**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Am reusit sa-l adorm in brate si sa-l pun in patut!
Ieri l-a adormit tati. De doua ori! E meserias tati! Eu m-am chinuit azi o ora jumate pana am reusit.

Citat:
citat din mesajul lui blanca000
Noce ufff saracutul Filip..de acum incolo in patut..tarc nu ai sa il pui acolo?

Patutul lui e din ala textil, care se mai numeste si tarc. Cand e treaz e ok, sta in el, se joaca. Cu adormitul e mai greu ca s-a invatat la tzitzi si eu nu pot sa ma bag acolo cu el

Tot dau inapoi si nu gasesc pozele profi cu Giova. Sunt in semnatura sau era link separat?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!

Pup sarbatoritii zilei si le urez sanatate si sa fie cuminti si mancaciosi:

Alexandru
Bianca Maria
Darius Mario
Razvan Ioan
Codrin Marius
Maria Lavinia
Anastasia Marina
Eva Maria
Nikolai James

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lucialu,
Elena, ma bucur ca puiutilor tai le place supica.

Eu azi le-am bagat dovlecelul in supica. Am taiat 4 felii, dar nu pasez decat una.
Cu sucul de mar nu am succes, parca le-as da lamai sa manance asa se stramba. O sa fac o pauza si incerc cu ionatan sau alt fruct.
Fetelor voi din ce fruct mai faceti sucul. Ati gasit nectarine pe undeva? Am inteles ca piersicile, nectarinele sunt bine tolerate la varsta asta. De pepenele galben ce-ati auzit. e ok?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Blanca fotograful tau are studio. As prefera sa facem pozele la studio. Poti sa imi dai nr lui te rog

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salut,

La multe lunite zmeureilor sarbatoriti azi! Sa fie cuminti si papaciosi!

Nici eu nu am gasit pozele Giovei dar recunosc ca ultimele pagini le-am citit mai pe diagonala .

Am cautat si eu piersici sau nectarine in piata dar nu am gasit. In weekend il trimit pe sot in carrefour sau cora poate gaseste. Nici eu nu prea stiu ce fruct sa mai incerc...azi am copt un mar, dar nici asa nu a mancat. As incerca cu mango...

In supa azi pun un pic de brocoli sa vad poate ii place.

Sanatate multa zmeurelelelor bolnavioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi al meu tuseste...sec...ca si mine.
Azi noapte nu s-a trezit, e super asa.
am pus la foc piureul de legume...eu fierb legumele ori la steamer, ori in apa pe foc, dar nu la oala cu presiune ca e maricica pt. asa ceva.

Uliiasi nu-mi mai cade parul, din contra a inceput sa se regenereze super fain...cresc juniorii al greu...se vad in parti pe unde am cam chelit.
Monica la noi inca nu e disperat dupa sot. si de adormit, doar eu mai reusesc in ultimul timp. edi e disperat dupa Marco...cand il vede da din toate si e cu gura pana la urechi.
Flosideea aoleu...nici nu vreau sa ma gandesc la muscaturi cu atatia dintisori. saraca de tine.
Elenada la noi a fost 75 lei de subiect. am platit si pt. Marco, care numai nu a vrut sa stea la fotografiat. asta e...macar avem cateva poze de tablou.
Blanca nasol ca si Eva ta s-a trezit iar la papa de noapte...o fi ceva in atmosfera, sau puseul de crestere...ori s-au inteles toti sa ne innebuneasca de cap.
Pozele au fost facute de un tip, care se pricepe la asa ceva, eu zic ca e fotograf, el nu.
Anemona hainute Chicco sunt la mag. Chicco, numai acolo se gASESC. dar sa te tii ca au preturi maricele. sunt frumoase, viu colorate, dar scumpe ca naiba.
Anielas felicitari pt. primul ma-ma...cred ca ai fost topita.
of ca nu a scapat nici zmeurica....sper sa va insanatositi cat mai repede toti.
Noce imi pare tare rau ca a picat a 5-a oara Filip din pat, culca-l in patut, ca nu e de joaca cu asa ceva.
Imi pare rau si de mama ta ca a fost obligata sa se vaccineze, nasol ca au recurs la asa ceva ca sa forteze angajatii spitalului.

pozele de la sedinta foto sunt aici:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34
pozele au fost facute la noi acasa si totul a durat 3 ore...de la montat pana la impachetat. putea sa dureze si mai mult daca statea si Marco la pozat, dar el nu a vrut sa se imbrace, sa stea frumos...nimic. de abia a facut ceva poze cu Edi.

cateva poze sunt si pe site-ul tipului:
http://bteodor.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=3

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

buna ziua si de la noi,

giova, f frumoase pozele. mi-a placut mult cea in sertar. ideile au fost ale fotografului?
multumim pentru complimente ref la pozele nosatra. prima oara nu intelegeam de ce zici, ca am si uitat ca am pus poze pe adresa comuna

si noi sugem ca un nou nascut, dar din fericire doar ziua, noaptea doarme f bine, zilele astea s-a trezit in jur de 8. dar a avut o perioada de vreo 2 sapt cind se trezea f devreme, si la 4, 5. dar ziua e mai mult la tzitzi. mi se rupe inima cind sapt viitoare nu voi mai fi la dispozitie. parca simte ca o sa plec, a luat luna asta 1,200 kg (cu pampers si body), cel mai bine de pina acum.

Cornelia, unde ati fost in Bucovina?sanatate multa Mariei. a fost mereu asa sensibila zici?

Alinutza, succes la sala si la tratamente!

va las, am o stare cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noce acum am citit ca nu-l poti pune in patut. pai dupa ce adoarme la tzitzi, il iei frumos si-l bagi acolo. eu de obicei ii pun scutecul ala pe care regurgiteaza si care miroase a laptic...il pun in jurul fetei si se crede cu nasul la sanul meu.
Moniland eu numai legume ii dau...si din cand in cand cate 2-3 lingurite de para sau suc de la ea. o mai lungesc putin, caci am vazut ca tare greu a facut kk...asa ca sa obisnuim stomacelul.
Siacob nu stiu cat de bune si zemoase vor fi nectarinele acum...nu prea e sezonul lor...sa-mi zici daca gasesti.
Patricia mersi. idei am avut amandoi...el cu sertarul...eu cu pozitia copilului in el.
sper sa iesi cat mai repede di starea naspa.

Edi e tare marait...numai in brate sta...si sa ma plimb cu el...vad ca nu-i place ca stau cu el in brate la comp.

eu azi am pus in piure si dovlecel dintr-ala verde...tzuchini italienesc. ii voi pasa putin de tot din el.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Am un mic ragaz, asa ca incerc sa raspund pe fuga, dar doar la intrebarile pentru mine pe care le-am identificat .

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate si aprecieri.

Pooh, Maria primeste tratament cu antibiotic (Augmentin AS) dar nu injectabil, sirop. M-a prevenit docctorita ca e un antibiotic puternic, iar la farmacie m-au intrebat si ele varsta si kg, ca initial li se paruse cam mare doza .

Aniela, sanatate si voua! Simptomele au fost: dureri de cap, dureri musculare, tuse seaca, nas curgator, febra 38 si la copii si dureri de burtica si scaune moi.

Giova, costumul de zapada l-am luat de la Z. Caciulita e mostenita de la Stefan, data mai departe si intoarsa din nou la noi . Si noua ni se intampla cand il imbrac in rosu, mai ales sa spuna lumea ca e fetita, iar la Stefan si la 2 ani imi spuneau ca e fetita .

Patricia, am fost in Sadova, undeva langa Campulung. Maria a avut de la doi ani probleme cu tusea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

zmeurici,
La multi ani pe noul an!!!!!!Sa fie zmeuricile sanatoase si noi pe langa ele.
Nu prea am mai intrat din lipsa de timp si sunt restanta cu vreo 2 capitole, dar recuperez eu cumva. De cand am inceput diversificarea toata ziua fierbem, pasam, si tot asa.
La noi merge f bine diversificarea si Codrin accepta cu placere noile gusturi. Poate unde sunt si eu mai relaxata si am invatat din greselile care le faceam la Vladut, dar de data asta mi s-a parut f simplu.Le papam treptat fara sa ne aglomeram si cred ca asta conteaza mult. Acum avem un program foarte bine pus la punct si il respectam. Eu inainte sa incep diversificarea am scris pe un caiet, pe zile, cam cum vreau sa introduc alimentele pt a merge mai usor.Si vad ca e ok. La 10 mancam fructe, para sau mar, cu branzica. La 13 piureut de legume cu carne de vita, la 17 cereale cu lapte, iar seara si dimineata biberonul cu lapte.
Daca va ajuta cu ceva, subliniez cateva reguli care mie mi se par elementare si de bun simt in diversificare:
- divers. se face numai cu lingurita, niciodata cu biberonul;
- nu fortam daca bebe nu accepta un aliment, mai incercam peste cateva zile cu el;
- introducem cate o leguma la 2-3 zile - noi am ajuns acum si papam: morcov, dovlecel/zuchini, pastarnac, brocoli, cartof/cartof dulce, ardei ,radacina de patrunjel, ceapa (dar nu o pasez)
- carnea de preferat sa fie carne rosie de vita, nu de vitel, si de gaina tanara (preferabil de casa), nu de pui. Explicatia dr mele a fost ca animalele tinere, au f multi hormoni de crestere care nu fac bine bebelului.Noi inca suntem numai pe vita ca gaina tanara de casa abia prin februarie primim de la tara.
Peste vreo 2 saptamani incercam cu file de salau, sa vedem daca ne place.
- la fructe am vazut ca a scris cineva ca borcanelele au conservanti (scuze, nu retin cine, ca am citit pe diagonala). Chiar nu contin conservanti, sunt piureuri pasteurizate si de-asta tin atat. Dr mea sustine ca decat sa-i dau fructe din piata crescute artificial mai bine ii dau borcanel. Noi deocamdata mancam mere de la tara si pere din piata, de la tarani, dar am vazut ca sunt pe sfarsite si atunci apelam la perele din borcanel.Piersici si caise nu prea sunt la borcanel (ma refer singure, nu in alte combinatii).
Intreba cineva de oala sub presiune mica, si eu am aceeasi problema. Am o oala mare si fierb 30 g de carne in ditamai oala. Dar mi-a gasit mama in Italia oala de 2 l, si mi-o trimite sapt viitoare. Abia astept sa vad cum e ca am inteles ca are alt sistem de inchidere, fiind asa mica.
Hai ca iar m-am intins......asa e cand scrii rar
Pup zmeuricile

Mergi la inceput