BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
dastefa spune:
credeati ca trece ziua de azi si nu vine nici un pufulet? nuuuu
am primit un tel de la Amir10 care ne anunta nasterea puiului ei Radu Stefan de 3,500kg,nota 9,cezariana cu rahianestezie
a incercat intai natural dar dupa ore bune de travaliu avea dilatatie 2 asa ca a recurs la cezariana
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cris.dogarel spune:
eeee, foarte bine!!
multumim, dastefa!!

BRAVO, AMIR10!!!! BINE AI VENIT, RADU STEFAN!!

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!
mariucasara spune:
Felicitari Amir! Bun venit pui mic! 
Eu vreau sa nasc miercuri 13. Pe 13(mai) sunt nascuta si eu iar pe 13 ianuarie e ziua de nastere a nasului, cel care urmeaza sa il boteze si pe bebe Sebi. Deci eu zic ca ar fi semn bun.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
37+
Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa credeati ca trece ziua de azi si nu vine nici un pufulet? nuuuu am primit un tel de la Amir10 care ne anunta nasterea puiului ei Radu Stefan de 3,500kg,nota 9,cezariana cu rahianestezie a incercat intai natural dar dupa ore bune de travaliu avea dilatatie 2 asa ca a recurs la cezariana Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
BRAVO AMIR10 !!!! SA FITI SANATOSI SI RECUPERARE RAPIDA !!!!

Elena
38+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
Bebicul meu cred ca asteapta ziua lui Eminescu ![]()
![]()
mai stii ce geniu o iesi 

Elena
38+ cu
Iustin
ayanna_xem spune:
Buna, fetele!
Era chiar culmea sa treaca ziua de azi fara nici un pufulete. Tot trageam cu ochiul la net sa vad ce are de gand Bea, dar uite ca au aparut alte surprize.
Deci, ziua si pufuletul...cel putin unu pe zi...

FELICITARI AMIR!!! BINE AI VENIT PUI DE OM...SA FII SANATOS SI MAMI SA SE REFACA REPEDE! 

38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
bubu_bu spune:
bun venit bebe de amir felicitari mamica sa fiti sanatosi si voiosi!
bea draguta bunica
...eu plec la plimbare ca zici ca e primavara ce frumos poate fi...numai bine vede si fiu-miu ce zi rateaza daca nu vine azi
s-au mai linistit durerile dar nu de tot
legat de soacre...hmmm a mea saraca nici nu vine la botez cred ca e in italia si zice ca mai bine trimite banuti si vine la vara la nunta si atunci il vede si pe bebe....nu are cine sa ma sfatuiasca de bine doar eu si sotul...ai mei nu vor decat sa-l vada pe bebe si pe mine scapati de nastere sanatosi ca restul vina cand o fii...ei si asa se
asa in familie
37+

AMR vedem noi
poze
xela_07 spune:
FELICITARI AMIR10!REFACERE RAPIDA! 

lorex - f util site-ul recomandat. Multumim
!
La mine cu data nu se stie inca. Pe 14 ma duc la control sa vedem ce spune. Cert e ca sotul meu zice ca o sa nasc pe 26 Ian, ce Eminescu ... ziua lui Ceausescu direct
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
36+
Cristian
roco1617 spune:
Buna dragele mele ,
Am reusit sa recuperam capitolele anterioare .
Multa activitate ca de obicei .
Felicitari Sagetuza , Uniboticutz , Alexa , Amir refacere rapida si laptic mult .Bun venit pe lume la toti bebeii !!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine ne refacem cam greu dar merge .....a venit de ieri lapticul si odata cu el si frisoane dureri de sani ( dar care am inteles de la tanti moasa ca sunt normale ) .
Alexandru a facut icter si el dar moasa mi-a recomandat sa-l alaptez cat mai des si asa icterul dispare cat mai repede .
Abia mai am timp de ceva facem cu sotul schimburi noaptea ne trezim din 3 in 3 ore si ziua dormim mai mult .
Suntem papaciosi ![]()
![]()
![]()
nu ne ajunge laptele lui mami de la tite 

asa ca adaugam si formula ca daca nu ne conformam cu cerinta facem o galagieeeeeeeee!!!!!!!!
Acum cand il privesc cum doarme linistit in patutul lui si schiteaza asa din cand in cand un zimbet ma gindesc ca toata durerea travaliului de 4 zile acum chiar nu mai inseamna nimic .
Cu adevarat nu doresc la nimeni o asemenea nastere prin asemenea metode dar abia acum pot spune ca sunt cea mai fericita femeie si mama si nimic si nimeni nu-mi poate rapi acest lucru .
Va pup si revin cu povestea in detaliu ......

Am adaugat cateva fotografii
http://community.webshots.com/album/576178347rUXDDi
Roxana
de Alexandru - Lucian