BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Buna fetelor!

M-am gandit sa va mai pun si eu la curent cu noutatile.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, laptic din belsug si bebei somnorosi si mancaciosi!

Noi am fost la medic saptamana asta si se pare ca nasterea mea normala s-a transformat in cezariana din cauza de bazin ingust si bebe mare, alexuta avea 3380 gr marti. Mai mergem saptamana viitoare la medic ca sa stabilim cand facem cezariana. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. In afara de dureri de fifi nu avem alte simptome.

Va pupam dulce!

Dana 35+ Alexandra

Lasa, bine ca s-a prins inainte de nastere si nu in timpul, ca am mai auzit faze si nu e misto deloc!

In cate saptmani vrea sa iti faca cezariana?

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ayanna, pot sa iti spun ce facem noi (eu si sotul) de cand sunt eu condamnata la pat si repaos... ne uitam la seriale. fiecare la el pe calc. el in paralel mai joaca si table pe net, eu vb cu voi pe forum... si asa o tinem, zi-lumina. mai mancam cate ceva, sau mai iesim la cumparaturi, in rest... el in fund la calc, eu pe canapea, lungita, cu lappy in brate... acum, zilele astea, ne uitam la "24". are 24 de episoade* 7 serii, deci... cred ca se naste bbTo si nu apucam sa terminam...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Buna fetelor!

M-am gandit sa va mai pun si eu la curent cu noutatile.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, laptic din belsug si bebei somnorosi si mancaciosi!

Noi am fost la medic saptamana asta si se pare ca nasterea mea normala s-a transformat in cezariana din cauza de bazin ingust si bebe mare, alexuta avea 3380 gr marti. Mai mergem saptamana viitoare la medic ca sa stabilim cand facem cezariana. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. In afara de dureri de fifi nu avem alte simptome.

Va pupam dulce!

Dana 35+ Alexandra

Si la mine tot pentru acest motiv a recomandat dr. cezariana si acum chiar ma gandesc...chiar o fi asta o problema reala (?) sau pur si simplu o fi mai comod pentru ei sa apeleze la varianta asta, ca vad ca o intalnim din ce in ce mai des.
Mama mea are aceeasi constitutie ca si mine si a nascut 3 copii natural fara nici un fel de probleme. Nici eu nu mai stiu ce sa cred...totusi cand i-am zis doctorei ca as prefera natural mi-a spus ca daca aleg varianta asta o aleg pe pielea mea si dupa aia sa nu plang daca apar nush ce complicatii...si m-a cam luat frica si am zis ca totusi e medic si e mai bine sa decida ea.
Pledam aici pentru nasterea naturala...si ajungem in final la cezariana. Culmea ironiei!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

culmea ironiei ar fi ca o persoana asa ca mine care e convinsa ca o nastere cu cezariana (nu programata, ci dupa ce se rupe apa) e mai convenabila si pt mine si pt copil sa ajunga sa nasca natural ...

39 ;)
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ayanna, pot sa iti spun ce facem noi (eu si sotul) de cand sunt eu condamnata la pat si repaos... ne uitam la seriale. fiecare la el pe calc. el in paralel mai joaca si table pe net, eu vb cu voi pe forum... si asa o tinem, zi-lumina. mai mancam cate ceva, sau mai iesim la cumparaturi, in rest... el in fund la calc, eu pe canapea, lungita, cu lappy in brate... acum, zilele astea, ne uitam la "24". are 24 de episoade* 7 serii, deci... cred ca se naste bbTo si nu apucam sa terminam...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

A, sa inteleg ca nu ti-a placut Private Practice, huh? PAi daca nu iti place Grey's, clar asta nici atat. Eu ma mai uit la Stargate Atlantis, daca esti fan SF-uri

Ratusca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

ayanna_xem - la fel am gandit si eu; nu stiu cata incredere sa am in medic; ma gandesc sa nu fie doar un motiv pentru comoditatea dumnealui.... si banii mai multi si nici nu-l trezesc in miez de noapte; insa nu prea imi vine sa risc pe pielea mea, mai ales ca pana la urma am decis sa nasc in provincie; totusi ma gandesc ca este deja marisoara si intr-o saptamana sigur depaseste 3500 gr; din cate stiu eu peste 3500-3600 oricum se recomanda cezariana indiferent de bazin asa ca m-am inpacat cu ideea; si mama mea a nascut doi bebei de 3500 gr cu aceeasi constitutie fara complicatii; cel mai rau imi pare din cauza ca mai vreau cel putin un bebe si o sa fiu cumva conditionata de cezariana asta; ca tot veni vorba, a nascut cineva pana acum normal dupa cezariana? stiu ca erau cateva fete care isi doreau acest lucru;

ratusca_mica - uitasem sa-mi actualizez profilul; marti o sa am 38 de saptamani si din cate am inteles medicul intentioneaza sa ma programeze la aproximativ 39 de saptamani daca pana atunci nu se declanseaza nasterea natural;

Dana 37+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ratusca_mica...
n-am ajuns la private practice, din cauza ca il incepusem pe asta... si pana nu termin, nu ma las. am adus pe calc si prima serie din private, si sta in coada de asteptare... noptile si zilele de veghe vor fi luuungi, si asa bine o sa imi tina companie serialele, de numa! asa ca... orice sugestie e bine-venita, ca pana in octombrie... in afara de bbTo, si ceva cursuri, ratacite, n-am nimic altceva in program

Mergi la inceput

Si uite asa, cu nasterea Sagetutzei, am ajuns in capul listei la programari! Dar sa stiti ca las lumea sa intre in fata daca vrea cineva... anyone?

Ratusca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ratusca mica..am vazut si eu in direct, cum dadea dom' base bancnotele de 50 de roni la caserie..................

dar tu unde erai?????

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Pai io una m-am saturat si de uitat la seriale...mai am vreo cateva episoade din House, dar parca nu mai pot...
Eu cu barbat-meu ne uitam impreuna, ca noi conectam laptopul lui la tv, care e LCD din ala cu diagonala mare si e muuuuuult mai comod sa stam lungiti in pat amandoi si sa vizionam la calitate buna...dar m-am ametit de atata uitat la filme. Vreau actiune!!!
Nu va ganditi la prostii, ca tre sa-mi tin copchilu' la dospit cel putin pana saptamana viitoare, asa ca...'treaba' aia cade......

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Auziti, dar Private practice ala cu ce-i? Ca eu nu-l am si daca-l recomandati inseamna ca-i bun, sa mi-l trag si eu de pe net. Macar mai schimb decorul... ca daca ma mai uit mult la House ma astept sa il intalnesc prin spital cand ma duc sa nasc...nu de alta!

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput