Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bravo Iana, felicitari ptr. bebelusi, sa creasca mari si sanatosi iar tu sa vii repede sa ne spui povestea nasterii
Si fac galerie de pe acum ptr dragele noastre huski si blue flower, in caz ca nu sunt pe faza va urez nastere usoara
Insa felicit si prospetele gravidute, sa aveti o sarcina usoara, fara peripetii si la termen
Blue flower eu alaptez, Vlad mananca exclusiv san si am mare grija la ce mananc asta ptr. ca el a avut (si inca mai face cate o criza, mai rar dar ...)colici foarte urati. De obicei mananc chefir cu cereale, carne fiarta sau la cuptor cu salata de sfecla rosie (facuta in casa), oua fierte, fara prajeli, nici eu nu mananc fructe decat banane (restul cica pot fermenta si fac rau copilului) Pediatra a zis: mancare cat mai putin procesata, fara mezeluri, fara prajituri din comert. Acum am mai calcat si eu starmb, insa la Vlad nu se cunostea ptr. ca oricum il durea burtica. Pe el nu l-a ajutat prea mult infacolul, insa i-a mers mai bine cu Grape Baby Water, este pe baza de ulei de marar. Despre legume am mancat de toate, mai putin rosii, iar cartofi nu am mancat parjiti.
Ptr. calmarea colicilor lui, dr. homeopat mi-a recomandat si mie sa beau un decoct de fenicul, anason si cimbrisor, la fiecare masa, iar daca nu am la indemana ceaiul pot mesteca 2-3 seminte de fenicul in timpul mesei si efectul este cam acelasi. Dar toate intrebarile care te framanta punele pe hartie si la maternitate intreaba. Eu asa am facut si cat dura alaptatul tot intrebam asistenta. Bafta
Castelana, Ellanik pe unde sunteti?
Hepilica, Raluca pup fetele si fetitele(incep sa fac curte)

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

pt fetele cu sangerari ce cauta gravibinon:
nu stiu cat e de bun respectivul gravibinon, in rom nu l-am gasit. in viena am gasit in schimb proluton fiole care si-a facut ft rapid efectul, la mine...
si eu am avut un hematom care in loc sa se micsoreze tot crestea pana cand a ajuns sa fie mare cat bebe si atunci m-am speriat rau.
sper sa va ajute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Dana_bebe, eu am progesteron injectabil, varianta italiana 100mg/1ml.
Mie mi-au ramas de la FIV si in viitorul apropiat nu mai am ocazia sa le folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele fivoasele, burticoasele si mamicile fericitele!!!

vin si eu rezultatele in dinti de la eco: bebe foarte bine, crescut ca de obicei, toate bune: placenta, col, plus cele 3 kg luate de mine de la ultima vizita, adica acum o luna.
Bebe are 1600 g, dr a zis ca are trendul bun si nu i se pare exagerat, doar ca e mare, ce-mi place mie de dr meu ca mi le zice asa bland sa ma linisteasca in toate cele.
Am inceput sa discutam despre posibilitatea de a naste natural, el a zis ca se poate, dar depinde de cum e copilul pozitionat si cat de mare.
La masaj inca ma lasa sa ma duc, a zis ca-mi face foarte bine pe picioare si spate, maini, umeri si cap, asta contribuie la stimularea circulatiei si la calmarea durerilor.
Am intrebat ca tot cititnd ca daca e bebe mare poate naste mai devreme si a zis nu, se mentine teoretic daca aceea data de ultimul ciclu, nu cea data de cat de mare este bebe la eco ( la mine azi iesea bebe de 31 sapt si 5 zile, deci...) asa ca tot in prima saptamana din aprilie vine iepurasul nostru ce va fi berbec in an de tigru, deci trei animale in 1!
Pentru spital aici nu se pregateste domnule nica, cica sa vin cu burta la mine!!!!! Si sa-i aduc lui bebe ceva de scos din spital, nu tampoane, nu scutece, nu servetele ca depinde pe care le tolereaza copilul si asta cica vom incerca din spital. Apoi acasa va veni in primele luni , asta tot cica, o doamna moasa care sa ma ajute cu copilul sa ma documenteze, sa alaptam impreuna, sa nu fiu nevoita pentru fiecare intrebare de a mea sa fug la spital cu copilul, sa nu-l duc in mediul acela infect decat foarte putin.
Deci inca o linistire cu pardalnicul de kit delivery asta care ma cam luase de cap (eu in continuare nu am decat niste body-uri dragute cumparate)
Inclusiv pentru mine sa nu pregatesc nimic, nu am nevoie de tampoane, de nimic, stau eu sa ma intreb dar rimelu dle sa mi-l iau? ca daca-mi face tati poza si ies uratica? vedeti ce probleme am eu, baba tot cocheta draga...
Deci cam aste-as discute azi la dr.
Ne vedem la 2 saptamni cica de acum, deci pe 28 iar ma prezint cu burtica la filmare.

pup acum si citesc printre picaturi sa vad ce mai faceti.

Stiu ca Iana este fericitaaaaaaaaaaaaaaaaa si ca acum sta cu frumosii ei, felicitari si refacere usoara Ianooooooooo!!!!

va pup

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Many bani prezent! sunt in zona, dar am mai umblat si eu, acum cat ma mai lasa talibanul meu, ca cine stie cand imi da interzis la iesit solo conducand. Trebuie sa ma apuc de cumparaturi si sa-mi mai iau una alta , aici cica si dupa nastere vine la cerere cineva acasa sa te ajute cu copilul si cu alaptatul sa te instruiasca si asta imi mai da curaj si incredere in mine.
Ce bine ca alaptezi! O sa te mai intreb si eu de meniu cand e cazul, sa nu te superi, cum faci sa ai productii bune si de qualite'
asa imi doresc si eu, am toata speranta ca poate o sa fiu si eu o mamica fericita cu baiatul la sanul meu.

Elenada cu cata dezinvoltura scrii tu despre toate cele, ca o poezie, pare asa de usor ascultandu-te pe tine... te admir ce perseverenta, optimista si ce rabdare ai si piticii tai sigur au luat mult de la tine, din tenacitatea ta!
Carmelly, fii mai linistita si profita de perioada asta de grevideala la max. Mie mi se pare ca timpul a zburat repede si in curand nu mai sunt eu rasfatata ci vine seful mic peste noi!
Dariada, merci, esti draguta! mai avem 2 luni jumatate, arpoape ca imi place asa gravi sa stii, Doamne cat am asteptat perioada asta, multumesc! Felicitari pentru sarcina si sa ai sarcina usoara si fara probleme!
Dana bebe tinem pumnii sa fie bine, stai linistita si ai grija de tine!!! Doamne Ajuta!!!
Dragaico, nu te mai agita, fii mai atenta si gata de acum incolo. Feta din magazin este tot din lapte pasteurizat sa stii, eu am mainact dar m-am uitat sa fie pe ambalaj specificat. De afumaturi sa te feresti, de produse care nu sunt pasteurizate. Ai grija ca ouo sa fie bine copt si atentie. Hai stai linistita ca sigur e bine si gemenii tai (pereche) sunt ok!

fetele va pup voiam sa scriu mai lung/mult, scuze la cine n-am apucat dar vreau sa ma intind, am piciorul asta drept foarte umflat, a zis dr sa stau, atunci cand ma intind, pe stanga, se vede ca sarcina preseaza pe dreapta, baiatul asta are deja orientare politica?

pupupupup

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Bravo Iana, felicitari ptr. bebelusi, sa creasca mari si sanatosi iar tu sa vii repede sa ne spui povestea nasterii
Si fac galerie de pe acum ptr dragele noastre huski si blue flower, in caz ca nu sunt pe faza va urez nastere usoara
Insa felicit si prospetele gravidute, sa aveti o sarcina usoara, fara peripetii si la termen
Blue flower eu alaptez, Vlad mananca exclusiv san si am mare grija la ce mananc asta ptr. ca el a avut (si inca mai face cate o criza, mai rar dar ...)colici foarte urati. De obicei mananc chefir cu cereale, carne fiarta sau la cuptor cu salata de sfecla rosie (facuta in casa), oua fierte, fara prajeli, nici eu nu mananc fructe decat banane (restul cica pot fermenta si fac rau copilului) Pediatra a zis: mancare cat mai putin procesata, fara mezeluri, fara prajituri din comert. Acum am mai calcat si eu starmb, insa la Vlad nu se cunostea ptr. ca oricum il durea burtica. Pe el nu l-a ajutat prea mult infacolul, insa i-a mers mai bine cu Grape Baby Water, este pe baza de ulei de marar. Despre legume am mancat de toate, mai putin rosii, iar cartofi nu am mancat parjiti.
Ptr. calmarea colicilor lui, dr. homeopat mi-a recomandat si mie sa beau un decoct de fenicul, anason si cimbrisor, la fiecare masa, iar daca nu am la indemana ceaiul pot mesteca 2-3 seminte de fenicul in timpul mesei si efectul este cam acelasi. Dar toate intrebarile care te framanta punele pe hartie si la maternitate intreaba. Eu asa am facut si cat dura alaptatul tot intrebam asistenta. Bafta
Castelana, Ellanik pe unde sunteti?
Hepilica, Raluca pup fetele si fetitele(incep sa fac curte)

mami de Vlad (29.10.2009)

Eu inca nu am scapat de fobia asta cu mancarea in timpul alaptarii si cu alaptarea in sine. Am luat prea multe kg si de abia astept sa intru la regim si la alergat pe banda. Si ma enerveaza ca trebuie sa tin un alt fel de regim, mai bine zis dieta, pt alaptat.
In fine, nu pot manca carne la cuptor in fiece zi, sfecla nu o suport. Altceva ce? Cred ca sunt nitel panicata de la multi hormoni in mine...
De abia astept sa se faca 2 feb sa scap de burta....si de arsuri si de maini amortite si de dormit pe o parte si de picioare super super umflate....
Cred ca mai bine ma opresc din bocit si ma apuc de ceva treaba, ca am o groaza, mailurile vin incontinuu si telefoanele la fel. Macar am o ocupatie, in loc sa imi plang de mila.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Blue_flower ca sa mai treaca, te cred ca e greu dar uite mai ai un pic si-ti tii bebele in brate.
Ce n-as da sa fiu si eu la 30 si ceva de saptamani, sa stiu ca amandoi sunt bine si sanatosi.
Iti tin pumnii.....curaj ca mai e un hop

Castelana stii cum sunt eu panicoasa din fire ce sa fac......am sa ma mai calmez dupa rezultatul primelor analize.
Ma bucur ca la tine e totul bine, nu-mi vine sa cred.....28 de saptamani, Doamne ce trece timpul.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna dragele mele
Bun venit noilor gravidute,sarcina usoara si la termen va doresc.

Dana Doamne ajuta, iti tin pumnii stransi, Sa dea Dumnezeu sa fie bine tu stai cumintica si linistita ca se rezolva toate.

Castelana pup grasunelul tau, apropo noi la 30 s aveam 1550g , sa te bucuri ca, creste bine si sanatos, eu abia astept sptamana viitoare sa vad la cat a ajuns mitzi al meu.

HUSKI unde esti???? te am asteptat ieri sa apari cu vesti , nici pana azi n-ai postat. oare te au oprit acolo??? astept sa vii cu noutati.

Va pup pe toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

vesti rele dupa eco, am sarcina oprita in evolutie, acuma caut solutii pt chiuretaj...sint tare amarata
miruna, poti sa ma stergi de pe prima pg!

didiloo, ce analize de trombofilie ti-ai facut? si unde? dr mea a zis ca poate e asta...
m-am descurajat ingrozitor si nu stiu daca mai am putere s-o mai iau de la capat! poate e o probl genetica cu noi 2, de nu reusim nicicum, a 3a nereusita!

eu ma retrag acuma de aici. va tin pumnii la toate sa va fie bine, sa treceti cu bine de toate, ca e tare greu

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oufffffff Gabi imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos, am trecut prin aceeasi situatie...sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta problema si va veni si timpu in care soarele va rasari pe strada voastra.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput