**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Uliasi ...eu stiam ca David face 7 luni acum in februarie..nu e asa?(ca scrii la poze 7 luni deja..)..wow 7 luni ce baiat mare ai..ce trece vremea..

Oricum David e un frumos

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Blanca, da, David face 7 luni pe 4 februarie. La poze e scris luna a saptea, care incepe in momentul in care a implinit 6 luni. Asa cum Eva e acum in luna a sasea de viata, iar pe 25 o sa inceapa luna a saptea. Apropo, ai o frumusete de fata, e minunata!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara zmeurici,
Am vazut poze foarte frumoase cu ingerasi de Pooh, Elenada,Uliasi,Micaalsa, Denis de Mony08(e molipsitor),Daria si Gloriuta.
Vad ca avem puiuti mancaciosi si mai putin mancaciosi dar toti sunt frumosi.Mamici obosite, cu timpanele gata sa explodeze din cauza de tipete, mamici care se plimba si se relaxeaza, avem de toate.
Maria-Catalina a implinit 5 lunitze si face si ea intoarceri spate burtica si intotdeauna dupa ce mananca de o gasesc cu nasucul in iaurt.Are 7290g si 66,5cm. Cu diversificarea nu cred ca o sa am probleme,doar ca eu nu sunt pregatita, inca mai iau notite.
Fetele care dati carnita de pui o fierbeti dar pestele cum il faceti? tot fiert? si ce fel de peste?
ca a venit tati acasa si ma gandesc ca i-o fi foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna seara si de la noi

Venim sa semnam rapid condicuta ca sa nu ne dati la disparuti. Suntem putin cam ocupati in perioada aceasta: sport, lucru la proiecte, proiectul "diversificarea lui bebe", amenajat camera lui Eric de la distanta (eu in Iasi, sotul in Bucuresti).
Toate ar fi ok daca diversificarea lui Eric nu m-ar fi dat peste cap. Suntem la stadiul de 2 legume, morcov si patrunjel, pe care Eric le tolereaza foarte bine si chiar le mananca cu placere. Insa cand a intervenit constipatia i-am administrat putin piure de mar...wow ce pete rosii si mari a facut pe fata si pe gat. M-am socat. De-abia astept sa ajung in Bucuresti si sa-i fac analize. Si se intinde saracul copil dupa mancarica...se vede ca este dorit. In rest mananca tot la 2 ore indiferent ca e laptele meu sau ca e formula. A pus in ultima luna 1,100 kg.
Ce este notabil insa...vomita destul de rar. Si eu am scos lactatele din meniu (aproape...ca tot mai scap la un iaurt o data la trei zile) dar ii administrez si probioticul. Acum ca e de la probiotic, ca e de la faptul ca s-a maturizat sistemul digestiv...important este ca nu mai vomita.

Ma intorc la treburi..am de terminat o lucrare pana vineri.
Sanatate la zmeurici si deiversificare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetili
noi suntem bine iubirea mea doarme.aseara nu s_a trezit decat 1 data si nici nu a vrut sa pape(de fapt m_am trezit eu ca el dormea doar se agita)
ALINUTZA imi pare rau ca sa iritat bebitu de la mar.bine ca nu mai vomita
ELENADA asa sta si gogoselul meu in fundulet ca iubirile tale.tare dulci mai sunt
ULIASI imi pare rau ca calatoria a fost asa de "tragica"
GIOVA vreau si eu la PARISSS,imi pare bine ca va duceti va mai odihniti si voi
MONY simpatic rau DENIS
fetele voi ati inceput sa le dati si peste?mie mi_a spus peste de la 7 luni sa_i dau.

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

aha am uitat fetele am pus pozici cu DENIS cand sta in funduletca de obicei nu stiu sa pun pozicile noi in anteprima...pozele noi incep de la DENIS cu caiulita in cap pe scaunul de la calculator

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

buna fetele,

Am si eu o intrebare: fi_mea este racita, de fapt are nasul infundat, am fost cu ea la medic si mi-a zis ca are bronsiolita si mi-a dat antibiotic - amoxicilina!!!!! Insa nu are febra, nu are nimik. A mai trecut cineva prin asa ceva cu bebe??? Si daca da ce iati dat???. Eu una nu i-am dat antibioticu ci doar ser fiziologic in nasuc, Eurespal.

revin ca s-a trezit bebe
pup

http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Giova am incercat ce mi-ai spus , i-am dat o linguria in mana dar cand veneam cu lingurita sa ii dau papa o arunca pe aia si tot pe cea cu care ii dadeam papa o vroia.
Ce fain ca ai primit banii , bestiala ideea cu Parisul.
Noi am primit banii in noiemb,pe sept si noiemb,intradevar nici noi n-am primit pe luna in care s-a nascut.

anielas f dulce e Ania.

noce bine ca ai rezolvat problema, si eu ar cam trebuii sa merg pentru revizia de dupa nastere numai ca n-am apucat deloc pana acum , e adevarat ca nici n-am avut probleme de nici-un fel.

elena ce bine stau in funduletz piticii tai , al meu nu ajuns la asa performante cu statu in fund dar in picioare se ridica singur si chiar merge daca are de ce sa se tina.

uliasi ce mare baietel ai .

Multumim unguras ceva poze de Maria-Catalina nu primim ?

monica2008 si Denis al tau e un dulce , ce frumos sta el in fundulet.

icmanu n-am trecut prin asa ceva dar eu is de parere ca daca n-are febra nu cred ca e nevoie de antibiotic.Insanatosire grabnica fetitei tale.

Noi cu diversificarea o ducem bine , marul ii place la nebunie la fel si banana, dar supita deocamdata n-o agreaza,deocamdata a fost doar de morcov,maine mai introduc o leguma,pastarnac ca am auzit ca ar da gust dulce,sper sa mearga de data asta,dar nu ma grabesc are timp sa se acomodezez si cu supa.
Pere nu mai dam deoarece cred ca face alergie la ele ca i-am dat intr-o zi si iau aparut f multe bubite rosii,acum au inceput sa treaca.
kk face in continuare f des si nush de ce.

Va si ne mai auzim cand imi da voie bebelacu la comp.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!Haideti la !
Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi branzica ptr bebei?Am citit mai demult ceva de calciu dar nu am retinut asa ca va rog sa ma spuneti o data.Vreau sa-i adaug la piureul de legume dar si la fructe dimineata cate un pic de branzica.
Multumesc

Mamica de Razvan-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Icmanu, ti-am raspuns pe PM!
Sanatate!!

Mergi la inceput