**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
eu pe fuga...ieri am iesit cu fetele...Edi a fost marait...inca putin si-si lua campul al meu sot cu 2 turbati acasa. se tot minuneaza cum rezist.

azi plecam la Alba...asa ca bagaje si late chestii...asa m-am saturat.
Vineri luam avionul din Cluj spre Italia, sper sa nu ninga si sa fie totul ok, ca nu-mi arde de anulari si alte cele.

Azi incepe Marco cursul de patinaj, asa ca imediat ne imbracam sa mergem la Mall sa-l vedem.

Ieri l-a tuns Marco pe Edi. se juca de-a frizerul...dar mi-a zis din start ca taie etichetele de la plushuri....am lipsit putin din living si i-a executat bretonul.
Dar nu am vazut decat azi dimineata. Bine el i-a zis la tat-su' aseara ca l-a tuns putin pe Edi....doamne ce breton i-a tras...
aia ca aia dar ii putea baga foarfeca in ochi. doamne ca nu-i pot lasa singurei defel...cica a avut grija, dar nu ma pot baza pe el, caci are 4 ani...
I-am ascuns foarfeca...si asa de abia si-o gasise...ca-mi taiase atele din covor....of..of...
cand il vad asa pe Edi ma bufneste rasul....

nu am citit nimic, nu am vazut poze. sper sa reusesc azi, caci din Alba mai greu...ca mamei i s-a stricat compul.
si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simina1980

Neata!Haideti la !
Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi branzica ptr bebei?Am citit mai demult ceva de calciu dar nu am retinut asa ca va rog sa ma spuneti o data.Vreau sa-i adaug la piureul de legume dar si la fructe dimineata cate un pic de branzica.
Multumesc

Mamica de Razvan-Alexandru

O jumatate de kg de lapte il pun la fiert, cand clocoteste adaug 4 pastile de calciu lactit zdrobite, las sa dea cateva clocote la foc mic si trag de pe foc. In cateva minute se alege branzica. Storci intr-o sita si gata papa
La Iulia ii placea tare mult cu mar copt, blendam totul, iesea ca o spuma. La Teodora inca nu i-am dat ... sper sa-i placa si ei
Pofta mare

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Foarte dragut Marco! Sa-i fie de bine prima tunsoare lui Edi!
Daca ai timp, pune poze cu el sa-l vedem si noi.

Mult echilibru la patinaj azi!!!
Ce de activitati ai cu Marco! Inot, patinaj, mamica responsabila si constiincioasa!

Drum bun la Alba, zbor la timp spre Italy!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Micaalsa-multumesc mult!
Un anume fel de calciu lactic?Nu stiu-intreb,ma gandesc sa nu fie de mai multe feluri,firme,etc.

Mamica de Razvan-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

cu o fierbinte...serviti?asa rau imi pare ca nu pot intra mai des,apuc sa citesc dar de scris nu ma lasa Denis nici cum.tot timpul mi`l dedic lui si seara pic de oboseala.noi am facut duminica 6 lunite si am sarbatorit prin cateva lingurite de cereale.i`au placut,a papat putin,dar a fost totul ok pana a descoperit ca lingurita se poate musca.i`am dat cereale in fiecare zi,cate putin,cat a vrut el.ieri am fost la medic pt masuratori si vaccin,dar din pacate vaccinul nu era,asa ca mergem maine iar.mi`a dat o reteta de fier.acum stau in dubii daca s`o iau sau nu.citisem ca rezervele de fier ajung pana pe la 6 luni,dar asa fara nici o analiza parca n`as da.mi`a dat si o schema de diversificare.mi`a zis supita la pranz din radacinoase,data numai zeama,apoi pasate legumele,apoi suc dimineata,intai fara pulpa apoi cu,apoi adaugata carnita in supita si seara cereale,iar de la 7 luni ii pot da iaurt ,smantana,unt,galbenus.deocamdata il mai las putin cu cereale.
Giova felicitari pt banuti!a durat cam mult,dar iete ce idee grozava v`a venit.spor la shopping in Italia.si noi s`ar putea sa mergem week`end`ul asta la shoppping,in ....Bucuresti
am vazut numai copilasi frumosi,care mai de care mai scumputi!suntem atat de norocoase..
gaTA,nu mai are stare Denis...poate ma mai lasa sa va mai scriu!va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec Curat 24

Mergi la inceput