Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

kossir ti-am trimis PM cu noua parola de la gmail. Sa-mi spui daca ai primit, ok?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Am o rugaminte, imi poti da si mie parola noua de la gmail?
merci ancipat!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vladimirescu, Delia 13,Laura - La multi ani! Anul asta sa va fie plin de sanatate si implinire. Nastere usoara si bebei sanatosi!

Oana of...cum de nu vrea infectia aia sa plece....
Alina2 f frumosi si fericiti ati fost la nunta..ca 2 turturele
Irina iti doresc din tot sufletul sa stea bebita cumintel acolo pana dupa 34 sapt si sa mai scada IR-urile

26+ Eric Mihai

Mergi la inceput

briza_marii multumesc mult de parola!!!!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

bluekidooooo multumesc mult si tie pentru parola!!!!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi,Delia13, Reallaura fata azi e ziua voastra?Fata si nu ziceti nimic?Mergeti blat,ai?Destul ca Miria baga o tava de sarailii si voi va retrageti de la tort si bunatati?Hai treaca de la mine si ....La multi ani !Sa fiti iubite, cu burtile mari inca nitel si dupa aia silfide manechinuite,sa dea Domnul sa aveti copii sanatosi si ascultatori, sa aveti parte de barbatzei iubitori , biznisuri indestulatoare, cantari inaltzatoare,draperii cu dungi si cristale de bohemia , look-uri fresh dupa martie incolo, coluri strong si dilatatii ca la carte, tensiuni arteriale decente, frecvente urinari ...rare, torturi cu nshpe etaje...s-ajunga dom'le la toata lumea...lapte-n tzatze, malaiesh in calcaiesh si viata frumoasa.
Miria circumcizashi baiatul bre?Sau ai exersat pe tava aia de sarailii...Ce credeai ca te-am uitat?Eu poate dar al meu barbat bodogane ca a trebuit sa dea comanda la un baclavagiu ca face burta lu nevasta-sa fitze si fitzuici de pofta.Oricum nu mai vb cu tine ca mi-ai stricat a faza asta regimul cu napolitane si va trebui sa ne sacrificam cu ditamai tava eu si sotul.
Dayanara fata tu te scoli asa devreme ca sa mananci?Nu m-as trezi cu noaptea-n cap de foame nici sa ma platesti.Incerc sa profit acum de somnul asta lung ca dupa nu se stie ce program imi face 'mnealui.
Castelano,ce culoare sa aiba batista pe care o flutur la sosirea bamporului?E vreun matelot mai rasarit sau mai bine imi dau cu mainile la fund cand vad vreo pocitanie?

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

Va invit la un ecler si o limonada (sa va treaca supararea ).

Am fost ieri la o prietena si am facut eclere..voi incerca sa fac si eu (singura) pt Duminica cand o vom sarbatori pe Ioana.

Alina frumos montajul cu pozele de la nunta , mi-a placut mult si filmuletul in care dansai cu sotul..
Am vazut si hainutele, tare dragute sunt.. sa le poarte printesa sanatoasa.
Adraian multumim pt urari! Le primim si cu intarziere!
Spor la invatat, si succes la examene.

Voi va plangeti ca nu puteti dormi, sau ca va treziti noaptea..eu nu am nici o tb as dormi si ziua (cate 2 h) si toata noaptea..dar uneori ziua nu prea pot sa dorm, ca m tb sa fac tb, si o fac m linistita cand doarme Ioana, iar daca se trezeste, nu pot sa dorm.

Mai am de recuparat ultimile 2 pagini, dar ma duc sa dorm un pic, pana nu se trezeste Ioana.

Nu inainte de a ura sarbatoritelor de azi (Reallaura, vladimirescu si Delia13) un sincer :

LA MULTI ANI!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunea din burtica!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 25+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Castelano,ce culoare sa aiba batista pe care o flutur la sosirea bamporului?E vreun matelot mai rasarit sau mai bine imi dau cu mainile la fund cand vad vreo pocitanie?

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

le-am zis ca vine o diva in rosu si ca este mai deosebita asa. si ca esti simplastica, asa ca te vor recunoaste ei.

te pup nebuna ce esti

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Hai ca ieri m-am ofticat rau de tot...da, gata, nu mai adaug nici un cuvintel in plus.

VLADI, DELIA 13, REALLAURALA MULTI ANI !!!

SI PUP TOATE BURTICILE

Ioana, 30+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata tuturor,

Hai la cafeluta cu lapte. Aici ploua, e urat, netul nu merge, am pierdut deja primul mesaj, sunt un pachet de nervi, dar reiau .

Bluekido, Babyanghel, Dayanara, Ianact, multumesc pentru parola. Deci asta era . Si despre carte, , stie cineva ceva? Deci asta era!!!!!!!!!!

Vladi, Delia, Real LauraLA MULTI ANI! , sa fiti fericite, iubite, sanatoase, sa aveti o zi de neuitat si nu in ultimul rand niste bebei sanatosi, frumosi, mancaciosi, ce mai perfecti .

Asteropian frumoase montaje, frumosi protagonisti, de aia sunt montajele frumoase, deh. Si hainute super, totul la superlativ .

Vazut si hainutele bebelului lui Dayanara, Honey, Oana, speriat, dar frumoase foc .

Castelana, te astept sa mergem ca doua cucuiete la cumparaturi, nu de alta dar sunt si cam dezorientata eu. Ma simt cam pierduta. Poate las totul dupa, ce-o fi o fi .

O sa mai incerc sa pun pozele, desi netul cum va spuneam merge mai mult nu, daca nu las pe deseara, ca trebuie sa ne pregatim sa plecam la film, la Avatar. Nu ca mi-as dori. NU ma dau in vant dupa genul asta de filme, mai ales 3D, sa ma vad printre mostrii aia, dar vrea Mihai cu tot dinadinsul. Desi nici el nu e vreun curajos, nu doarme singur, nu merge la baie singur, deci nu i-ar trebui asa ceva. Dar......... Mie nu mi-e frica, pur si simplu nu-mi palce. Voi ce ziceti? L-a vazut careva?

Va pupic pe burtici si va doresc o duminica placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Ioana, Linda, Freedelia , azi e duminica, hai sa ne simtim bine .

Ellanik esti tare

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput