**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**
Raspunsuri - Pagina 22
Giova spune:
Neatza!!!
eu pe fuga...ieri am iesit cu fetele...Edi a fost marait...inca putin si-si lua campul al meu sot cu 2 turbati acasa. se tot minuneaza cum rezist
.
azi plecam la Alba...asa ca bagaje si late chestii...asa m-am saturat.
Vineri luam avionul din Cluj spre Italia, sper sa nu ninga si sa fie totul ok, ca nu-mi arde de anulari si alte cele
.
Azi incepe Marco cursul de patinaj, asa ca imediat ne imbracam sa mergem la Mall sa-l vedem.
Ieri l-a tuns Marco pe Edi
. se juca de-a frizerul...dar mi-a zis din start ca taie etichetele de la plushuri....am lipsit putin din living si i-a executat bretonul.
Dar nu am vazut decat azi dimineata
. Bine el i-a zis la tat-su' aseara ca l-a tuns putin pe Edi....doamne ce breton i-a tras
...
aia ca aia dar ii putea baga foarfeca in ochi
. doamne ca nu-i pot lasa singurei defel...cica a avut grija, dar nu ma pot baza pe el, caci are 4 ani...
I-am ascuns foarfeca...si asa de abia si-o gasise...ca-mi taiase atele din covor....of..of...
cand il vad asa pe Edi ma bufneste rasul...

.
nu am citit nimic, nu am vazut poze. sper sa reusesc azi, caci din Alba mai greu...ca mamei i s-a stricat compul.
si o zi faina sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simina1980 Neata!Haideti la !Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi branzica ptr bebei?Am citit mai demult ceva de calciu dar nu am retinut asa ca va rog sa ma spuneti o data.Vreau sa-i adaug la piureul de legume dar si la fructe dimineata cate un pic de branzica. Multumesc ![]() Mamica de Razvan-Alexandru |
O jumatate de kg de lapte il pun la fiert, cand clocoteste adaug 4 pastile de calciu lactit zdrobite, las sa dea cateva clocote la foc mic si trag de pe foc. In cateva minute se alege branzica. Storci intr-o sita si gata papa

La Iulia ii placea tare mult cu mar copt, blendam totul, iesea ca o spuma. La Teodora inca nu i-am dat ... sper sa-i placa si ei
Pofta mare

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei

noce spune:

Foarte dragut Marco! Sa-i fie de bine prima tunsoare lui Edi!
Daca ai timp, pune poze cu el sa-l vedem si noi.
Mult echilibru la patinaj azi!!!
Ce de activitati ai cu Marco! Inot, patinaj, mamica responsabila si constiincioasa!
Drum bun la Alba, zbor la timp spre Italy!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Simina1980 spune:
Micaalsa-multumesc mult!
Un anume fel de calciu lactic?Nu stiu-intreb,ma gandesc sa nu fie de mai multe feluri,firme,etc.
Mamica de Razvan-Alexandru
flosideea spune:
cu o
fierbinte...serviti?asa rau imi pare ca nu pot intra mai des,apuc sa citesc dar de scris nu ma lasa Denis nici cum.tot timpul mi`l dedic lui si seara pic de oboseala.noi am facut duminica 6 lunite si am sarbatorit prin cateva lingurite de cereale.i`au placut,a papat putin,dar a fost totul ok pana a descoperit ca lingurita se poate musca.i`am dat cereale in fiecare zi,cate putin,cat a vrut el.ieri am fost la medic pt masuratori si vaccin,dar din pacate vaccinul nu era,asa ca mergem maine iar.mi`a dat o reteta de fier.acum stau in dubii daca s`o iau sau nu.citisem ca rezervele de fier ajung pana pe la 6 luni,dar asa fara nici o analiza parca n`as da.mi`a dat si o schema de diversificare.mi`a zis supita la pranz din radacinoase,data numai zeama,apoi pasate legumele,apoi suc dimineata,intai fara pulpa apoi cu,apoi adaugata carnita in supita si seara cereale,iar de la 7 luni ii pot da iaurt ,smantana,unt,galbenus.deocamdata il mai las putin cu cereale.
Giova felicitari pt banuti!a durat cam mult,dar iete ce idee grozava v`a venit.spor la shopping in Italia.si noi s`ar putea sa mergem week`end`ul asta la shoppping,in ....Bucuresti ![]()
am vazut numai copilasi frumosi,care mai de care mai scumputi!suntem atat de norocoase..
gaTA,nu mai are stare Denis...poate ma mai lasa sa va mai scriu!va