Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Dana_bebe spune:
Iana Si eu sunt nascuta in Constanta. Stii ce mi se zicea mie cand eram mica? Ca m-au adus pescarusii nu barza! Si ma certam cu toti copiii de la gradinita care nu ma credeau ca pe mine nu m-a adus barza - na copii nascuti in Bucuresti
! Asa ca pregateste si tu o poveste frumoasa pentru puiuti mai ales ca ei vor fi o echipa vor fi mai puternici!
iana_mari spune:
DANA_BEBE pai o spun pe aceeasi
ca-mi place.
Fetelor iesim la o plimbare cu tati pt.ultima data singuri.![]()
iana
36+
Mario Constantin si
Sophia Elena
AMR 2 ZILE
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Voi la ce laboratoare ati facut/ faceti analizele? |
Dana, incearca la Bios Diagnostic, de pe Str. Roma. Eu acolo mi-am facut toate analizele si inainte de FIV si in timpul FIV_ului si BHCG-ul si toate de dupa. Acum, recent, m-a rugat doc meu sa fac o hemoleucograma la Medlife, ca lui i se parea nu stiu ce marit la hemoleucograma adusa de la Bios si m-a rugat sa o repet.
35+
pysypisi spune:
Buna fetelor
Ieri mi-au venit o parte din analize,printre care si cele de sange si am o nelamurire...si poate ma lamuriti voi pana ajung la dr.Mi-au iesit limfocitele scazute 17,5% iar valorile normale sunt intre 30-45%(la un alt buletin de analize pe care l-am facut inainte de fiv erau 40,6% iar valorile normale 20-55%).Apoi globulele albe 10,22 iar valorile normale sunt 5-10 si vol.mediu trombocitar-MPV 11,6 iar valorile normale 7,4-11,4 fL si VSH 31 mm/h si valorile normale 2-13.Cam asta ar fi si daca puteti explicati-mi si mie ce inseamna.
Va pupik si va doresc o duminica placuta
Dana fii optimista draguta
sunt sigura ca la eco ai sa vezi o bobita mica si frumoasa
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Dana_bebe spune:
www.focuslab.ro/Analize/Hematologie/" target="_blank">http://www.focuslab.ro/Analize/Hematologie/
uite aici explica rezultatele unor analizelor
dar spun si ei, doar un medic poate sa puna un diagnostic
nu te ingrijora nu cred ca ai de ce!
Pup si multumesc! 
miruna79 spune:
Pyspisi 1. limfocitele scad in timpul sarcini sa ti explic si de ce ele au rol in apararea imunologica , in sarcina se cam suprima sistemul imun ca sa accepte sarcina si sa n-o refuze si de aia ai limfocitele scazute.
2.Leucocitele (cel. albe) cresc intr-o infectie bacterina. la tine nu e cazul sunt doar niste sutimi poate sa tina de laborator asa ca nu ti mai face griji.
3.MPV volumul plachetar/trombocitar mediu la fel e o crestere nesemnificativa .
4.VSH ( viteza de sedimentare a hematilor) creste in timpul sarcini.
Asa ca per total nu ai de ce sa ti faci griji stai linistita si bucura te de sarcina. sarcina usoara si la termen.
Dana nu te mai stresa atata cu atata analize linisteste te ... nu mai face analize la laboratoare diferite fiecare laborator are alte formule si indici . Un laborator in care am incredere e cum ti a zis Blueflower e Bios diagnostic de pe strada roma.
Iana plimbare placuta

Castelana, blueflower si toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
Dana_bebe spune:
A fost asa: cei de la clinica unde am facut FIV lucreaza cu Medsana - asa ca prinul beta si primul progesteron le-am facut acolo. Dupa insa, mi-a fost mai usor sa merg la Medlife, rezultatele se iau de pe net... - nu e nevoie de mers inca o data. In plus la Medsana daca vrei in urgenta au tarif dublu - adica un beta de la 54 de ron(parca) se face 108 ron si daca mai e si progesteronul ajungi la 216 ron adica enorm. La Medlife ti le fac in urgenta fara taxa suplimentara si sunt 38 de ron/analiza.
La Bios diagnostic in cate ore ai rezultatele? Am incercat sa intru pe pagina lor dar da eroare.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe A fost asa: cei de la clinica unde am facut FIV lucreaza cu Medsana - asa ca prinul beta si primul progesteron le-am facut acolo. Dupa insa, mi-a fost mai usor sa merg la Medlife, rezultatele se iau de pe net... - nu e nevoie de mers inca o data. In plus la Medsana daca vrei in urgenta au tarif dublu - adica un beta de la 54 de ron(parca) se face 108 ron si daca mai e si progesteronul ajungi la 216 ron adica enorm. La Medlife ti le fac in urgenta fara taxa suplimentara si sunt 38 de ron/analiza. La Bios diagnostic in cate ore ai rezultatele? Am incercat sa intru pe pagina lor dar da eroare. |
Dana, iti zic din amintiri: Progesteronul de urgenta pe care il faceam in timpul fiv-ului costa vreo 50 de lei, cu tot cu taxa de urgenta, rezultatele le primeam pe email pe la ora 2-3.
La fel a fost si cu BHCG, tot pe la ora 2 vin rezultatele.
Si asa cum am scris, ti le trimit pe email, nu te mai duci inca o data acolo.
Ce mi s-a parut super ok e ca mi-au dat banii inapoi pe o cultura de col unde nu mi-a iesit nimic, adica nu au folosit substante, si m-au sunat sa imi zica sa trec sa iau 55 lei.
35+
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe www.focuslab.ro/Analize/Hematologie/" target="_blank">http://www.focuslab.ro/Analize/Hematologie/ uite aici explica rezultatele unor analizelor dar spun si ei, doar un medic poate sa puna un diagnostic nu te ingrijora nu cred ca ai de ce! Pup si multumesc! ![]() |
Mersi frumos

Sunt sigura ca ai sa vii cu vesti bune

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!