Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
fetele care azi n.au fost pe aceeasi lungime de unda
sa va treaca, orice ar fi nu are sens sa plecati
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata si o duminica buna sa aveti!
o cafea buna, un ceai si o felie de fericire asezonata cu ceva zambete zglobii cred ca v-ar face bine!
Si ceva floricele vesele

Azi e o zi plina de aniversari!
Asadar La multi ani Vladimirescu
la multi ani Delia 13
La multi ani Real laura!
sa curga sampania si sa vina tortul ala sa gustam si noi burtoasele, nu? Astept cu mare interes sa stiti.
Sa aveti aniversare fromoasa, cadouri, pupaturi si multe urari pana sa va copleseasca si sa va bucure. Si flori cat incape (chiar si la ghiveci, mie doar asa imi ia sotul, cu toate ca i-am zis ca la noi doar la morti duci ghiveciul, el zice ca macar el da floarea vie
)
Va pup aniversatelor si ceea ce este mai important sa aveti bebelusi sanatori si la termen, voi la fel sa fiti in forma (acum de cozo) si sa aveti AMR cat mai usor!

castelana fericita
27+ 
bluekidoo spune:
La multi ani sarbatoritelor.. sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre (care sunt pe punctul de a se mari)

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
castelanaC spune:
Lindal si Ioanann28 treceti la apel ca se striga catalogul si sa aveti batista curata si unghiile taiate, inteles?
Dayanara, esti sigura ca astepti doar o fetita? la cate hainute ai...
mie una imi este si rusine, ca n-am luat nimic, bine e cald dar saracul meu baiat sper sa-mi vina mintea la cap si sa nu-l tin la cucul gol. dar la carucioare m-ai rupt, unul zici ca-i avion, pe unde bagi cpolul pe unde-l scoti...
oricum felicitari pentru achizitii.
Miria, asta cu volanele mi-a placut... pe mine m-a intrebat fratele meu care are o fetita de 9 luni daca ma deranjeaza sa-mi dea ceva hainute de la nepotica si am ras nu stii cat cant ma gandeam ce rochite si hainute roz si pline de volane sau accente feminine i-am trimis, mi-al si inchipuiam pe baiatul meu cu cucul in volane! si cartonas rosu...ai mancat singura toate saraliile alea...mai mai, oare cum or fi fost? bune?
Nafi vad ca stai bine cu analize, deci tine-o tot asa si ai grija de tine!
GabyHila se pregateste si ea, cosmonauti, cumparaturi, ce sa mai o sa aiba Joy de toate!bun mango, nu? aici gasesc cam 5-6 tipuri, unul mai deosebit si bun ca altele.
Ella nu te supara, daca te duci maine in port vine un transport mangolos, special pentru bebeGeo!
a si am pus si ceva ulei bio de palmier pentru toate ungerile de motoare DC![]()
oanaiaco, bravo, cumparaturi, [plimbari, ce sa mai distractie cat incape! Acu vine martisorul, nu?
aici sunt tot timpul anului peste 36 de grade, seara scade un pic temperatura in jur de 30 grade, dar nu se racoreste niciodata, poate in sezonul ploioc (musonic) dar atunci umiditatea este la stele.
Eu am inceput sa am mereu parul ud (am parul lung, ultrades si foarte ondulat, ma bate gandul sa-i trag o tunsoare ceva)dar lasa ca vine el pastele cu iepurasul nostru asteptat si scapam noi de toate anexele astea![]()
Asteropipan, cred ca trebuia sa-ti pui nickname printesa, asa aratai la nunta, frumusei si fericiti ca toti miri ati fost. sa fiti fericiti!Vad ca bagi bebelina deja in colectia de primavara-vara 2010!
honey baby, ehehehe, frumos la kiabi, nu?bravo are acum bebelina cu ce sa se prezinte cand apare!
Kossir, vrei sa mergem impreuna la cumpa? ca nici eu nu am nimicutaaa!!!! am luat ca asa m-a batut soacra mea la cap nicte incaltari (figuri) ca cica asta se cumpara primele la baieti si cum traditia e traditia, de ce nu? te pup si ai grija de bebelina!
atb-ule, ne-ai rupt cu silueta ta de acum 3 ani, daca e asa, in loc de 15 pot sa scriu 20 de kile (5 le-am tot dobandit in perioadele de bombardamente hormonale), daca e sa ma iau dupa silueta de fata mare... aici deja ma ia depreasia
te pup si bafta marti la eco, eu merg joi la film (asa zicem noi)sa-l mai vedem pe grasunul nostru!
Vladimirescule, ei cata treaba ai... de amenajat o casa nu-i lucru usor... bafta si inspiratie. Sunt sigura ca toate cele adunate din lume se vor potrivi, asa arata casa noastra (casele) oriunde sunt unghiuri din diverse locuri din lume. Aici cand am venit nu aveam decat niste valize si acum... sa te tii de piese si piesulici asiatice vechi si noi, plus peretii plini, amintirile aste, ma chinuiesc![]()
te pup
fetele va pup pe toate si aveti grija de voi, capul sus si ochii la usa, zambete si bucurati-va de viata de tot ce va inconjoara!!

castelana fericita
27+ 
honeybaby spune:
Roxana - si eu ma culc la 1-2 si ma trezesc la 11 - 11.30 maxim .Defapt mai mult Honey ma trezeste ca vrea mancare.
Azi m-am culcat la 1 si acum sunt la masa. Ce ti-e si cu foamea asta !!!!
Reallaura, vladimirescu, delia13 - 

. La multi ani !!. Sa fiti fericite si iubite alaturi de cei dragi si bebecii din burtici.
asteropipan![]()
![]()
- Asa ma mint si eu. Zic ca si in iunie-iulie mai sunt seri racoroase unde ii trebuie pantaloni.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
Vladimirescu, Delia13, Real laura 

sa fiti sanatoase, fericite si iubite! Sa dea Dzeu sa va fie AMR`ul linistit si la termen!
Noi suntem invitati la o pescarie langa Sibiu de finii nostrii, asa ca ... am fugit!!!
Pupici, Gaby
In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)
Delia13 spune:
HAi ca incep cu nervi de dimineata si chiar de ziua mea. Am scris ditamai mesajul si a dat eroare cand sa-l trimit
nu inteleg dc merge atat de prost de ceva timp
. Dar sa ma calmez si sa scriu pe scurt ca tre sa ma fac momoasa si inca sunt in pijamale.DEci:
NEATA FETELEEEE!Cate un
pt Castelana, Bluekidoo, HoneyBaby si Gabi, va multumesc pt urari
Si acum toata lumea trezirea ca vin cu tortul
si sampanie

si multa voie buna
.
VLADI SI REALLAURA- LA MULTI ANI SI VOUA! SA va dea D-zeu sanatate , bebei sanatosi si papacioasi si cat mai multe bucurii alaturi de cei dragi. Sa aveti o zi frumoasa

Delia13 30+
David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
andira spune:
Miria - am fost si eu la Kiabi, in Berceni.
Gasesti destule lucruri de gravida, eu mi-am luat 2 bluze - una cu 25 si una cu 35 de lei. Deci foarte ok.
Si o gramada de bluze fetitelor.
Hainele de copii nu prea m-au dat pe spate pentru ca mi s-au parut destul de terne (adica mie imi plac sa aiba fluturasi, iepurasi etc, sa fie vesele) - si la culori si la modele, insa pentru gradinita, combinate intre ele, sunt foarte bune.
Pentru cine e interesat, au si cei de la Debenhams reduceri acum, chiar la hainute de vara - cred ca sunt din sezonul trecut - si le-am luat picilor mai multe tricouri si fustite, colorate tare vesel, cu elefantei, paiete, stelute si ce mai vreti voi pe ele.![]()
nibi_niki spune:
Neata fetelor.Ce faceti?La multi ani sarbatoritelor-REALLAURA,VLADIMIRESCU SI DELIA13.Sa aveti bebei sanatosi si la termen.Ii spun si nepoatei mele la multi ani(implineste 12 ani.)
Delia multumim de tratatie...la tort m-am bagat deja..sampania o laspe mai tarziu.
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/