BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna dimineata, la amiaza. Va invit si eu la o portie de clatite pufoase cu laptic.

bea, bubu din ce am inteles eu de la medic, astea sunt pregatitoare si poate sa mai dureze .... cica la cele adevarate durerile trebuie sa coincida cu intarirea burticii si dureri in zona superioara a acesteia. Acu nu stiu ce sa spun cred ca o sa ne prindem noi ce si cum la momentul potrivit

Elena 38+ cu Iustin

Fetelor si eu trec prin aceleasi chestii ca si voi. Dar nu mai avem mult, asa ca trebuie sa fim tari. Bine ca macar pot sa dorm noaptea fara sa ma trezesc sa merg la toaleta.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata daca ne mai primiti

Bea, eu cred ca daca vrei sa vina ai putea sa iesi la o plimbare cat poti de lunga, mai ales daca zici ca e vremea frumoasa, sa faci ceva treaba prin casa, sa te fatai cat mai mult, poate se enerveaza si el

Lia multumesc de sustinere, sunt cuminte

Plateea, mere coapte si caramel zici,ai... la negresa nu poci sa pui sotu' ca ma linseaza, saracul felicitari pentru somnicul linistit, si tie si lui Cris mario

Ratusca, mie cel mai mult din lista ta imi plac Radu si Vlad bafta sa va hotarati si sa nu va razganditi de 15 ori zilele astea

Bubu, asa eram si eu si ieri am dat o fuga la spital si te asigur ca toata lumea trateaza orice durere cu seriozitate. Acum, la mine e prea devreme pt nastere, la tine nu cred, eu voiam sa opresc cumva durerile astea si s-au mai oprit dupa un amestec litic injectat si stat in pat continuu. sa fie bine

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

multu de raspunsuri!ioiii clatite....mama mi-a promis prima masa dupa ce nasc clatite cu banane si smantana si alte nebunii ce le pune ea.....mmmmm ce bun...
fetele acum simt si intepaturi in burta si dureri de spate.....hai bea ce facem?ne bagam sau mai stam cata la dospiteu am 38 sapt si ca nu e buna semnatura deci e cat de cat ok...tu...ce sa mai vb esti super ok hei da-mi de stire sa vad cum fac urc scari,baie calda sex cu prea iubitul sot..cumva tot o iesi
imi place numele victor tare mult...e un
nume nu foarte comun cel putin pe aici pe la noi

37+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

eee si eu cand merg la susu parca e alta viata asa de eliberator si de bine poate fi

37+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Mariucasara, asa e, lichidul amniotic nu il poti controla,spre deosebire de urina. Si la mine doar s-au fisurat membranele, dar tot trebuia sistematic schimbat chilotul din 5 in 5 minute, era clara treaba! Si pe fetita mea tot Sara Maria ar fi chemat-o, dar s-a nascut in zi de mare sarbatoare, asa ca Maria a devenit Ioana

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna dimineata si de la noi! Eu am dormit dusa pana la 10.30, ma mai foiesc sa imi schimb pozitia, dar am dormit bine.

Citesc in mesajele voastre o stare de calm si de bine!

Bea, tu cand ai DPN? Eu de ex am nascut la fix 40 s, exact la data stabilita. Asteapta linistita momentul respectiv, nu mai fi nerabdatoare si incearca sa traiesti ultimele zile cu burtica pt ca o sa iti fie dor.

Ratusca, mie imi suna bine Luca Ioan, dar cum spunea si Plateea acum depinde care e si numele vostru de familie.

Xela, ai mare dreptate! E bine ca mama dupa nastere sa fie vizitata de persoanele care nu o vor stresa si mai tare decat e. Pt ca intr-adevar, oboseala si stres vor fi la ordinea zilei, de cate ori plange ala mic se gaseste soacra sau mama sa iti dea 1001 de sfaturi si ti le zice pe un ton parca de repros ca vezi Doamne ele sunt femei cu experienta si pe vreme lor totul era mai bine, iar ele erau deja experimentate din nastere. Eu am avut norocul ca mama nu spunea nimic, adica ne sfatuiam normal ca intre mama si fiica, dar o aveam pe soacra-mea care ma termina cu vizitele ei si cu agitatia ei molipsitoare si de cate ori plangea nepotu-sau avea curajul sa imi spuna ca laptele meu nu e bun, na. Ma mir ca am fost puternica ca sa nu dau importanta la ce spunea ea, desi intr-adevar din cauza stresului, erau zile in care aveam sanii mai goi si parca laptele nu prea mai era. Dar imi reveneam repede, mancam mai bine si beam lichide mai multe, ma odihneam si sanul se umplea vazand cu ochii. Dar nu am avut tentatia de a recurge repede la lapte praf si uite asa spre ciuda ei am alaptat exclusiv pana la 6 luni, ii mai dadeam eu un pic de fructe si un pic de gris si am mers cu alaptatul la san pana la 2 ani. Si mi-a fost si mie bine si lui bebe. In plus dupa ce am terminat cu alaptatul am capatat silueta de la inceput. Asta referitor la mame, soacre and co atotstiutoare.

Si sotul meu a fost de nota 10, nu stia cum sa se imparta mai bine intre munca, cumparauri si divese treburi ale casei pe care nu reuseam eu sa le fac.

Felicitari mamicilor noi si bebeilor grabiti. Sa dea DD ca noi celelalte sa nastem la termen, vb Decenuelei, conteaza mult ca bebe sa mai stea la caldurica, mai ales ca acum in ultimele saptamani are un ritm de crestere veriginos.

O duminica placuta!

Andreea 36 s cu Edoardo si Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sara e plecata cu tati afara, de-aia am timp de cafele si povesti! Dar tare bine a fost...Ma duc sa adun jucariile si plastelina si poate ma incumet si la spalat vaseSomnul il pastrez pt dupa amiaza!

Larisel, felicitari pt datele bune de revizie!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui iudita16

Ca sa nu ramana spatiu liber in dreptul numelui meu, anunt si eu nasterea puiutului Natalia pe 31.12.2009 - cezariana la 37-38s. / 2600 gr /50 cm / Apgar 8 - Maternitatea Filantropia Bucuresti- dr Hamid Ayatollahi un medic de nota 10++++

Felicitari! Sa fiti sanatoase amandoua!
Una din fetele tehnice va va trece pe listuta.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Felicitari Iudita!!! Multa sanatate si sa va bucurati una de cealalta!!!!

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

bubu, incearca o cronometrare a acestor dureri. poate fi inceputul...sfarsitului, dar sa mai dureze cateva zile pana la marele final. eu si bea am avut vreo 3 zile d-astea crunte, de ziceam ca-i gata, dar apoi a fost "liniste" vreo 2.
eu azi sunt "la mijloc" cu starea, si la mine Ema si-a reluat salturile zglobii, mai am junghiuri prin vagin, dureri surde de ciclu, etc, dar nu pare nimik serios.
e faina data de 10.01.10, da' eu nu prea vreau duminica....e lenea mare la cei de garda. in schimb diseara am de gand sa il corup pe tati la un mic, pt ca de maine ma simt "safe" daca vine ceva.
ptiii, ce de calcule; eh, ce-o fi, da' aia cu ramane, ca cel putin unul o sa beneficieze

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput