Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 15
carmelly spune:
Iana, sa iti traiasca copilasii, sa fie mancaciosi si sa va aduca numai bucurii. Tie refacere rapida.
Iazminn cu placere te primim.
Elenada, la mine mi se pare o vesnicie pana la nastere, abia sunt in saptamana 23, dar daca privesc in urma, de la et, beta si fiecare control, timpul trece. Cred ca sunt cuminti puisorii tai. Tu esti o persoana nobila si meriti tot ce e bun. Si am sa va cer sfaturi, stai sa nasc, cum sa imi pun copilasii la san, cum sa ii adorm, oho zeci de intrebari pe atunci.
Deci blue_flower, tu si huski urmati. Care dintre voi e prima. Nasteri usoare la amandoua si bebei sanatosi.
Dana, goldi va doresc din inima sa scapi de sangerare sau pete maronii si sa va bucurati de sarcina.
Moni ce fac fetitele?
Pupici la mamici si la burtici.
22+
si
Multumesc Doamne!
elenada spune:
Carmely trece greu tare timpul pe perioada sarcinii.Si mie mi s-a parut o vesnicie desi acum cand privesc in urma parca a trecut repede totul. O sa iti fie greu primele doua luni dupa ce nasti. Pana te acomodezi cu rolul de mamica pana se acomodeaza si bebeii cu tot ce in jururl lor e mai greu putin apoi parca incepe timpul sa galopeze. Mie una asa mi se pare acum cand ma gandesc ca deja piticii au 6 luni si parca mai ieri veneam cu doua mogaldete micute acasa. Acum parca trece prea repede timpul.
Pup burticile frumoase si comorile din ele
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blue_flower spune:
Elenada tu alaptezi?
Sau alte mamici care alapteaza....
Eu sunt complez confuzata referitor la alimentatia mamei care alapteaza. Am tot citit o gramada de carti, articole, am aflat pareri diferite....pana la urma ce am voie sa mananc?
Pentru ca alimentele interzise, alea gen varza, mazare, fasole, ok, pe alea le-am retinut. Fructe am voie? Legume crude in salata?
Sau trebuie sa bagam doar cartofi fierti si legume fierte?
habar-n-am.
Huski, ce ti-a zis proful? cand ai programat cezariana?
36+ 
didiloo spune:
buna fetelor!ma primiti si pe mine printre voi?
va doresc tuturor o sarcina si nastere usoara.
sunt insarcinta in 8 sapt. am facut Fiv la debrecen.
sper sa fie totul bine pana la sfarsit. deocamdata sunt putin ingrijorata deoarece la 7 sapt. am avut o sangerare mai maronie si la eco mi-au gasit un hematom decidual foarte mare, neregulat cu dim. max de 67mm.m-am speriat foarte tare. m-au internat si am inceput sa iau clexane si aspirina de 100. asta pe lnga 6 utrogestam pe zi, magne B6, femibion, acid folic. dupa 2 zile mai scazuse putin. azi nopate am sangerat din nou, maroniu. am mers azi la eco, bb este bine, doar ca hematomul nu vrea sa scada. am facut si analize de trombofilie dar abia in 18 vine rezultatul. azi mi-am refacut si analiza de urina, care o facusem si acu o sapt.dr. zice ca e posibil sa fie si o infectie urinara. mi-a dat sa iau ceroxm 2 pastile pe zi.
bineinteles sa stau cat mai mult in pat.
incerc sa fiu cat mai optimisat si am incredere. dar ma tot gandesc oare de ce nu micsoreaza hematomul?
pupici
dariada spune:
Iana Mari felicitari mamico pt comori! 

Raluca Paun iti multumesc frumos. Ti-am trimis PM. 

Goldi, Dana bebe, Didiloo va tin pumnii! Incercati sa stati cat mai linistite si totul va fi bine, veti vedea. Doamne ajuta! 

Jazminn te astept cu drag printre noi.
Elenada, iti urmaresc de mult povestea si sambureii, si-mi sunt tare, tare dragi. 

pt fiecare
Castelana, mai ai putin si-ti tii comoara-n brate. pe vremea cand faceai Fiv-ul iti citeam cu mare placere mesajele si, recunosc, am urmat multe din sfaturile tale. 

7+
Dana_bebe spune:
Mie mi-au pus perfuzii cu scobutil, nospa si stau numai in pat. Sangerarea a incetat acum sunt doar pete maro -am scapat de rosu. Maine facem iar eco sa daca totul e bine ma lasa sa plec dar acasa tot numai in pat sa stau cat e ziua de lunga.
Ce e cu noi? 3 odata cu bebe mic si hematom decidual ...hm...lasa ca ne facem noi mari si puternici ... Cred ca puiutii au muscat prea rau din dorinta sa se prinda bine ...
Pup toate fetele si multumesc de incurajari chiar avean nevoie!!!
Gravibinon inca nu am gasit ;( dar mai cautam.
Dragaica spune:
Fetelor eu sunt super stresata (nu ca ar fi o noutate) de sarbatori am mancat tot felu de carneturi: cabanos, salam, somon, icre.
Acum tot citesc despre listerioza 
si-mi vine sa ma dau cu capu de pereti am mancat tot ce era interis pe lista, inclusiv feta.
Cum se manifesta????
Greata am oricum deci nu pot sti daca poate fi de la o posibila infectie????
Ceva pareri va rog 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
Dana_bebe spune:
Dragaica eu zic sa stai linistita. Daca e sa o iei asa nici peste oceanic nu e voie ca sunt poluate oceanele, nici peste de apa dulce, nici carne de porc ....
Tu ce tratamet ai acum?
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Dragaica eu zic sa stai linistita. Daca e sa o iei asa nici peste oceanic nu e voie ca sunt poluate oceanele, nici peste de apa dulce, nici carne de porc .... Tu ce tratamet ai acum? |
Progesteron injectabil 5000UI si Estrace 3 pe zi, plus vitainele de rigoare Materna si 5 mg acid folic.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
Gabi_B spune:
Draga noastra Iana, felicitari!
Sa te bucuri de bebicii tai, sa fie sanatosi si norocosi!
Huski, Blue flower, gravidute curajoase, si in curand mamici fericite! sa aveti nasteri usoare si bebici de nota 10! 
Vad ca fetele scriu pe forum de tot felul de sangerari prin primul trimestru... De 2 zile am o secretie rozalie, si astept cu teama (si speranta) primul eco, de maine!!! Dupa calculele mele, maine as fi in prima zi din sapt. 7. Nu am greata deloc, doar un usor disconfort la burtica, pe mijloc, nu pot sa-i zic durere...si sper sa fie bine, sa fie gagalice unde tb! ar tb sa se vada inimioara??!!!!
Dana bebe, curaj, trebuie sa crezi si sa speri ca va fi bine, ca o sa treaca si sangerarile si emotiile incet incet!
Goldi, sper sa ajungem impreuna sa schimbam impresii pe la clubul scutecelor! si asa sper pt toate gravidutele fivoase, care au trecut si trec prin atatea ca sa-si vada comorile in brate!
va pup cu drag pe toate
gabi
+6