lunita, si o sa fiti copii mari... operatia o sa fie vindecata, si deja o sa te gandesti la botez, si... cum sa sarbatoresti cu tati... stii tu ce ...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Auziti, dar Private practice ala cu ce-i? Ca eu nu-l am si daca-l recomandati inseamna ca-i bun, sa mi-l trag si eu de pe net. Macar mai schimb decorul... ca daca ma mai uit mult la House ma astept sa il intalnesc prin spital cand ma duc sa nasc...nu de alta!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Este un serial derivat din Grey's Anatomy, dezvoltand pe personajul Addison (exa lui McDreamy). E tot cu doctori, insa mai soft, la o clinica, nu la spital si se concentreaza pe relatii interumane, nu pe cazuri si pacienti

Ratusca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MAMICILOR, sunteti ff ocupate, sigur, cu bebeii, dar am vrea si noi sa citim povestile nasterilor puiutzilor vostri, ca trece timpul si le uitati.nu numai ca murim noi de curioase, dar e un cadou fain si pt bebei sa citeasca cand or fi mari

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

ratusca_mica, danutza84 eu sunt convinsa ca in 90% din cazuri acea disproportie intre bazinul mamei si capul copilului e doar poveste dar...daca faci parte din cazurile in care chiar nu se poate? De ce sa risti? Daca aveti incredere in medicii vostri nu va mai ganditi ca au ales cezariana din comoditate.
Eu sunt pentru nastere naturala dar atunci cand se poate si nu pune sanatatea sau viata nimanui in pericol.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Auziti, dar Private practice ala cu ce-i? Ca eu nu-l am si daca-l recomandati inseamna ca-i bun, sa mi-l trag si eu de pe net. Macar mai schimb decorul... ca daca ma mai uit mult la House ma astept sa il intalnesc prin spital cand ma duc sa nasc...nu de alta!

pozicile_ mele
Revelion 2010

Este un serial derivat din Grey's Anatomy, dezvoltand pe personajul Addison (exa lui McDreamy). E tot cu doctori, insa mai soft, la o clinica, nu la spital si se concentreaza pe relatii interumane, nu pe cazuri si pacienti

Ratusca 38+

Mersi ratusca_mica...suna interesant. O sa-l caut si eu!

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluza66

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Buna fetelor!

M-am gandit sa va mai pun si eu la curent cu noutatile.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, laptic din belsug si bebei somnorosi si mancaciosi!

Noi am fost la medic saptamana asta si se pare ca nasterea mea normala s-a transformat in cezariana din cauza de bazin ingust si bebe mare, alexuta avea 3380 gr marti. Mai mergem saptamana viitoare la medic ca sa stabilim cand facem cezariana. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. In afara de dureri de fifi nu avem alte simptome.

Va pupam dulce!

Dana 35+ Alexandra

Si la mine tot pentru acest motiv a recomandat dr. cezariana si acum chiar ma gandesc...chiar o fi asta o problema reala (?) sau pur si simplu o fi mai comod pentru ei sa apeleze la varianta asta, ca vad ca o intalnim din ce in ce mai des.
Mama mea are aceeasi constitutie ca si mine si a nascut 3 copii natural fara nici un fel de probleme. Nici eu nu mai stiu ce sa cred...totusi cand i-am zis doctorei ca as prefera natural mi-a spus ca daca aleg varianta asta o aleg pe pielea mea si dupa aia sa nu plang daca apar nush ce complicatii...si m-a cam luat frica si am zis ca totusi e medic si e mai bine sa decida ea.
Pledam aici pentru nasterea naturala...si ajungem in final la cezariana. Culmea ironiei!

pozicile_ mele
Revelion 2010

culmea ironiei ar fi ca o persoana asa ca mine care e convinsa ca o nastere cu cezariana (nu programata, ci dupa ce se rupe apa) e mai convenabila si pt mine si pt copil sa ajunga sa nasca natural ...

39 ;)
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra

Ai dreptate!!! Asta da culmea ironiei... dar totusi, tu in saptamana 39 mai poti sa astepti pana pe 18??? N-ar fi mai bine sa vb cu alt medic intre timp?... ca nu se stie niciodata...oricat de bine am planifica noi lucrurile, surprizele se intampla...si in ultima vreme, din cate vad aici pe forum, chiar destul de des.

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

daca intra cineva, vreo fata tehnica sa faca modificari.............

nu imi trece mie 16 ianuarie dpn???????plssssss............
ca atunci implinim 9 lunite...................

si eu ma plictisesc, dar nu am rabdare sa ma uit la seriale..............
de nici o culoare!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa ca mai vin p-aci.mai citesc una alta...............
in rest..plictiseala plictiseala............

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mesaj de la unboticutz:

”Apa rupta la 2,20,contractii de la 7,bebe a iesit cu cotul pe langa caput.Eu am facut o mica complicatie dar sper sa treaca repede.Pupam.”

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput