BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Doamne roxana ce dulce e Alexandru.
Cred si eu ca uiti tot travaliul cand il vezi.

37+ Teodor AMR 11 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Eu stau si ascult cd-urile cu muzica pentru bebelasi.
Deja cred ca reactioneaza bebe la melodi.
Cand i le opresc incepe sa se agite in burtica.

37+ Teodor AMR 11 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Roxana, ce bebe frumos si scumpel ai tu acolo, e asa de dragalas de ma topesc eu cand ma uit pe poze.

Ma bucur ca sunteti bine si ca totul a trecut, ca sunteti santosi si in sfarsit ai comoara de baiat frumos langa tine. Deci, s-a meritat tot sacrificiul.

Mergi la inceput

Fetele, dar ce aveti cu data de 13?

Eu sunt nascuta pe 13 aprilie, multumesc lui DD nu ma pot numi o persoana ghinionista. 13 e o data ca ori si care, sa fie copilul sanatos. Daca e sa ma gandesc la vreun nr mi se pare mai aiurit 17.

Mergi la inceput

Fetele, dar ce aveti cu data de 13?

Eu sunt nascuta pe 13 aprilie, multumesc lui DD nu ma pot numi o persoana ghinionista. 13 e o data ca ori si care, sa fie copilul sanatos. Daca e sa ma gandesc la vreun nr mi se pare mai aiurit 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

roco - este f dragutz bebe, eu chiar am spus de la inceput cand ne-a fost trimisa prima poza ca e un bebelus superb . Felicitari! Cred ca o sa poti scrie o carte cu povestea nasterii ... asteptam cu interes.

Asa cum a spus si cris.d asteptam si celelalte povesti cand au timp de noi proaspetele mamici .

lucia - bebe se va linisti f repede cand ii vei pune muzica asta. Bravo ca ai rabdare. Eu la Andreea nu am avut si acum nici atat. Ce e cert este ca am inregistrat aspiratorul si cand plangea dadeam drumul la "melodie". Suna aiurea rau de tot, dar se linistea instant . Alte mamici au testat si cu radioul dat undeva intre posturi. Explicatia ar fi ca e f apropiat de cum se aude in burtica si ca fiind un sunet familiar se relaxeaza si ei.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

roco...nu pot sa cred cat e de frumos copilul tau.... e atat de dulce

felicitari Amir10 si iudita ..sanatate multa si mult laptic

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lucia[/red legat de umidificator, da se opreste cand ajunge la umiditatea optima p care o presetezi tu (intre 20 si 90 are trepte din 5 in 5 si presetezi). Si are 3 trepte de...intensitate, adik pe cea amiintensa "scuipa" multa apa sa umidifice rapid, are si mediu si putin, asta mi s=a parut util p noapte de ex sa dai mai jos sa nu se consume asa rpd apa, sa tina pana cand te-oi trezi. si da se opreste automat daca i s termina apa

Cris D nu m-ai suparat deloc dar LOREX ti a zis DOGAREL si mi s-a parut practic sunt atatea cris f active pe aici, eu sincer, din lene am scris numa DOGAREL da daca nu iti place scriu Cris D de acum, e ok?

[red]FELICITARI SAGETUTZA!

cap asta nu am apucat sa citesc asa ca fug sa citesc din urma si o sa revin daca ami am timp, ca treb sa ma apuc de invatat, am examen la greaca marti si nu stiu nimic! De cand cu statu la pat nici la cursuri nu am mai fost, deci nici nu am lectiile explicate, treb sa ma chinui sau sa imi fugaresc sotu sa imi explice, eram convinsa ca nasc si nu apuc data de examen dar au stabilit mai devfreme sa pot sa daau si eu offf

36+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Hop si eu pana nu se termina cap. 100!!!

Felicitari proaspetelor mamici Sagetuza, Uniboticutz, Amir si Iudita, refacere rapida si laptic mult. Bun venit pe lume tuturor bebelusilor, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Roco, ma bucur ca sunteti bine, de-abia astept sa citesc si povestea nasterii! Iar la cat e de frumos bebe Alex sunt convinsa ca a meritat tot efortul!
Adina_bulina si Latitica 2000 , sunt alaturi de voi si ma rog sa fie totul bine cu bebeii vostri! Multa putere!

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

BRAVO UNBOTICUTZ!!! BINE AI VENIT BEBE RARES!!!

si cu ocazia asta am schimbat semnatura ca de 3 zile tot uit

37+ Yannis

Mergi la inceput