Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetele cu arsuri.. cam cat timp are efect reny? ca vad ca bomboanele melementolate nu prea isi mai fac treaba.. inainte mancam o bomboana si 2-3 ore nu mai aveam probleme.. acum m-a tinut 5 minute iar a doua nu si-a mai facut efectul

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 31+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Alina2-ai fost superba mireasa..Si hainutele Ioanei sunt frumoase dar ai avertisment de la mine.Pai asa ne-a fost vorba?Te-ai dus singurica la cumparaturi?Pe mine cui m-ai lasat?

30+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,

Am facut sineu ochisori, si cu cafeluta in fata incerc sa citesc ce ati mai scris aseara..Daca cumva apar greseli de scriere...ma intelegeti , nu?

Buna...Vladimirescu, Delia 13 si Rellaura[ La multi ani!!sa traiti ani buni , fericiti alaturi de cei dragi

Eu chiar am chef sa mananc tortulet, asa ca daca nu imi dati voi, o sa imi fac eu unu....! Si sampanie nu cumparati pentru mine ca nu sunt fana...prefer 3 felii de tort

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:

Erina- de mult vreau sa-ti spun . Imi place la nebunie trusoul Dariei. A purtat toate hainutele ? Au fost prea multe ?

Honeybaby, multumim. Daria a imbracat din lucruri pina la visrsta de 2 ani. A avut un trusou mare pentru ca pe linga ce ii cumparasem noi, a primit doi saci mari de lucruri noi de la nasi la botez pe care l-am facut la doua luni.
Cojocelul si caciulita le-a purtat abia iarna aceasta.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

La multi ani Vladimirescu, Delia 13,Laura! nasteri usoare si bebei sanatosi, sa fiti fericite si implinite!
am vazut si eu pozele cu hainute, cadite, termometre foarte frumoase toate. trebuie sa cumpar si eu cadita si termometru inca nu am luat.
am facut si eu eco zilele trecute, desi bb e mai mare cu 4 zile are 1,4 kg, suntem sub monitorizare ecografica la 2 sapt pt ca IR-urile sunt iar la limita iar gradul de maturare al placentei este 3 spre 4 ceea ce din cate am citit e foarte mult...asa ca sper sa ajungem macar la 34 de sapt...ma gandesc ca deja e cazul sa ma grabesc cu bagajelul cu cele necesare ca pana acum m-am gandit ca mai am timp...

29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani

Vladimirescu, Delia si Rellaura

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusii care vor veni si de familiile voastre minunate!
Petrecere frumoasa!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Vladimirescu
Delia
Laura

multa fericire si sanatate !

castelana nu te tunde, sau nu f scurt, dupa nastere parul obisnuieste sa mai cada, sa se rareasca si atunci chiar tre sa faci ceva, profita acum de el

irina imi pare rau de ir.uri , totusi e bine ca bebe e mai mare aproape cu o saptamana

erina tare dulce Daria cu cojocelul

denisa cam asta e programul meu ma culc la 1 si ma scol la 6 sa mananca, azi noapte a fost mai bine, de frig nu mi.a venit sa ma ridic din pat asa ca am dormit pana la 9

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana nu te tunde, sau nu f scurt, dupa nastere parul obisnuieste sa mai cada, sa se rareasca si atunci chiar tre sa faci ceva, profita acum de el

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

gata sa traiti,nu tund mult... e greu sa creasca, in sensul ca are "faze" greu de privit de la scurt la lung. Ma gandeam doar pana la umeri cam asa sa mai tai din el.oricu, am mult, la vopsit cam fara 3 tuburi de vopsea nu scap doar pentru radacina, deci... e.
ei trecem noi si peste perioada asta, nu?
merci de sfat

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

kossir ti-am trimis PM cu noua parola de la gmail. Sa-mi spui daca ai primit, ok?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irina- cu tot tratamentul au crescut Ir-urile? Mai pot sa-ti introduca ceva in tratament??
Eu zic ca ajungi la 34 fara probleme. Nu mai e asa mult.
De bagaj ai dreptate " better safe then sorry"

Andira- pt bebelusi mie mi-au placut hainutele. Au si culori ciudate dar si unele dragute. E edevarat ca nu prea au desene pe ele. La hainute mai mari nu m-am uitat.
Ce fac fetele? Cum se simt?

Erina- zici ca e o mica rusoaica Daria. Simpatica foc

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput