Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 14
goldi spune:
Dana cu bebe in burtica: hematoamele sunt frecvente la locul de implantare, deci dr de la Medlife vor sti sa gestioneze situatia, sunt sigura ca nu-i decat o sperietura.
Cu ce ti-au facut perfuzia ?
Doamne ajuta sa fie bine!
Hai, de-abia am inceput odiseea ....
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
iazminn spune:
IANA felicitari.Sa-ti traiasca comorile.

PS Fetelor nu va suparati ca scriu la subiectul vostru dar tare mult imi doresc sa vin si eu aici.Sper sa nu mai dureze mult
iazminn spune:
GOLDI, DARIANA va multumesc mult fetelor. M-ati ajutat sa ma hotarasc sa merg la Budapesta la dr K.Sper sa fie bine!
elenada spune:
hello dragutelor
Iana felicitari pentru grasunei. Sa fie sanatosi mancaciosi si in viata norocosi iar tie mami refacere rapida.
Carmely daca vei avea doi bebei cumintei nici nu vei simti ca ai copii. Mie nu mi se pare foarte greu. E drept ca am parte si de ajutor si poate din cauza asta nu simt cat e de greu. Am si eu perioade cand raman singura cu ei cate doua saptamani dar ma descurc. piticii mei dorm toata noaptea mananca bine si nu imi fac probleme. Avem program de masa si parerea mea este ca programul la gemeni este foarte necesar. Altfel risti sa umbli toata ziua cu biberonul dupa ei. Piticii sunt veseli si atata timp cat te tine sa te mainutaresti la ei in toate felurile sa le canti pana ragusesti toate sunt bune si frumoase. Mie una mi se pare minunat si nu cred ca poate fi mai greu decat a fost inainte sa ii am. Eu sunt o fire optimista energica si vesela si cre dca le transmit asta piticilor. Am observat ca ei simt imediat starea mea si daca eu sunt nervoasa si ei devin iritati.
Deci in concluzie sa stii ca e minunat.
Dana bebe, Goldi din pacate si eu m-am chinuit cu sangerarile. Au inceput in sapt 7 si am terminat cu ele in sapt 14 cand am eliminat un hematom. A fost nasol dar nu mi-am pierdut credinta si incredera in puiutii mei. Imi spuneam tot timpul ca ei nu ma vor parasi si asa a fost. Am stat numai in pat si am luat utrogestan 6 capsule pe zi. Sunt sigura ca ma ajutat enorm psihicul. Trebuie sa incercati sa fiti optimiste si sa le spuneti puiutilor vostri sa stea cumintei acolo in burtica. Va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostri si mult mult optimism.
Castelana ce mai trece vremea. parca acum anuntai ca esti graviduta si acum nu mai ai mult si iti tii cavalerul in brate. Mie mi se pare ca trece repede vremea acum dar nu la fel gandeam si cand eram gravida.
Sophie eu am facut cerclajul la 16 saptamani. Atunci a zis dr meu ca e cea mai buna perioada. Interventia e una de scurta durata. se face anestezie generala ca la punctie iar medicul coase colul uterin. Nu dureaza mai mult de un sfert de ora. Eu m-am internat dimineata iar seara am plecat acasa.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
goldi spune:
Elenada, la asa minunatii, nici nu e greu sa fii o mamica fericita 
Dr Rotaru a fost dr tau, nu-i asa ? Ai nascut la Elias ?
Iana, sa-ti traiasca puisorii! Sa fie sanatosi si norocosi !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Pyspis Dpn inseamna data probabila a nasteri. pup toate fetele Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 33+ DanielBEBE |
Ok am inteles...atunci DPN 8 august 2010.

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
elenada spune:
Goldi ,Dr Rotaru mi-a urmarit sarcina si am nascut cu el la Elias. Pt Dr Rotaru am numai cuvinte de lauda. un om minunat. Si la Elias a fost totul ok. nu am avut de ce sa ma plang.
Iazmin sa iti dea Dumnezeu cat mai repede bebelusul dorit.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blue_flower spune:
Felicitari Iana, sa iti traiasca puii, sunt dolofanei...n-am ce zice...e mai bine asa, sunt mai puternici si voi iti veti manui cu mai multa usurinta.
Noi am fost la eco si la control, bebe are 2900gr, e cu capul in jos, totul e in regula, lichid, placenta.
Am restabilit data cezarienei, pe 2 feb, mie mi-a placut mai mult 02.02.2010 decat o alta data, ca am avut la alegere :) si, daca bebe vrea sa stea la purtator pana atunci, asta e, mai sunt 3 saptamani. Daca nu...il asteptam cu drag.
Am discutat si cu anestezista, speram sa fie totul in regula.
Nu am inca emotii f mari, dar ma tot gandesc la momentul cu pricina...cum va fi...
Stiti ce bine merge forumul noaptea?!! Insomniile...insomniile....
Sa ne vedem la club de scutece..nu cred ca vom mai avea atata timp de scris pe forum!!
36+