BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hai sa va povestesc si voua, ca nu ma pot abtine...
stateamla masa cu socrii. si... in conditiile pe care vi le-am mai povestit, eu nu am luat nimic altceva decat bagajul de spital, si atat. nici prin casa nu am facut nimic, nuvreau sa vad si sa planuiesc nimic pana nu il vad pe bbTo in bratele mele, sugand linistit. eeee... situatia e alta, cu soacra, care tocmai ne povestea ca daca nu ii facem petrecere la botez la copil, atunci ea planuieste sa faca mancare rece de rata, si supa nu stiu de care, si... moment in care mie mi s-a facut negru in fata ochilor... si nu am mai auzit. eu nu pot sa planuiesc ziua de maine, si ea deja planuieste ce face de mancare daca nu fac eu petrecere la restaurant pt copil??? peste 2 luni???
eu ma gandesc la bb, sa mai stea, ca imi inghesuie ficatii, cum reusesc sa tin si dieta pt colecist, si sa mananc totusi ceva, ce sa iau sa am lapte, cum o sa fie cu ceza, cm o sa ma descurc cu el, cum o sa dormim, etc... si pe ea o "freaca grija" de cum sa mutam mobila si ce mancare face...
m-am tacanit eu, sau... pot linistita sa imi inchid urechile si ochii si sa imi vad de ale mele? Doamne... mare noroc am cu sotul, care a spus clar : ACUM AVEM ALTE PRIORITATI!" punct. noroc cu barbatii astia, ca mai au uneori capul pe umeri, ca eu numai intre femei, as macelari cate 3-4 pe zi..

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

stateamla masa cu socrii. si... in conditiile pe care vi le-am mai povestit, eu nu am luat nimic altceva decat bagajul de spital, si atat. nici prin casa nu am facut nimic, nuvreau sa vad si sa planuiesc nimic pana nu il vad pe bbTo in bratele mele, sugand linistit. eeee... situatia e alta, cu soacra, care tocmai ne povestea ca daca nu ii facem petrecere la botez la copil, atunci ea planuieste sa faca mancare rece de rata, si supa nu stiu de care, si... moment in care mie mi s-a facut negru in fata ochilor... si nu am mai auzit. eu nu pot sa planuiesc ziua de maine, si ea deja planuieste ce face de mancare daca nu fac eu petrecere la restaurant pt copil??? peste 2 luni???
eu ma gandesc la bb, sa mai stea, ca imi inghesuie ficatii, cum reusesc sa tin si dieta pt colecist, si sa mananc totusi ceva, ce sa iau sa am lapte, cum o sa fie cu ceza, cm o sa ma descurc cu el, cum o sa dormim, etc... si pe ea o "freaca grija" de cum sa mutam mobila si ce mancare face...
m-am tacanit eu, sau... pot linistita sa imi inchid urechile si ochii si sa imi vad de ale mele? Doamne... mare noroc am cu sotul, care a spus clar : ACUM AVEM ALTE PRIORITATI!" punct. noroc cu barbatii astia, ca mai au uneori capul pe umeri, ca eu numai intre femei, as macelari cate 3-4 pe zi..

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

draguta cred ca e sora cu a mea .... face planul de prin septembrie. Cand o aud imi vine sa mor, io nu stiu cum sa ajung cu bebe bine acasa sa fie totul ok si ei ii arde de petreceri. Ca sa nu iti mai spun ca m-am trezit prin noiembrie cu un neam de-al lor pe care il vedeam a doua oara in viata si ma intreaba aia ca na nu e cam devreme de planuri de botez, ca a chemat-o soacra-mea, era sa lesin.

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mda...bine a punctat sotul.
si pe mine ma enerveaza astia care deja isi fac planuri de cumatrie si eu nci n-am nascut inca...

un link pt mamici cu copii mai marisori, care pun intrebari multe (e furat de pe DC de la mamici cu experienta)
http://autism.gamara.ro/category/imagini/timpul-si-vremea/

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, MA MICA!

plateea, prioritatile ei sunt limitate si in ordine inversa decat la voi. probabil ca singura "data" la care se vede cu adevarat utila si isi aroga un rol clar e botezul si d-aia s-a bagat in seama. nu te supara, esti si tu hormonata, si ea un pic "pe langa", da' nu e un capat de tara. ia-ti sotul si mergeti la plimabrica (afara sau spre patutz) doar voi doi si gata, sunteti in afara "ariei de acoperire"

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

aaa... nu va ganditi ca de acum, fac o tragedie din asta...
sunt obisnuita, treburile astea sunt la ordinea zilei, si tot ce conteaza e ca am un super sot langa mine, si... soacra nu e asa rea (ba din contra, e o scumpa), daca reusesc sa trec peste... momentele astea...
eu ma amuz, si va povesteam si voua tot asa... de anecdota! si bb, si sotul, si socrii, sunt si mei si ii iubesc, pt ca si ei ma iubesc pe mine, si fac tot ce pot ei. daor ca... asa cum a punctat cris... prioritatile noastre fata de ale lor sunt altele, si... e grozav de paradoxal ca nu se prea intalnesc in punct comun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nu te mai supara, incearca sa vezi partea plina a paharului, soacra-mea nu face decat sa se vaite de cat de rau se simte, nici nu se pune pb sa-mi faca de mancare la botez sau ceva de genul, ne mai ajuta ea cate putin, dar sa nu-i deranjeze prea tare programul noroc cu mama care nu stie cu ce sa ne mai ajute, ce sa ne mai trimita
Noi sa fim sanatosi, bucura-te de sotul tau si incearca sa faci abstractie de cei care te streseaza, in curand vine bbTo si totul va fi mai frumos

Deceunela multumim de asa cuvinte frumoase

Xela, ii servesc si sotului cuvintele tale, sa ma salveze de socrela la momentul potrivit

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

gabriela cu placere:)
dar la sex nu cred ca ma bag...........
acu vine de afara de la plimbare.....................si cam atat...........

buble esti de coma..
cica ea ce ne facem???????????????????

nu stiu mai ce ne facem..............
eu nu fac nimic...............
daca tu faci ceva si mere.....anunta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mersi

crisD
aceeasi poveste si la mine
dar aceeasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sa mor io daca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!

uite aseara a inceput ivan cu dnasurile................lui moderne rau de tot!!
tot azi noapte si azi a bagat doua ture de sughit...............
ceea ce nu a facut de vreo 3 zile..............
acu sincer nu stiu ce a avea de gand sa faca..............

de maine merge sotul la munca.............deci oi fi cam singurica pe aici....................so............poate m-apuc de un lambada si poate se hotaraste bbTO, cum zice plateea sa mai iasa de pe acolo, nu numai sa dea alarma falsa...........................

plateea
soacra ta e cu planuri.....aaaaaaaaaaaa?????????
las-o pe ea si cu planurile ei!!!!!!!!!!!!!!

nu-ti povestesc ca ieri a venit buni la mine..........are 70 si de ani..saraca.............si incepe..............si imi povesteste..............ca.

daca nu ii dau la copil sa suga prima data din tatza drepta o sa fie stangaci.............

daca cineva vrea sa ii lase somn de nush care la copil..........scotandu-si un fir de par care nu e alb, sa zic ceva urat in gandul meu, ca nu e voie numai fir alb................
na daca se pune cineva pe pat cand alaptez imi ia laptele........................

am ascultat cat am ascultat, apoi zic buni graga...........aia a fost atunci, si acu nu mai e!!!!!!!!!!

ei nu.........ca nu stii tu, si nu vrei sa crezi si bla bla bla

zic ma lasi buni????????????
ca eu nu am chef de ascultat astfel de aiureli!!!!!!!!!!!
lasa-ma in amarul meu............

mai bine o intrebam ceva leac de intrat in travaliu..........poate imi nascocea ceva p-acolo...:))))

DPN-ul meu e in 16................
eu numa in 13 nu vreau sa nasc..................

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

acum ziceam ca nu mai e nimic.................
si s-a facut burtica piatra si m-a durut pe la ovare....................

ooooooooof offfffffff

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

bea, super tare buni a ta . pai cand mai vine intreba ce sa faci sa intri in travaliu, sa dureze 3 ore, sa nu doara deloc, sa iasa Ivan lin si sanatos, pe cine sa pui pe pat sa vina lapte rapid si mult si, mai ales, ce sa facem sa scapam de colici, sa doarma bebeii noaptea toata, ziua doar sa pape si sa cante si sa gangureasca, sa slabim in 3 saptamani tot ce am luat in sarcina, etc, etc
cand ai raspunsurile, nu le pune aici, baga-le repede in calculator, la gramada, scrie un ghid-carte- manual de utilizare in sarcina si lauzie si o sa vezi ce te umpli de bani din best-seller

poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

bea, draga mea, si eu cand mi-a zis dr. sa vin pe 13 aqm facut in jurul ideii, dar parca vad ca ne inghesuim destule la nascare miercuri. ei si? ce ti-e si cu presiunea asta sociala/culturala dom'le. la chinezi sau nu stiu unde e cu noroc, so....

eu si nasa suntem gravi la teoretic 4 zile distanta, conform UM, ea prima. si vineri cand i-am povestit de la dr. zicea sa stau la rand. ea are "programare" pe 20, dar crede ca naste azi. ma duc s-o sun, sa stiu daca pot si eu sa ma apuc de maine

poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput