Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 Buna dragi burtici fivoase!Sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru. Sunt o proaspata graviduta prin FIV facut al Budapesta cu dr Kovacs, cu ET pe 7 decembrie.Am facut deja doua eco si se pare ca bebe e bine i am auzit si inimioara, desi eu m am cam speriat caci zilele trecute am avut o usoara secretie maronie, dar acum s a oprit.Vroiam sa va intreb voi ce tratament de sustinere urmati? mie dr mi a recomandat doar acid folic si utrogestan 6/zi. sophie 8+ |
Bine ai venit, ai facut ET de ziua mea, sa stii ca 7 e un nr. noroc
Eu iau Matrena de la Centrum, 4 mg de acid folic, calciu+mg, Progesteron injectabil si Estrace.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
claudia79 spune:
La Multi ani, gravidutelor! M-am trezit si eu:)
Iana mari, plimbare placuta si intalnire frumoasa cu cei doi bebelusi maine! Ce emotionant trebuie sa fie! nastere usoara!!!
Sophie, bune venit! Sarcina usoara si la termen!
Miruna79, sunt foarte frumoase ambele nume! sa fie sanatos si la termen! ce bine e la 32 de saptamani, eu ma tot gandesc ca abia astept primavara sa am si eu 30 plus de saptamani!
Eu am 16 saptamani, mi se intinde burtica pe zi ce trece, am seri in care pur si simplu simt cum creste, si cred ca am inceput sa na facem simtita prezenta cu mici fluturasi. Greturile au disparut si ma simt mult mai bine, as vrea doar sa fie mai cald sa pot sa ies sa ma plimb. de 2 sapt sun intre -5 si -15 grade:(( am trecut si peste o spaima cu gripa porcina facuta de niste apropiati, dar am scapat fara sa iau.
fetele, voi va vaccinati impotriva H1n1? aici exista un vaccin pentru gravide fara Hg, cica mercurul e mai periculos in vaccinurile astea. L-as face dar aici e criza de vaccin, desi gravidele au prioritate.
Va pup pe toate: castelana, catalina, Huski, blue flower, carmelly, ellanik, ralucapaun
claudia79 spune:
AAA, am uitat de Shery!
felicitari pentru putza si rezultate bune la eco!! sigur e rosta de cel putin un baietel daca deja la 12 saptamani s-a remarcat!
Dragaica, cum esti?
many_bani spune:
| citat din mesajul lui mirela2 mani_bany cum ai luat estrofem, din a cata zi de CM, te intreb ca si eu voi face FET luna asta si medicu din Romania a spus sa iau estrofem din prima zi de CM, iar cel din Ungaria unde voi face FET, a spus sa nu iau decat dupa ce vede hormonalele de z2 si eco din ziua 7. ![]() ![]() |
Eu am facut la o clinica unde se lucreaza pe loturi (MNL) si parca am incept cu estrofemul cam cu 14 zile inainte de transfer.
Poate ne ajuta Ellanik
cu informatii mai multe, ca este mai tanara si datele mai recente, avem acelasi dr. la aceeasi clinica.Bafta
mami de
Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe many_bani - Hei nu am mai auzit nimic de tine de mult! Mi-ar fi placut si mie sa pot merge la acelasi medic macar asa de supra control. Nu pot sa cred ce mari sunteti! cu e? cum te descurci cu Vladut? sophie76 - felicitari sa fie intr-un ces bun, sa ai un bebe cumintel si sanatos! |
Dana, nu este usor, dar este atat de frumos. Eu nu am ajutoare, (mama, soacra, etc) de tot ma ocup numai eu si sotul. Am ajuns sa dormim iepureste si facem cu schimbul ca sa avem grija de Vlad, numai papa ii dau exclusiv eu

mami de
Vlad (29.10.2009)
miruna79 spune:
Sophie bine ai venit, sarcina usoara si la termen. tratamentu de sustinere depinde de la persoana la alta si de la medic la mine a fost FET asa ca am luat estrofem pana saptamana 12 si arefam 600mg care tot il mai iau pana la 34 s.ac folic pana sapt 17 dupa aia am trecut la vitamine ( centrum+ tardyferonfol)
Claudia n-ai mai scris de mult, lasa ca ajungi si tu la 30 saptamani cat ai clipi.. miscarile bebelusului e cam devreme sa le simti la 16 sapt eu aveam 18 si cateva zile cand l-am simtit prima data pe mitzi. Ma bucur ca ti au placut numele alese.La noi vaccinul nu e recomandat la gravide ca nu e testat pe ac grupa, desi am auzit o varienta ca poate fi administrat in ultimul trimestru in cazuri grave...
Mirela asa cum ti a zis Catalina , estrofemul se incepe dupa analizele hormanale, eu la FET n-a contat deloc ce zi a fost nici n-am avut ciclu atunci, dar a fost considerata prima zi de estrofem ca si cum ar fi prima de menstruatie. se incepe cu o doza care dupa cateva zile se scade si se combina cu progesteronul...ca dupa sa fie oprit la 12 s de sarcina.
Dragaica unde mama ai gasit pepene
?? Vise cred ca am avut cu toti, tot felul de ciudateni cred ca e normal , e subconstientul nostru ,frica noastra ...
Many pana cand il mai ascunzi pe Vladut?? vrem sa il vedem in poze.
Va pup pe toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
miruna79 spune:
Claudia,Dagaica,Sophie sheritra, pysspis dc vreti pe listuta pe prima pagina postati datele voastre complete ca sa va trec.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui miruna79 Claudia,Dagaica,Sophie sheritra, pysspis dc vreti pe listuta pe prima pagina postati datele voastre complete ca sa va trec. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 32+ Ryan-DanielBEBE |
Dragaica - Infertilitate masculina
Fiv+Icsi la Centrul de cercetare McGill, Montreal-Quebec
Doctor. Ezgy Demirtas
ET cu 2 blastocisti de ziua a 5a pe 5 Decembrie 2009
Beta de ziua a 11a = 490
Prima ecografie 30 Decembrie- 2 inimioare
DPN 1 August 210

Cam atat daca ai trebuie ceva imi spui, multuesc

Mamica fericita de
7+
ellanik spune:
Eu am luat estrofem din z1 de CM.Cate 2 pe zi si dupa ce am facut beta si am avut sangerarea am dublat doza.Luasem inainte AC si nu cred ca daca as fi asteptat analizele hormonale ar mai fi crescut endometrul cum trebuie.
Many chiar ma gandeam ca exact anul trecut pe vremea asta eram in focuri amandoua.Cu ajutorul lui Dumnezeu poate nasc si eu in ziua in care am facut anul trecut beta si plangeam pt ca era negativ.Macar asa, sa-mi sterg din memorie data aia .Cat despre Vladut au dreptate fetele.La cat e el de frumos trebuie sa-l vada gagicile.
Catalina

+32 cu
George-Theodor
AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui miruna79 o Dragaica unde mama ai gasit pepene ?? Vise cred ca am avut cu toti, tot felul de ciudateni cred ca e normal , e subconstientul nostru ,frica noastra ...Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 32+ Ryan-DanielBEBE |
Aici gasesti peste tot, gasesti orice tip de fruct norocul sotului

ca nu-l trimit prin alte tari.Imi place la nebunie pepenele cu bagheta proaspata

Mamica fericita de
7+