Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Acuma na!putin lac ...pe fund acolo...n-o strica!

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

pe fundul cui???????????

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata,

eu am avut unghiile date cu lac in momentul cezarienei... am intrebat daca e vreo problema si trebuie sa le sterg si mi s-a spus ca nu, pt ca e transparent... cred ca nu e voie cu oja

citesc acum ca pana in saptamana 12 nu era voie sa se foloseasca deodorant, creme, etc... eu nu am stiu , drept urmare am folosit stick, parfum, crema corp... doar mergeam in fiecare zi la munca...
nu am avut voie ccrema corp, gel dus, etc in momentul ET, apoi nimeni nu mi-a spus ca nu ar fi ok sa folosesc

nu cred sa influenteze sarcina parfumul, crema... cel putin eu nu am avut nicio problema... copiii mei sunt super ok

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELLANIK MERSIC.De marti sunt constanteanca

GABITZA si eu am folosit parfumuri si creme si la fel nu mi-a zis nimeni nimic

iana

36+ Mario Constantin siSophia Elena
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

neata,
citesc acum ca pana in saptamana 12 nu era voie sa se foloseasca deodorant, creme, etc... eu nu am stiu , drept urmare am folosit stick, parfum, crema corp... doar mergeam in fiecare zi la munca...
nu am avut voie ccrema corp, gel dus, etc in momentul ET, apoi nimeni nu mi-a spus ca nu ar fi ok sa folosesc

nu cred sa influenteze sarcina parfumul, crema... cel putin eu nu am avut nicio problema... copiii mei sunt super ok

Dragos si Eva _30.11.2009

mie mi s-a atras atentia la ET si mare teorie scrisa (pentru care am si semnat ca am luat la cunistinta) mi s-a dat acasa si mi s-a spus direct.
Nu este vb ca afecteaza sarcina, dar produsul de conceptie este foarte sensibil si poate fi "deranjat".
pentru asta unele gravide nu mai suporta propriul lor parfum sau al sotului.
Mie nu mi-a fost greu, stick folosesc unul pe baza de sare fara miros si cremele cat mai soft, la parfum am revenit incet incet, simtintu-le foarte puternic totodata.
Daca asa mi s-a spus, asa am facut, stiti cum e treaba cu iaurtul si explicatia lor era si logica!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

CASTELANA mi-aduc aminte de postarile tale si de ce ti-au zis acolo d-rii.
La noi ,cel putin la mine imi, zicea tot timpul VIATA NORMALA.

iana

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor
Iana in legatura cu oja, se pune pulsoximetru la degetel in timpul anesteziei care masoara pulsul, dc e oja el nu mai masoara bine si de aia se recomanda fara oja.

o zi buna tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 32+ Ryan-Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

CASTELANA mi-aduc aminte de postarile tale si de ce ti-au zis acolo d-rii.
La noi ,cel putin la mine imi, zicea tot timpul VIATA NORMALA.

iana

AMR 2 ZILE

da sa stii ca am cam avut capul "calendar" pentru primele 12 saptamani. Am facut si eu ce am putut mai bine si am tinut ceva restrictii tip cosmetice, stil de viata si cat mai mult repaus, meniu si alte cele.
Si la mine suna sa continui viata normala dar, aia atentie, ailalta mai multa atentie, nu voiaje (am renuntat la o vacanta prograta de mult timp in China cu un traseu si o groaza de rezervari si programari facute) toate pentru ca s-a zis nu iesim prea departe si gata.
sarcina mea a fost "cumnite" fara nici-un deranjament, faptul ca era dintr-un fiv, si ca pana la varsta asta nu mai ramasesem insarcinata, cu multe tratament si 3 inseminari, au facut dr sa fie foarte precaut si sa ma puna sa eliminat toate cele considerate "vinovate" de nereusite, pierderi... apoi mai si citeam aici si vedeam ca se mai intampla sa ramai si pac surpriza neplacuta... strangeam din fund si cumintica la maxim.

Oricum stii cum e suflii si-n iaurt si cu ajutorul lui Dumnezeu si a dr (medicinii de azi) am ajuns aici si ne bucuram toate de astea, nu?

te pup si AMR usor!!!!

castelana fericita 27+

Mergi la inceput

Miruna,Castelana

iana

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

gabitza35 - stii cum e odata ce ai vazut pe cineva care a reusit, si inca din prima incercare, incerci sa inveti cate ceva - de la Castelana asta am retinut - mi s-a parut cumva logic ce au explicat doctorii ei si mi s-a parut asa de usor de realizat, la cat am stat prin casa chiar nu avea sens sa nu incerc si eu... am facut-o si pe asta.
Daca va zic ca am si 3 broscute testoase pe noptiera cred ca va terminati de ras. Asta e de la fivoase! f usor de pus in practica!
Doctorii sunt convinsa ca fac tot ce le e in putinta, noi facem la fel ... daca si Dumnezeu hotaraste sa-i dea viata puiului reusim.
Iana fa tu o manechiura perfecta si nu pune oja, ca si fara oja te vor adora puiutii, poate chiar vei mirosi mai frumos fara. Ce zici? 2 zile si zi scapat! deja am eu emotii! la ce spital nasti?

Eu maine la 6 fac ecografie! Speram sa gasim pe cineva in casuta .
Ma ingrijoreaza ca iar mi-a scazut progesteronul - pe 30 decembrie era peste 40 apoi nu l-am mai repetat ca am zis ca nu am de ce, vineri am zis mai bine mai fac unul si era 21.4. Pe de alta parte nici nu mai stiu ce sa mai zic cu laboratorele astea. Medsana imi zisese ca e 167 si era 8.9 asa ca ... Mai e ceva: rezultatul la beta de vineri l-au pus pe site pe la 10.30(Medlife) iar cel de la progesteron deabea azi l-am gasit (analize facute din aceiasi proba de sange), si am verificat si ieri de 2-3 ori - credeam ca au uitat sa-l faca si gata. NU stiu ce sa zic cred ca repet maine si cu analizele la pachet mergem vedem ce zice doctorul nou.
Voi la ce laboratoare ati facut/ faceti analizele?

Mergi la inceput

Dana_Bebe nu te mai stresa,CA E BINE.
Eu nasc la Constanta la o clinica privata Euromaterna.

iana

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput