Gravidute si mamicute prin FIV (56)
Raspunsuri - Pagina 13
huski spune:
MESAJ DE LA IANA: "LA 13:30 AU SOSIT PE LUME SOPHIA DE 2750gr, nota 9 si MARIO DE 3250gr, NOTA 10, AMBII PERFECTI!!!"
BRAVOOOOOOO IANAAAAAA!!!

Acum am primit mesajul (l-a trimis de vreo 7 ori
)
36+
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui huski MESAJ DE LA IANA: "LA 13:30 AU SOSIT PE LUME SOPHIA DE 2750gr, nota 9 si MARIO DE 3250gr, NOTA 10, AMBII PERFECTI!!!" BRAVOOOOOOO IANAAAAAA!!! ![]() ![]() ![]() Acum am primit mesajul (l-a trimis de vreo 7 ori 36+![]() |
Iana felicitari, recuperare rapida, bebei sanatosi si papaciosi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
8+
simona2 spune:
Doamne ce dolofanei, scumpii de ei!!!

Sa va traiasca, Iana si sa va umple sufletul de bucurie. Uite ca aveti 3 copilasi nascuti pe aceeasi data...foarte frumos!!! Felicitari
Da, Carmelly, am inceput de multisor sa fac cumparaturile...am comandat majoritatea lucrurilor pe net si mi-a facut o maaaare placere sa aleg totul cu migala![]()
34+
Andreea, AMR aprox. 5 saptamani
Dana_bebe spune:
Iana felicitari!!! Sa te bucuri de puiuti!
eu de aseara dupa eco am inceput sa sangerez - dr a zis ca nu-i nimic, trece. Azi m-a vazut iar -nu-i nimic trece. Fiecare dintre noi stie ce greu am obtinut sarcina .era clar ca ceva nu e bine. M-am dus la medlife alta eco bebe e bine dar e un hematom de 5cmc langa el :(. M-au internat si azi am facut perfuzii toata ziua, am stat numai in pat... Rugaminte mare are cineva idee unde pot gasi urgent GRAVIBION. va pup pe toate. Scriu greu ca scriu de pe telefon pup
goldi spune:
Iubito, si eu am patit la fel si doar fetele inimoase de aici m-au mai calmat. Acum sunt la pat si mai am din cand in cand un junghi dar imi impun sa fiu pozitiva.
Nu iti spun sa stai linistita, ca nu poti, dar incearca sa te gandesti ca nu intamplator Dumnezeu ne-a binecuvantat cu cate o inimioara; inseamna ca va fi bine, trebuie sa fie bine!
Gravibinonul trebuie sa il compui separat,daca gasesti pe undeva fiole de estradiol si progesteron. Imi pare rau, dar eu nu te pot ajuta .
Fetelor, tuturor care mi-au raspuns si m-au incurajat, va multumesc din suflet!
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miruna79 spune:
IANA felicitari draga mea , sa ti traiasca Sophia si Mario sa fie sanatosi cumintei si sa va bucurati de ei.
Huski parca ma vad scotand majoretele ptr tine... cand te duci la control?? parca pe 15?
Dana ia te rog eu sa stai cumintica in pat si nu mai umbla pe ici colo la toti medici si nu mai face atata controale , ce ti trebuie tie acu e sa stai in pat linistita.o sa treaca dc asa ti a zis si drul.
Gravibinon nu se mai fabrica de mult numai dc ti iei fiole de progesteron separat de cele de estrogen..
Sophie din cate stiu cerclajul trebuie facut pana in saptamana 19 , mai intreaba ti medicul.
Pyspis Dpn inseamna data probabila a nasteri.
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
33+
Daniel
BEBE
Dana_bebe spune:
Daca nu curgeam ca un robinetel -sange rosu nu maro ...stateam ffff cuminte ca pana acum.d-ul dr nu a vazut hematomul.

de Natalia (03.09.09)