Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana_bebe spune:
Gabi imi pare rau de tot! Nu inteleg cum de Dumnezeu nu vede prin cate trecem si nu se indura de noi...
De ce dupa ce ai oprit medicatia nu astepti citeva zile? Poate nu va fi nevoie de chiuretaj. Cred ca e foarte traumatizant. Poate se elimina singur.
Ma doare sufletul si sunt langa tine!

huski spune:
Miruna, aici sunt! 
Abia maine merg la dr.
N-am mai intrat ca am probleme cu calc. Merge foarte greu si cade si netu' cand te astepti mai putin
Gabi B,
, nu am cuvinte, imi pare tare rau 
Dana bebe, si eu am sangerat in sapt 9 (m-am speriat f tare si am mers la dr de urgenta)si 12. Stiu ca mi-a zis dr ca atat cat sangerez sa iau arefamul pe gura. Niciuna din sangerari nu a durat mai mult de 1 zi dar a fost sange rosu si destul de mult...
Bafta multa si sa dea Domnul sa fie bine! 
Blue flower, te inteleg atat de bine...hai ca mai avem putin si dupa aia sa vezi distractie ![]()
36+
Dana_bebe spune:
Multumesc Huski
Se pare ca deja sunt la tura 2de sangerare - aseara a fost un cheag mare de sange(era clar cheag nu altceva) si iar hemoragie - deja sunt mai calma mi-e foarte clar ca un hematom de 6.5cm trebuie sa se elimine cumva - sa speram ca bebe e in siguranta si ca se grabeste se creasca sa fie o lupta de la egal la egal. Fiecare zi care trece o iau ca pe o victorie.
Am vorbit cu d-na dr - mergem si luni la eco sa-i vedem inimioara.
Speram ca luptatorul rezista eroic acolo.
Intre timp stau in pat toata ziua.
Va pup fete dragi - ce m-as face eu fara voi?
goldi spune:
Doamne, Gabi 

Imi pare nespus de rau, este atat de nedrept ...
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mirela2 spune:
off gabi, imi pare rau, si noi ne am dus asa de increzatori la eco de 6s si in loc sa i auzim inimioara ni s a dat vestea odioasa ca bebe nu este, s a oprit din evolutie, din ce motiv....Dumnezeu stie.
ne-am facut o gramada de analize, geneticele au iesit ok, din pct asta de vedere e bine, singura chestie mai ¨urata¨ au iesit mari anticorpii anti-beta2 glicoproteina 1, valoarea 28, valoare normala 20. asteptam acum sa vedem cum ies si analizele facute si la Coltea.
sa speram ca nu avem trombofilie, cu toate ca asta poate s ar trata cumva, dar mai bine fara.......oricum am fi stiut ca e din cauza asta, asa ca suntem iar in intuneric, nimeni nu stie sa dea un raspuns legat de cauzele opririi sarcinei mele din evolutie.
si eu am cautat metode de chiuretaj, pana la urma tot la clinica am ajuns, macar mi l a facut prin aspirare si cu anestezie totala, altfel n as fi acceptat.....la medlife vroiau sa mi faca prin metoda clasica, chiurataj cu chiureta si dilatare prin hegare cu anestezie locala cu xilina.....am spus pas si am plecat, am ajuns tot la Tutunaru, dar asta macar a facut cum am vrut eu. Poi daca dau un ban, macar sa nu ma doara.
linisteste te si capul sus, data viitoare va fi bine. Fa ti si analizele pt trombofilie.
o sa fie bine.

dana stai linistita, bebe o sa fie ok, mama lui de hematom, ce o cauta el acolo sa l incomodeze pe bebe.....

castelana bebe o sa fie un grasan si un mancacios

pupici si la celelalte fete

eumada spune:
Neatza..Dana daca medicul tau iti spune ca este o sansa daca faci progesteron injectabil,fa-l...
Da se poate ca sa ai noroc si sa stai in pat iar henmatomul sa treaca dar sangerarea nu e semn bun in sarcina indiferent ce spun unul si altul.....
Nu o sa mai repet povestea mea...dar eu,daca ma luam dupa faza ca e normal.....si nuh e nici o problema...acum nu sarutam picioruse de minunica care gangureste....pe 11.01.2009 s-a implinit un an de cand am decsoperit ca sangeram.....si acum imi vine sa plang.....hematomul meu decidual era langa placenta,si era mare..sarcina avea 4 cm si hematomul trei......era dezlipita complet.....crede-ma daca nu erau cateva fete...de aici...miki
.crisiss
si al;te cateva...nusy
...Eva mea ar fi fost...'lasa natura sa hotarasca" cum mi s-a spus...dar eu nu am vrut si nici ea.....sarcina mea era din ce in ce mai decolata si totusi ea crestea...a vrut sa traiasca......dar recunosc m-am sacrificat foarte tare.....insa merita.......cand ma uit langa mine si vad minunea ca se rostogoleste si bodogane....nu te lua decat dupa doctor..gravibinon nu se mai fabrica dar progesteronul injectabil segaseste in austria,italia..etc.....marele Utrogestan e de fapt progesteron dar care se absoarbe in proportie de 50-60% fata de cel injectabil 100%....si crede-ma am un copil normal si frumos,cum vezi la poze si e tinut cu progesteron toata sarcina.....si am sangerat patru luni........curaj si vei avea un pui mic si dulce....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
miruna79 spune:
Neata fetelor
Huski mintea mea nu mai asimileaza nimic eram ferm convinsa ca a trecut data de 15...
.. nu ai tu probleme cu calc asa a mers forumul de cateva zile mai greu... te astept azi cu vesti bune.
Ai cumparat caruciorul? dc da cum lai ales si ce carucior ai luat cu landou scoica etc.... eu nu stiu ce sa iau si de unde .. dc ai timp trimite mi pm.
Dana Doamne ajuta sa fie bine.
Pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
33+
Daniel
BEBE
Dana_bebe spune:
Emada - Am vazut pozele cu fetita ta - e adorabila!
La mine e cam asa Dr. Diakoumakos cu care am facut FIV-ul a zis NU categoric la Progesteron injectabil iar D-na Dr. la care merg mi-a zis ca nu are experineta decat cu Gravibinon si ca nu ar vrea sa facem incercari pe mine.
Madalina
a fost foarte draguta si a vrut sa-mi dea fiolele ei de progesteron injectabil dar as vrea sa gasesc si un medic cu experienta in administrarea lor care sa-mi spuna ce si cum sa fac.
NU am cuvinte sa va multumesc! 

didiloo spune:
of gabi imi pare atat de rau. eu am facut analize pt. gena MTHFR, mutatia Factor V Leiden si mutatia protrombinica (factorII). am facut analiza la synevo. aseara mi-au venit rezultatele la gena MTHFR si mi-a iesit genotip heterozigot la ambele.
dana doamne ajuta sa fie bebe bine si sa-ti gaseasca tratamentul bun ca hematomul ala sa se resoarba sau sa se elimine cat mai curand.
eu acum nu mai sangerez dar ma cam doare un pic burta in partea dreapta.
pupici
9+
huski spune:
Miruna, stai linistita, nu esti singura care nu mai stie ce zie e sau in ce data suntem...de ...neuronu' merge mai greu in cazul nostru
Eu am luat carutul de la Baby Expo, cand a fost la Polivalenta in toamna. Este marca "Douceur" si are landou si varianta sport. Scoica am de la cineva si nu mi-am mai luat. Problema e ca nu prea incape in lift (stau la et 7)
, decat foarte greu, dar altfel e foarte usor manevrabil si destul de solid, zic eu...
Mie-mi place ca are cosuletul de jos destul de maricel si mai are si gentuta.
Din cate ne-au zis la targ, nu au magazin decat online.
Daca n-as fi suficient de…. blonda
, si m-as pricepe, as atasa niste poze....
Fetelor, acum am vorbit cu Iana, ea se simte foarte bine, are un tonus bun (eu asa am simtit-o la telefon), bebici sunt foarte bine, are deja laptic, fetita e mai mancacioasa iar baietelul e un picut mai lenes
Se pregateau de plecare catre casa
37+