Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

huski - nu ai idee cat de tare strang pumnii.
Doamne ajuta sa fie bine!
Pup tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Catalina, multumesc!!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

castelana - multa sanatate mamei tele....acum am citit. Imi pare tare rau. Trebuie sa treaca saracuta si peste pragul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Gabi nu am cuvinte pentru tine. Sper din tot sufletul sa gasesti problema si ca data viitoare sa fie pana la capat.
Dana sa dea Domnul sa fie bine. Mult optimism.
Didiloo bun venit si sarcina usoara si la termen.
Castelana fecilitari pentru eco. Ai un print dolofan. Pe tine te dor pumnii la inchidere? Din ce cauza am durerea?
Iana abia astept sa ne povestesti cum a fost nastere.
Huski asteptam vesti.

Pupici la mamici si la burtici.

22+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

carmelly multumesc frumos!
sa ai si tu o sarcina si o nastere usoara.
eu tocmai ce am primit rezultatul de la analiza de urina si mi-a iesit o usoara infectie urinara. parca nu e destul ca am cele doua mutatii.incrc sa am cat mai multa incredere si sa fiu optimita. trebe sa fie bine pana la sfarit.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Castelana am vazut la celalat subiect ce ai scris de mama ta.Sper sa se faca bine .. multa sanatate.

Huski te asteptam azi cu vesti bune.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Castelana, sanatate mamei tale!
Carmelly, ce simti tu la maini este sindrom de tunel carpian apare in sarcina pt ca creste cantitatea de lichide in tesuturi si nu prea ai ce sa faci eventual o orteza pentru mana , pozitionare, evitarea scirisului mult la computer la marginea mesei, etc
Huski, bafta si vesti bune azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor!
Am primit si restul analizelor si vad ca mi-a iesit la anticorpi anti-nucleari-POZITIV.Ce inseamna???
Luni merg la dr cu rezultatele dar pana atunci...poate ma la muriti voi.Iar la cultura din col mi-a iesit enterococcus.

+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

pyspis ANA apar in diferite boli, boli autoimune( lupus, scleroza sistemica, sdr Sojren etc) , poliartrita reumatoida, hepatita,si diverse alte boli si pot fi prezente si la persoane sanatoase. o sa te lamureasca dr luni si poate te va pune sa ii mai repeti.
La infectia care o ai o sa iei antibiotic in functie de antibiograma, se pot lua in sarcina penicilinele (ampicilina, augmentin etc) o sa te lamureasca dr luni.
Huski astept.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GraviduteFIV spune:

Hai ca eu ma apuc sa fac capitol nou din timp cu noul user primele 10 mesaje vor fi moderate si de aia ma apuc din timp de el. cand va fi gata va anunt.
Miruna

Mergi la inceput