**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliiasi,nu va fi nici o problema daca nu va papa o zi supa/pireu....cel putin eu asa gandesc....maine plec si eu din localitate pt. cateva ore,Balazs va ramane la socrii,si vom sari si noi peste masa de pireu.....Cati litri are oala sub presiune a ta?Eu o folosesc zilnic pe a mea pt. mancarea noastra,fara ea as fi moarta,vreau sa cumpar una separat si pt. papica lui Balazs dar cel mai mic avea 5 litriasa ca mai cautPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
vad ca aproape toti zmeurici au inceput cu trezirile noapte si tzatzaeli non_stop.DENIS asera s_atrezit de 3 ori si supt cate 30 de minute,daca vroiam sa_i trag tzatzi afara din gurita tinea strans de ea cu gingiile.
VALLY ff frumoasa printesa ta
ANIELAS insanatosire grabnica si tie si pt puiuta
ELY_CTA este un dulcic DAVID
CORNELIA copilasii tai sunt super de frumosi;f frumoase pozele din vacanta
a vroiam sa va intreb bebe al vostru adoarme si soti vostrii?ca al meu e disperat dupa taicasu,cand il vede ca intra pe usa de la munca vrea imediat la el si se joaca si rade cu el dar la dormit ma vrea numai pe mine.
va las sa trezit bebica

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

pooh, oala e mare, are 9 litri.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

in sfarsit reusesc si eu sa va scriu...noroc ca sta mama cu Denis ca altfel....vrea in permanenta sa se joace,sa ma jumuleasca,sa descopere si nu vrea sa doarma.cu chiu cu vai doarme cate 15 min si apoi o luam de la capat,dar nu ma pot plange pt ca imi place.
va intrebati cum ma descurc eu cu 6 dintosi la capitolul muscat.ei bine,pana aseara nu ma mai muscase de foarte mult timp,se intampla cand dadea sa adoarma sa prinda putin,dar ma trageam incetisor si scapam.aseara a fost jale...de 5 ori una dupa alta.e groaznic.oare de ce nu se nasc cu dintisorii tociti macar?
in alta ordine de idei,diversificarea inca n`am inceput`o.el pe zi ce trece imi da semne ca e pregatit,astept pana saptamana viitoare cred.aman momentul....in schimb,in fundulet sta ceva timp singurel,mai ales daca`l las pe pat sta cateva minutele...
noi abia pe 6 februarie facem botezul,pt ca vrem sa facem si cununia religioasa tot atunci,iar in post nu ne dadea nimeni dezlegare pt cununie.poate e cam tarziu,dar n`am avut ce face.oricum,duminica am fost in Valea Doftanei(pe langa Campina) de am impartit invitatii,am fost cu tot cu copilas,iar acolo sotul are 2 verisoare insarcinate si au zis ca se roaga sa`i semene copilasii,asa cuminti ...luni am fost praf de oboseala pt ca am umblat duminica(am plecat la 6 dim si am ajuns la 23),iar ieri am recuperat la citit si am fost la nepotei in vizita.
pony felicitari pt papacios!!S`o tina tot asa!
ma pregatesc acum sa`i fac baita la cotoi,ca a stat 3 ore jum treaz si`a dormit 15 min si ma gandesc ca dupa baie va pica,cu toate ca el acum se joaca.o duce peste tot pe mama prin casa,ii intinde mana incotro s`o ia...offf,micutul meu...sunt topita dupa el!
uitasem,de vreo saptamana asa n`am mai gasit perna plina de par,cada nici atat...cred ca ma indrept spre bine.va pup,ma duc sa pregatesc cadita,poate si doarme...am un chef sa vad un film(n`am mai vazut unul de anul trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete,

am lipsit si eu cateva zile pe motiv de lipsa de timp. Eva ma solicita incontinuu iar pe langa asta azi ne-a venit in sfarsit mobila de bucatarie (ma rog, usile si fetele de sertare ca doar pe astea le-am schimbat) si au stat oamenii aia aproape toata ziua sa monteze, ieri a fost doamna la curetenie care ca de obicei sa cacaie enorm de mult..si tot asa...

De luni i-am dat si eu supica, adica morcovul si pastarnac pasat la blender desi in apa i-am mai fiert si patrunjel. Mananca as asi asa, de fapt la ora 14-15 cand ii dau se cam stramba dar am mai incercat s aii dau si pe la ora 17 si atunci mi-a mancat bine.

Cu marul de dimineata am incercat Golden dar nu ne-a mers deloc asa ca am revenit pe Ionatan si se vede schimbarea in bine...mananca ceva.

Vad ca ziceti de bebei mancaciosi noaptea, pai sa intram si noi in trend. De vreo 2 zile Eva ma termina..mancam si de 3*4 ori pana dimineata..si haleste un san complet..nu il dau eu pe al doilea caci cred ca l-ar golii si pe ala..ba chiar de cat mananca vad ca nici scutecul nu ii mai tine tot pipi..ieri si azi a trebuit sa o schimb pe la 5 dimineata caci pijamaluta era uda un pic..lucru care eu nu l-am facut nici cand era mica, statea toata noaptea pana la trezire cu acelasi scutec...o fi puseul de 6 luni ca vad ca nu suntem singurele zmeurici papacioase.

Altfel suntem bine, asteptam al doilea dintuc caci se vede gingia umflata si pun si dese treziri nocturne pe seama lui, maraieli ziua nu prea are insa vrea sa ne jucam tot timpul..sa o fac sa rada..daca nu o fac eu rade singura daca o iau in brate doar..insa daca o las singurica sa te tii....tipa de zici ca ceva sa intamplat iar daca ma duc la e ain secunda doi e cu gura pana la urechi..
Ma doare si spatele iar de la atata carat si jucat cu ea..ufff..

Aaa si "vorbeste" toata ziua, toate onomatopeele posibile insa deocamdata nimic legat..

Sunt franta..ma duc la culcare..caci acusica ma trezeste fomista..va pup.

Poate maine e o zi mai odihnitoare..speranta moare ultima

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Seara buna tufa.

Giova am admirat pozele profi. Foarte frumoase. E si normal cu un asa model.
Giova Blanca cat va costat sedinta foto. Mia-r place si mie sa fac una cu piticii.

Moniland vad ca si tu te-ai vaccinat. ieri am facut si eu vaccinul. Am fost la dr de familie ca sa imi dea o trimitere pt niste analize si ma intrebat daca vreau sa fac vaccinul asa ca l-am facut

Lucialu

Noi azi am avut a doua masa cu supica si ne-a placut. Au papat tot. Imi place sa mananca frumos si curat. Asa dragi imi sunt.
Ana era tare bucuroasa. Se incorda toata radea si isi musca buzita de jos. Nu stia micuta ca trebuie sa deschida gurita ca sa papam. Cand ii atingeam gurita cu lingurita atunci o deschidea si sugea lingurita. Sper sa ii tina si sa fie niste pitici tare mancaciosi.

Pupici tuturor

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Vad ca nu sunt singura cu multe mese noaptea,ce sa facem,asteptam vremuri mai bune.
Blanca,eu cred ca sunt setati la fel copiii astia,ieri am mers si eu ca omu la baie si l-a lasat 1 minut singur,mama ce s-a pus pe plans,cum am intrat in camera a tacut, si de ras la fel rade singur la tine,cere sa-i faci ceva.

Fetelor hainute chicco unde se gasesc,ca am vazut intr-o revista si erau frumusele foc,dar nu m-am intalnit cu ele in magazine.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Am avut o noapte cam urata..Ina a facut iar febra si a tusit pana a vomat, iar Ania a inceput si ea sa tuseasca si a facut un pic de febra. nici eu si nici Stef nu ne simtim prea bine.
In toata nebunia asta am avut parte si de momente minunate...Ania a zis toata ziua MA-MA, ce-i drept sunt convinsa ca inconstient dar tot imi tresarea inima de bucurie.
Cu diversificarea mergem bine: fructe dimineatza mar sau para si jumatate de banana si legume pasate la pranz cam 200gr sau peste.
De luni am introdus si noi cerealele seara, am luat Milupa vise placute si le papa fff bine.
Problema e ca la capitolul lichide nu vrea nimic altceva decat tzitzi.

pooh, giova, monica-
solike-voi cum mai sunteti?
giova-superba sedinta foto

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata si de la noi!

De ieri, Filip doarme ziua numai in patutul lui sau nu mai doarme.

Marti a luat o cazatura zdravana din patul nostru, care s-a lasat cu semn pe obrajor-pomet. M-a speriat rau. Pediatra a zis ca daca face vanataie sa-l duc la spital. N-a facut chiar vanataie, asa ca nu l-am dus, dar m-am invatat minte. Stau cu ochii pe el ca pee butelie.

E la a 5-a cazatura din pat. El dormea, eu m-am dus pana la bucatarie si cand m-am intors era jos pe parchet. Daca ii pun perne paravan se urca pe ele si cade in cap, deci mai bine fara.

El mai cade si cand sta in fundulet pe covor&patura, se intinde dupa o jucarie si bum (se aude tare) . Nu stiu ce sa fac, sa nu-l ma las nici pe covor?

MA-MA Aniela, felicitari si spor la Vorbit in continuare! Vad ca ai inceput sa ii dai peste. De care si cum il prepari?
Sanatate multa la voi acolo, sper sa va reveniti repede!

Si Filip papa tot de vreo 4 ori noaptea.

Solike, insanatosire grabnica! De fapt, sper ca esti bine acum!

Motana, sa ne spui si noua cum iese iaurtelul din laptele tau. Ma gandeam si eu la varianta asta. poate iese mai subtire sa-l bea din canuta.

Sunt dezamagita ca pe mama au fortat-o de la job (lucreaza intr-un spital) sa se vaccineze porcinic (i-a amenintat ca ii baga in concediu fara plata pe termen nelimitat, ca nu vroia nici un dr sa se vaccineze). O alta cunostinta - dr - a reusit sa scape. A semnat ca se vaccineaza si nu a facut vaccinul (noroc ca in romania se mai pot rezolva lucruri asa). Iar pediatra lui Filip a zis ca nu accepta vaccinul nici in ruptul capului. N-or fi toti doctorii astia prosti, dar imi pare rau ca au vaccinat-o pe mama. In concluzie, mama a avut drum ieri prin bucuresti, a venit sa-l vada pe Filip, dar mi-a fost teama s-o las sa-l ia in brate. Data viitoare.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova super fotografiile, iar modelul nu mai zic ..modeii de fapt ..cine a facut pozele?

Elenada daca vrei iti dau nr d etel al fotografului meu si vb cu el ce vrei exact si cat te costa..ii spui ca il suni din partea mea si vb cu el.

Noce ufff saracutul Filip..de acum incolo in patut..tarc nu ai sa il pui acolo?

Anemona hainute Chicco gasesti in Buc la magazinul lor din Floreasca. Au hainute intradevar delicioase desi te cam usuca la pret..dar merita ce sa zic.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput