Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Pyspisi 1. limfocitele scad in timpul sarcini sa ti explic si de ce ele au rol in apararea imunologica , in sarcina se cam suprima sistemul imun ca sa accepte sarcina si sa n-o refuze si de aia ai limfocitele scazute.
2.Leucocitele (cel. albe) cresc intr-o infectie bacterina. la tine nu e cazul sunt doar niste sutimi poate sa tina de laborator asa ca nu ti mai face griji.
3.MPV volumul plachetar/trombocitar mediu la fel e o crestere nesemnificativa .
4.VSH ( viteza de sedimentare a hematilor) creste in timpul sarcini.

Asa ca per total nu ai de ce sa ti faci griji stai linistita si bucura te de sarcina. sarcina usoara si la termen.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+ Ryan-Daniel

BEBE

Iti multumesc tare mult draga Mirunaacum sunt lamurita
La fel iti doresc si eu sarcina usoara si nastere usoara

+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

, va mai amintiti de noi ?
Am incercat sa citesc cam tot ce s-a scris insa nu am avut timp sa si raspuns.
Felicitari Dana ptr. burtica, referitor la doctor pana la sase luni am mers la Ron-el cand venea in tara, cu el am facut FIV, dar in paralel am mers si la dr. cu care am nascut, plus la dr. Pop ptr. morfofetale.
Iana, draga mea, mai ai asa putin, bafta .
Catalinace bine imi pare ca scrii si pe aici, unde imi este mie cel mai drag sa citesc, si nu trebuie sa mai umblu tot forumul sa vad cu mai esti .
Noi suntem bine, la 10 sapt. Vlad avea 6,2kg si 64 cm, am trecut cu bine peste vaccinul de 2 luni si ne pregatim de botez care va fi pe 13 feb. Anul trecut in feb. am facut ET iar anul acesta in feb. imi botez piscotelul.
Mamicilor care aveti bebelusii mai mari, voi ati facut vaccinul ptr.rotavirus?. Nu stiu ce sa fac, in principiu inclin sa-l facem dar inca mai sap dupa informatii.
Pup toate burticile si mamicile si sunt cu ochii pe voi, din umbra

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna dragi burtici fivoase!Sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru. Sunt o proaspata graviduta prin FIV facut al Budapesta cu dr Kovacs, cu ET pe 7 decembrie.Am facut deja doua eco si se pare ca bebe e bine i am auzit si inimioara, desi eu m am cam speriat caci zilele trecute am avut o usoara secretie maronie, dar acum s a oprit.Vroiam sa va intreb voi ce tratament de sustinere urmati? mie dr mi a recomandat doar acid folic si utrogestan 6/zi.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

Buna dragi burtici fivoase!Sper sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru. Sunt o proaspata graviduta prin FIV facut al Budapesta cu dr Kovacs, cu ET pe 7 decembrie.Am facut deja doua eco si se pare ca bebe e bine i am auzit si inimioara, desi eu m am cam speriat caci zilele trecute am avut o usoara secretie maronie, dar acum s a oprit.Vroiam sa va intreb voi ce tratament de sustinere urmati? mie dr mi a recomandat doar acid folic si utrogestan 6/zi.

sophie
8+

Bine ai venit Sophie, felicitari pt sarcina, sa fie bine pana la sfarsit si sa te ajute Dumnezeu in toate.
Tratamentul de sustinere depinde de la organism la organism, de la femeie la femeie si cel mai bine si mai bine e ca tu sa urmezi ce ti-a prescris doctorul tau, care iti stie cazul.
Eu am avut la inceput 3 arefam/ zi (arefam e inlocuitor de utrogestan) si evident acid folic.
Bafta mare.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

sophie
8+

Asa am avut si eu, dar ptr. ca am avut embrioni criogenati mai luam in plus si estrofem. Dupa un o per. de scurgeri, sangerari, a crescut doza de utrogestan de la 6 la 8 ovule/zi, apoi din sapt. 12 2 utrogestan au fost inlocuite cu duphaston.
Si nu in ultimul rand bine ai venit si o sarcina fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Catalinace bine imi pare ca scrii si pe aici, unde imi este mie cel mai drag sa citesc, si nu trebuie sa mai umblu tot forumul sa vad cu mai esti .

Hei, mami de Vladut, si eu ma bucur sa te vad implinita si linistita. Va pup si sa cresteti mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mani_bany cum ai luat estrofem, din a cata zi de CM, te intreb ca si eu voi face FET luna asta si medicu din Romania a spus sa iau estrofem din prima zi de CM, iar cel din Ungaria unde voi face FET, a spus sa nu iau decat dupa ce vede hormonalele de z2 si eco din ziua 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna dimineata si de la noi, aici sunt -14 grade, e frig de mori, nu-mi vine sa ies din casa , am o pofta nebuna de pepene, aseara a mancat un pepenas intreg si tot nu i-e trecut

Am o problema mare cu somnul in ultimele seri, tot felu de vise ciudate, visez ca ma cert cu toata lumea, ca vad numai copii cu probleme, malformatii ma trezesc dimineata atat de obosita si suparata.
Ma tot intreb oare or sa fie normali, intregi, sanatosi ????
Stiu ca e normal sa ai temeri, sa-ti pui intrebari dar mie mi-e frica sa nu trec in cealalta extrema.
Cu ai mei acasa nu vorbesc despre subiect pentru ca sunt complet pe langa pentru ei intreg procesul este ceva tip SF, cred ca si din cauza asta ma simt asa....offf.
Gata cu vaicareala ca va stric duminica.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirela - medicul tau din Ungaria are dreptate. Daca iei estrofem din prima zi a CM-ului estradiolul tau va creste f mult. Iar FET-ul nu il poti incepe cu un estradiol mai mare de 30-40. Tratamentul se incepe dupa analizele hormonale. Eu nu am inceput asa tarziu (z7) dar este la fel de adevarat ca nici nu ma pot lauda cu un endometru ca al tau.
Dar de ce te complici cu parerile altor medici? Urmeaza schema medicului cu care faci procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

many_bani - Hei nu am mai auzit nimic de tine de mult! Mi-ar fi placut si mie sa pot merge la acelasi medic macar asa de supra control. Nu pot sa cred ce mari sunteti! cu e? cum te descurci cu Vladut?
sophie76 - felicitari sa fie intr-un ces bun, sa ai un bebe cumintel si sanatos!

Mergi la inceput