**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Motana exemplu cu para si brocolli l-am dat eu nu pediatra. A fost pur si simplu un exemplu dat la intamplare ca sa ma fac inteleasa. Nu l-am dat in ideea ca para sau brocoli sunt alergene. Eu chiar nu am stat sa studiez atat care ce si cum e bun nu e bun.
Eu una prefer sa urmez sfatul unui pediatru decat sa o fac eu pe pediatrul si sa zic ca stiu mai multe ca el doar pentru ca am citit cateva articole.
Parerea mea

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUna dimineata tufa (pe la pranz ce-i drept),

Iaca mai aparem si noi.
Suntem bine, sanatosi, papam bine si ne jucam de cimineata pana seara (si noaptea daca s-ar putea insa insista mami ca totusi mai trebuie sa si dormim).

Giova parca intreba ce cura tin: dieta Rina. Inceputul a fost apoteotic cu aproape 3 kg intr-o saptamana. Vad ca saptamana asta am dat doar 1 kg si ceva. Oricum mai variez cand inainte, cand inapoi, important e ca la sfarsitul saptamanii cand trag linie sa se vada ceva pe minus.

De vorbit n-a mai vrut sa zica nimic, nimic inteligibil vreau sa spun pt. ca "bebeluseasca" o sporovaie tot timpul. Asta e....ma consolez cu faptul ca a zis deja "ma-ma" (deci urmeaza o fetita) si astept cuminte cand o avea el chef sa mai vorbim.

Despre diversificare...noi papam destul de multe. La carnita stam deja de vreo 3 saptamani asa ca de saptamana viitoare, dupa ce face 7 luni o sa bagam si ousorul (galbenusul). Sa vedem daca o sa-i placa.

Progrese semnificative inca n-avem.
Spre deosebire de bebelusii Elenadei (care sunt niste dulci) nu sta in fundulet singur ci doar daca isi pune vreo manuta pe undeva ca sprijin (deci trisam).
Stam in schimb in picioruse destul de bine. Daca reuseste sa se apuce cu mainile de ce barele centrului de activitati, nu-l mai ia nimeni de acolo. Ramane in picioruse, intepenit, tinandu-se de bare, minute bune, pana oboseste si-si da drumul singur.
Daca-l fortezi sa-i desfaci manutele si sa-l iei de acolo nu te mai intelegi cu el. Urla ca din gura de sarpe.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aaaa....uitasem.
M-a intrebat cineva cum rezist la ziua de apa (imi cer scuze ca n-am retinut cine dar ma chinuiam sa citesc/scriu cu strfumful in brate).
Raspunsul e: HABAR N-AM. Inca n-am ajuns la ea si mi-e cam groaza ca se apropie (pe 1 februarie).
Va spun eu cum am trecut-o si daca arata ceva semnificativ la cantar.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost sa luam si noi cartofi de la mag. de cartier si ne-am plimbarit putin...sunt 3 grade si nu am stat mult afara...caci iar tuseste. Luam Stodal...sper sa nu mai faca si muci, caci mi-e groaza de vreun inceput de otita.

Azi dim. i-am dat mar cu para, le-am fiert la steamer si le-am zdrobit cu furculita. ce sa va zic: stie sa deschida si guritza gofoasha mea. Din asta deduc ca nu-i chiar pe placul lui piureul de legume cu carnita. dar cat timp nu-si face greata, continuam...

Siacob super ca a papat fructele Beatrice. da, la fix au intrat banii...parca i-as tine acolo, sa nu-i stric, dar trebuie refacuta garderoba piticilor si a noastra....ca tot in ei bagam.
Rallu nici Edi nu sta asa in fundic, dar se tine in picioare ca Robert al tau.
am inteles cu dieta. trebuie sa incep si eu sa mananc disociat, caci dieta nu prea vreau sa tin...trebuie vreo 4-5 kg sa dau jos. sunt curioasa cum rezisti la ziua de apa. Imi zicea o prietena din Fr. caci isi lua apa bogata in calciu, magneziu in ziua respectiva, ca sa nu clacheze...caci e tare naspa.
Moniland cand plecati la ski? da am facut o moaca...cu toate ca stiam de la fetele din Tm cand intra banii...dar ma gandeam ca nu-i voi primi pe toti, la cum e bugetul statului.

fug sa-mi intind hainele si sa blenduiesc papica gogoashei.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, super ca ti-au intrat banii din urma. e prima data cind primesti?

eu sint tare nelamurita: am primit in dec prima data 842 de lei. dupa calculele mele, pe 4 luni -august-nov, adica si luna de nastere (plus 42 Rebecca). azi am primit 442 pt luna dec si nu inteleg ce e. s-a modificat alocatia si la copiii mai mari? eu una nu ma pling deloc.
ps. ma refer doar la alocatie, eu nu am CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,wow,felicitari pt. banuti,dai de bautSanatate lui Edi,parca-parca si al meu tuseste....eu totusi sper sa fie de la aerul uscat,de 2 zile am uitat sa pun in functiune umidificatorulPatricia,ce de banuti pe decembrie.....Hmmm,nu prea cred ca s-a marit alocatia copiilor mai mari.....eu inca nu mi-am verificat contul...Si ai primit banuti si pe luna in care ai nascut?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici eu nu stiu exact pe cat timp am primit. totusi cred ca sunt banii de CIC din 13 aug-dec. si alocatia din 1 aug-dec. stiu ca nu se da alocatia pt. luna in care s-a nascut copilul.
abia luna urmatoare elucidez misterul...sau sapt. viitoare cand oricum trebuie sa merg la ei sa-mi completez dosar pt. Marco, caci am sistat sa mai primesc din Alba.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pooh, in decembrie asteptam retroactiv si ma asteoptam la maxim 3 luni: sept, oct si nov. si mi-au venit pe 4 (dar pe talon nu scrie decit nov). acum e soacra mea acasa si imi spunea ca au venit 440 (eu credeam ca spune 440 de mii, adica pentru rebecca), si o intreb daca aia 2 mil nu au venit. ea zice: nuu, 400 de roni..ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!
Am ajuns si noi intr-un sfarsit in Bucuresti, duminica seara, dupa un drum greu...Domle drumul asta e cu 2 ore mai lung decat poate sa suporte David, asta e. 2 ore doarme, 2 ore e vesel, dar cand urmeaza al doilea somn...urlete si iar urlete. Ne-a facut capul tandari, dar ce e mai trist e ca a fost foarte chinuit...mi-a fost o mila de el ca nu reusea sa adoarma, luminile de pe strada si farurile masinilor il deranjau la ochi...Am hotarat ca nu mai facem drumul asta decat peste cateva luni cand o sa fie mai marisor (mi-e sa nu fie chinuiala proportionala cu varsta).
Ma rog, acum suntem acasa si e bine. In seara asta sunt singura cu David pentru ca sotul e plecat in delegatie, sper sa fie totul ok.
Am vorbit si cu pediatra si joi sau vineri vine la noi pentru vaccinul de 6 luni si pentru masuratori.
Diversificarea merge bine, desi n-am mai inrtodus nimic nou, nici nu stiu ce sa-i mai dau. Dimineata mar si para cu putine cereale, iar la pranz supa de legume(morcov, patrunjel, pastarnac, telina, dovlecel, cartof, cartof dulce, ardei). Pe la 7 luni ar trebui sa incepem cu masa de ora 16, cand intram cu iaurtelul si branza de vaci. Nu mai e mult.
In rest, asteptam primavara, l-am scos foarte putin pe David din casa, e greu de mers cu carutul cand e asa zapada afara.
Gata, s-a trezit si a inceput sirena.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

A, am uitat sa spun ca bebe meu isi testeaza vocea pe noi. A inceput sa tipe asa de tare de ne pune nervii pe bigudiuri. De veselie, de plictiseala, din orice motiv, el chiuie...Sper din toata inima ca e doar o perioada, ca timpanele noastre sunt puse la incercare.
Am mai pus niste pozici noi la semnatura, la luna a sasea si luna a saptea.
Hug la zmeurici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput