Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 8
dariada spune:
Buna seara dragele mele burticute!
Ma alatur si eu voua dupa un FIV reusit la Budapesta cu dr Kovacs in decembrie. Doamne, suntem in al noualea cer! Mos Craciun ne-a adus de data asta cel mai frumos cadou pe care ni-l putea face.
Pe multe va stiu de pe alte forumuri si-mi sunteti tare dragi.
Va imbratisez si va urez tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi.

miruna79 spune:
Dariada Bine ai venit printre noi, sarcina usoara , la termen si cu bebe sanatos iti dorim.
dragaica esti pe listutza.am aranjat un pic listuta dupa DPN uri.
O seara placuta tuturor.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
miruna79 spune:
Mirela revin cu mai multe amanunte in legatura cu FET si estrofemul.
Iti spun exact cum a fost la mine , pana la urma depinde de medic, clinica etc...
La mine a fost asa: diphereline administrat pe 4 mai, menstruatia aparuta pe 13 mai, pe 25 mai analize hormonale estradiol , progesteron, rezultate bune , am dat drumul pe 26 la tratament cu 4 estrofem pana pe 3 iunie cand am crescut doza cu 6 /zi, apoi a fost scazut la 2 si combinat cu utrogestan si continuat dupa reusita.deci la mine n-a contat menstruatia ca eram inhibata , se considera z1 a ciclului ziua in care incepi estrofemul. In alte cazuri s-a asteptat z1 a menstruatiei si s-a inceput cu estro cum e cazul lu Ellanik.Deci difera de la dr la altu ce schema poate sa urmeze.
sper ca te am lamurit.
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 dragaica esti pe listutza.am aranjat un pic listuta dupa DPN uri. Miruna 32+ Ryan-DanielBEBE |
Multumesc, am uitat sa spun ca este Fiv 1
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de
7+
catalina2307 spune:
Am trimis detaliile userului comun mirunei.
usercomun - GraviduteFIV
parola - se solicita
adresa mail - gravidutefiv@yahoo.com
parola - aceeasi
Primele 10 mesaje sunt moderate. Userul comun se foloseste numai pt a deschide capitole. In caz contrar contul se inchide.
Spor!
miruna79 spune:
Multumim [red]Cata[red/]
Asa cum am vorbit urmatorul capitol il deschid cu userul comun si atunci cine vrea parola sa ma contacteze.
Miruna
32+
Ryan-Daniel
BEBE
iana_mari spune:
MANY_BANI multumesc,asa este a sosit momentul ,nici eu nu pot crede.
CLAUDIA MERSI
iana
36+
Mario Constantin si
Sophia Elena
AMR 1 ZI
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui iana_mari MANY_BANI multumesc,asa este a sosit momentul ,nici eu nu pot crede. CLAUDIA MERSI ![]() iana 36+ Mario Constantin si Sophia ElenaAMR 1 ZI |
Bafta mare, Iana. O sa fie bine, ai sa vezi.
Desi nu ma pricep, mi se pare ca e cam devreme pusa cezariana, dar asa e la gemeni, nu?
Of...eu stau cuminte in pat, desi nu mai pot sta pe nici o parte, evident ca pe spate ma sufoc...ma trezesc de 5 ori pe noapte,....dar am o scapare: dorm dimineata de pe la 7 la 11.30...neintoarsa.
Apoi ma apuc de munca.
Tot inainte.
Sa ne dai poze cu bebeii tai.
Noi intram in camera lui bebe, ne mai uitam pe ici pe colo, ne plimbam cu caruciorul prin living....oameni nebuni la prima sarcina

36+
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui miruna79 Claudia,Dagaica,Sophie sheritra, pysspis dc vreti pe listuta pe prima pagina postati datele voastre complete ca sa va trec. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 32+ Ryan-DanielBEBE |
Sarcina extrauterina si extirparea trompei din dreapta in 2006.
In 2008 am facut HSG la cealalta trompa unde am aflat ca este infundata si apoi am facut laparoscopie dar degeaba caci nu am reusit sa raman insarcinata.Apoi m-am decis sa merg sa fac FIV la BIOGENESIS cu dr.DIAKOUMAKOS si cu ajutorul lui si a intregii echipe si al lui Dumnezeu am reusit din prima.Am avut transferati 4 embrioni,3 fiind de calitate foarte buna iar unul de calitate mai slaba...beta in ziua a 12 a afost de 117.Apoi la eco am aflat ca am un singur puiut si sunt super fericita.Cam astea ar fi in mare daca mai e nevoie de anumite detalii sa-mi spui.

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
eumada spune:
.
Buna ziua......
Ce fac gravidutele mele preferate?Mama cate problemute...fetelor bucurati-va ca doarme odata cu voi mananca odata cu voi,si sta odata cu voi...
acus acus.....Sper sa nu supar pe nimeni dar vreau sa daram niste mituri...
1.nu au nici o treaba parfumul oja si alte creme cu sarcina..sunt coafeze,cosmeticiene,etc care lucreaza si credeti-ma pe cuvant ca niciuna nu a zis ca a avut probleme..problemele pot aparea oricum...
interzise sunt cremele anticelulitice profesionale si amoniacul...precum si statul in mediu toxic...fum de tigara extrem de gros,fum de esapament..etc...precum si medicamentele...
2.eu am avut manichiura si pedichiura facuta cu rosu si nu a fost nici o problema..sunt monitoare unde se vde starea organismului...
3.organismul isi apara singur puiul,sustantele cu adevarat toxice sunt oprite....
4.nu dati cu rosii dar pasta de dinti contine la substante nocive cu gramada si totuisi nu am auzit pe nimeni sa nu se spele pe dinti ca e toxica..si mucoasa bucala e mai permeabila decat pielea...mult mai mult..ceara de apilat la fel....si totusi......si tot asa..
va pup si aveti grija de burticile pretioase...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii