**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**
Raspunsuri - Pagina 9
pooh spune:
Cornelia,felicitari pt. intoarcere!!!
faine pozele,ce s-au distrat copii!!!Insanatosire Mariei
...primeste injectii?Balazs nu sta deloc in fundulet....max. 2-3 secunde si cade-n bot...intre perne nu-i place deloc....pe jos sa-l pun sa cerceteze totul.....Mai nou are o noua pasiune....cablurile

s-a jucat 15 min cu incarcatorul telefonului
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
monica2008 spune:
seara fetele
noi ieri am fost la pediatra avem 76 de cm si 8.500.am primit fff multe cpmplimente ca suntem frumosi si ca aratam ca un copil de 1 an
m.m_a sfatuit sa nu ii dau niciodata fructe sau alte chesti la borcanele ca contin conservanti toate si ca o para data prin razatoare acasa este mult mai buna ca una care cine stie de cata timp e in borcanel pe raft la supermarket.noi aseara am mancat tzatza din 2 in 2 ore parca eram nou_nascut
,azi dearee cred ca dintisorul e pe aproapedupa semnale...sper ca mie mila de el saracul..
GIOVA imi pare rau pt bebe
SOLIKE felicitari pt dintisor
revin mai tarziu ca bebe face figuri
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
elenada spune:
Hello
Azi am papat si noi prima noastra supica. le-am facut supica din morcov radacina de patrunjel si pastarnac. leam pasat legumele apoi le-am pus zeama in care au fiert. Era destl de lichida zic eu.
le-am dat cate 30 de ml la fiecare si le-a placut. Nu au papat chiar tot dar vreo 25 de ml i-au papat. Spre final incepuse sa se strambe asa ca nu am insistat. pt prima masa cred ca a fost destul de bine. Au papat apoi si lapticul. maine o sa le dau din nou.
Am citit ce scrisese Alinutza despre legume in special despre radacinoase. Din pacate le noi cam toate sunt modificate. produsele eco sunt foarte scumpe si eu una nu stiu cat de eco sunt ele cu adevarat. Am noroc ca am legumele din gradina parintilor mei. Sunt sigura ca sunt fara ingrasaminte si nici solul in care sunt plantate nu a vazut vreodata ingrasaminte chimice. Mai vede o data la doi trei ani putin ingrasamint natural provenit de la animale.
in primavara vor spori ai mei productia de radacinoase si vor creste si pui de gaina ca sa avem carnita proaspata si sanatoasa.
Va pupacim
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
tanimi spune:
Fetele stiti careva ceva de Inutsa?
Noi avem mucisori, fornaie asa tare pe nasuc ... oare ce pot face sa ii usurez respiratia sa poata dormi mai bine?
Pupicei
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
pogos spune:
buna fete!
pooh revikenul il folosesc destul de des, insa 2 doctorite mi-au spus ca nu se invata pielea copilului. eu il dau cam o data pe zi, in special cand plec de acasa si stiu ca trebuie sa mai faca kk (Tudor inca face de 2 ori pe zi) si sa nu se irite pana il schimb. tot asa am folosit si la Ana si nu am avut probleme.
cat despre piure, da, il trag cu seringa. nu il fac gros ca piureul de cartofi, e mult mai moale. cum vede seringa deschide gura. cum vede lingurita, strangre gurita si se uita in alta parte.
azi i-am dat cu seringa si mai scapam si cate o lingurita. o sa obisnuiasca el si cu lingurita, cu siguranta.
alina multumim pentru informatii 
uliiasi bine ca s-a vindecat rana de la san.
vorbeati de vaccinul AH1N1. eu nu am de gand sa-l fac si nici sotul. nu am incredere deloc in acest vaccin, asa cum nu am nici in cel pentru cancerul de col uterin.
voi ce parere aveti despre avocado in masa bebelusilor? Anei am inceput sa-i dau dupa un an si ceva, insa parca la Tudor i-as da mai devreme. nici nu stiu ce sa fac.
Tudor de vreo 2 zile suspina in somn de mi se rupe sufletul. zici ca a plans in hohote o ora, asa suspina. si face asta la ora aproape fixa. in jur de 7 dimineata. oare ce o avea?
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pogos spune:
tanimi noi folosim sterimar de regula, iar acum a luat sotul Sterimar Cu, care se pare ca ar fi indicat pentru nasurile predispuse la raceala. si daca ai si batista bebelusului sa aspiri dupa ce ii dai cu sterimar ii curata nasucul.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
anemona27 spune:
Uliiasi, David al tau parca e Alex al meu,ziua e bine, se joaca, se intoarce, dar noaptea e dezastru.Daca pana acum se trezea pt papa,mai nou are si o pauza de o ora si ceva pe la 3 dimineata in care radem unul la altul,mai mult el la mine,ca mie imi vine sa plang de somn.De adormit,la fel ca si al tau adoarme numai la san.Eu chiar as vrea sa-l intarc,nu mai rezist,se trezeste de cel putin 6 ori pe noapte si de fiecare data suge.
Azi am fost la doctor,are 10 kg si 73 cm, am facut vaccinul,nu a plans nu are reactii adverse vad.
Doctora a zis sa-i dau noaptea ceai de tei,si sa-l las sa si planga,ca in cateva zile se regleaza cu somnul.Poate incerc maine seara,acum nu ma simt pregatita,oricum nu cred sa reusesc mare lucru, nu am inima sa-l las sa planga.Voi ce parere aveti,ce sa mai incerc?
Giova frumoase rau pozele,vreau si eu sa ajung in Bucuresti la un studio.
Alina am salvat informatiile de la tine,multumim.
Cornelia- frumosi ca intotdeauna, imi pare rau pt Maria.
Moni08 nu se pot vedea pozele.
mami fericita cu
Alex
lucialu spune:
Buna seara...noapte.
Solike sanatate!No comment cu privire la testare si tinand cont ca azi m-a dezamagit profund musiu Streinu la Maruta, crec ca nu l-as lua in seama nici vis-a-vis de testele ce se gasesc in farmacii pt gripa porci.Poti sa o incerci pe aia, sunt cam ca testele de sarcina da' cu probe din nas.Felicitari pt dintuc, noua ne-a iesit un Petrisor azi
, adica al doilea de jos, primul are capu' bine iesit![]()
Cornelia sanatate si puiului tau!N-am apucat sa ma uit la pozici inca.Felicitari pt intoarcere!
Pogos am furat si eu chestia cu nasul
Danke!
Pooh pai Balasz e baiat si se pare ca de-acum are preferinte masculine:cablurile!si normal
Cum spuneam, nici noi nu sedem singurica in fundulet,da' tie ce-ti mai trebe ca al tau a luat-o bine "la picior"in 4 labe la plimbare![]()
Elenada sa le fie de bine supica!Legat de dive...stii ce ma seaca?Ca indiferent cum alegi sa diversifici cupilu' ca-i doua-trei alimente o data, ca la cateva zile...tot de aceleasi te lovesti, aceleasi legume si fructe sunt indicate la inceput, aceleasi crescute total aiurea
Tu ai noroc c zici ca au ai tai gradina, ca stii exact ce se intampla, da' pe mine nu ma convinge nici viermele viermelui dintr-un morcov de ex ca e ok acel morcov,pt ca si astia s-au adaptat si au suferit mutatii, iar agricultura bio nu inseamna doar ingrasamant natural ci si insecticid natural...adica o iarba cu aceasta calitate pusa langa nu sh culturi de halit.Era perfect dc acum ar fi fost anotimp in care le gasesti pe toate fragede...la inceput de cules,da' nu se poate sa le avem pe toate. Da e ft scump bio, rosiile alea stricate erau fo 200 si ceva de mii kilu
Am vrut sa mai spun legat de cartofi, nu stiu dc cele care ati inceput diversificarea ati obs sau patit-o dar eu am patit-o pt piureurile noastre...greu mai gasesc soi bun de cartofi, nu de putine ori mi-a iesit un piure asa aracetat sa zic, clei nu alta
din cauza de mult amidon cred/oi prost ori tratat, sigur nu de la fiert prea mult sau prea putin ca am incercat toate variantele...de-asta am spus ca nu voi exagera cu el si il voi baga mai cu zgarcenie.Avocado mi imi pare destul de consistent, greu la stomac...il voi introduce mai tarziu si numa in combinatie cu ceva ca sa aive gust.
Cred ca fasolea verde e o chestie mai sigura de ex.
Adriana iti multumesc si tie ca ai scris schema ta!
asa am aflat ca nu se da supica de la carne la inceput si ca se fierbe carnea separat de legume.Cam aceeasi chestie am citit ca e bine de evitat la legumele suspectate de concentratie crescuta de nitrati, se evita apa aia si se pune alta curata.
Moniland sa-ti fie de bine vaccinu'!Macar tu nu alaptezi.Buna ideea cu garmastanu folosita la BBei
al meu e neinceput aproape, ca am folosit purelanul da si din ala mai am.Mai tin de ele ca dau dintii si ma musca deja
poate am nevoie.Sigur de casca as avea nevoie ca dupa ce ca chelesc la greu, mai imi smulge si paru' si numa de-ala de pe ceafa sau perciunii, unde simt mai rau![]()
Nici noi nu dormim cum trebuie niste ore bune legate, si noi papam ft des...asta e!asteptam vremuri mai bune ca Da, Pony s-a mai schimbat considerabil
-nu ma mai cheama tipand cu okiii inchisi
si intre timp ne bucuram cu ce avem, bn ca sanatoasa!
aaa Giova cand aveam probleme cu kkuta nici ea nu-l facea tare, cel mult pastos, dar de cele mai multe ori lichid si nu intelgeam de ce totusi nu iasa fara supo.Explicatia care am primit-o dela pedi era ca se lichefia de la supo, chestie care fix a fost falsa!Mister...
Noce am citit la BLW..eu voi merge pe ceva combi intre ce spuneti voi acolo si ce a zis Alina. Inca nu tine k lumea lucrurile in manute, adica are momente cand tine perfect si duce la gurita, de ex inelusul cu lichid pt dinti, dar si cand e nesigura si le scapa. Continui sa-i dau mar, tin eu impreuna cu ea bucata mare
pe care o linge si o suge tare ca pe tzitzi si mai si zgarie cu gingiutele pe acolo.Bine, mi-e si frica sa nu se inece dc ii dau ei
Nu e pregatita, dar arata interes cata.
NB tufa
Motana spune:
pooh, si Daris ma tzocaie toata noaptea, nush de ce, de foame, de sete, de cald.. ma trezesc ca adorm si io jumate dezbracata, cu patura langa mine, cu mana pe "biberon" 
Iaurt eu as incerca sa fac din laptele pe care il am stocat la congelator
. Am incercat mai demult din lapte de asta la cutie si n s-a prins nimik.. s.a stricat. Cum ati zis, o lingura de iaurt si apoi lapte cald peste si lasat la caldura? Help, ca am uitat!