America (188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mihutza,sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina si o nastere usoara,felicitari!!!!

Irina,Carmen,sanatate la puiuti,offff....ce urate chestiile atsea cand nu sti ce au

Si Robert al meu tuseste de 2 saptamani...atat,tuse si nimic mai mult..nu are febra,zilnic o iau de frica sa nu creasca...insa ce m-a pus pe ganduri e ca de 2 zile il doare capul,in frunte,hmmmm...asta ce-o mai fi....am fost la doctor marti,si ne-a dat un sirop pt tuse,a zis ca e ok,la plamani nu se aude nimic,dar tuseste si tuseste,urat...acu' vad ca am inceput si eu...ok,dar de durerea de cap nu am stiut ,numai marti a inceput cu asta,deci nu am intrebat...culmea e ca se plange doar seara...urat e cand sunt copii bolnavi

Sanatate la toata lumea!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Fetelor,
imi pare rau sa ma bag asa peste subiectele voastre dar chiar am nevoie de un sfat:
Poate s-a mai discutat acest subiect pe forum, daca stie cineva, cum se procedeaza in cazul decesului unui parinte in Ro, pt imputernicire succesiune, ce trebuie sa fac? am inteles ca daca apostilez imputernicirea nu mai este nevoie sa merg la ambasada(nu pot ajunge la ambasada), dar cum se procedeaza exact o fac si in romina si in engleza o notarizez la un notar local ? cea in engleza da, dar traducerea in romina se poate notariza la notar in us? si apoi amindoua la secretar de stat pt apostila? nu am un exemplu in engleza ce trebuie sa scriu si cum ii spune exact la imputernicire succesiune, unde as putea gasi un exemplu? in romina am gasit dar nu stiu cum sa traduc termenii in engleza?
Daca ma puteti ajuta cu un sfat, idee, cum se procedeaza?
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sanatate multa tuturor! Tare rau e sa ai copilul bolnav...

Socrul meu a aparut la ziar!

http://www.galvnews.com/story.lasso?ewcd=406f40c512c535bc

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea, Pumba va placura rochiile din saci de cartofi? super challenge si mi-au placut multe din ele si rochia castigatoare mult de tot.. ce imaginatie super au unii..

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mihutza sunt ceva de groaza - am adormit fix inainte de a afla castigatorul si pierzatorul ...ma omoara reclamele astora, nu imi pot tine ochii deschisi la ele ...
Cine a castigat si cine a pierdut ... o fi pierdut japoneza aia cu "fundul gol" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eric inca are febra. Cam la 8 ore dupa Motrin apare febra. Tuseste mult, in special cand doarme, in timpul zilei mai putin. Aseara iar mi-a facut convulsii, insa mai scurte, nu asa rau ca acum 2 seri. Cand apare febra se plange de dureri de cap, eu zic ca normale din moment ce are febra. Nu are simptome de dureri musculare, nu-l dor mainile, picioarele, nu are diaree, nu vomita. Nu are wheezing, nu respira greu. Doctorii zic ca astea ar cam fi simptomele de H1N1. Deci doctora care l-a vazut acum 2 seri nu era sigura ca e H1N1. Mi-a dat prescriptie de Tamiflu doar pt ca Eric are astm si sa o am in caz ca se agraveaza. Stiu insa ca Tamiflu se ia la 48 de ore de la primele simptome. Cum stiu daca are sigur H1N1 sau nu? Ca teste din gat nu mai au, parca teste rabbit le zicea. Exista si vreun test de sange?
Fetele cu copii care au avut H1N1, la voi la copii cum s-a manifestat? Recunoasteti din simptome?
E Tamiflu periculos ca sa i-l administrez chiar daca astia nu sunt siguri ca e H1N1? Ceva de genul ii dau antibiotic preventiv? Stiu ca m-a mai certat cineva pt antibiotic preventiv, dar va rog sa va puneti in locul meu si poate intelegeti disperarea. Voi i-ati da Tamiflu in conditiile de mai sus, la simptomele pe care le are Eric, chiar daca doctora zice ca nu e cazul de Tamiflu?
Please, ajutati-ma va rog cu un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

carmen, stai usor, respira si nu te impacienta... e clar ca are flu, dar nu mai conteaza acum ce tulpina are pt ca deja e in derulare...
nu ai ce sa dai decat antitermice si lkichide multe, copii in general nu papa in situatii de-astea, deci asta nu e o grija si nu tre sa te puna pe ganduri...imp e sa fie bine hidratat si baga motrin...nu-l lasa cu febra chiar daca e mica,.,.alterneaza la 4 ore, motrinul cu tylenol...desi motrinul se adm la 6 ore poti sa faci combinatia asta la 4 ore sau poti sa administrezi imediat ce simti ca e febril iar...

copii fac convulsii nu de la febra ci pt ca le creste brusc, am mai spus...corpul lor nu are capacitatea unuia adult sa o faca in platou, adica lent si treptat ci o fac brusc si agresiv... asta provoaca episoade convulsive, dar nu la toti...unii fac altii nu...

imp e sa-i scazi febra si sa-l hidratezi...are gripa...verifica cu pediatra lui sa excluda o meningita...copii fac usor asa si convulsiile sunt primul semn de meningita...de-aia o aduc in discutie, voma la fel e semn de presiune intracraniana mare... durerile de cap la fel, dar repet astea sunt si simptomele gripei...

un semn usor un hallmark al meningitei e neck stiffness... adica copilul nu poate pune barbita in cosul pieptului...i-am spus si lui iri asta, e usor de verificat acasa...doar asa pt sufletul tau sa stai linistita

si incearca sa tii legatura cu pediatrul copilului si spune-i domm;le sunt ingrijoarata, vreau sa-l auscultati la plamani sau sa-l vedeti...desi nu prea au ce sa-i faca

o sa te puna sa astepti sa treaca,.,..

nu administra nimic, decat motrin si tylenol si altceva, doar daca-ti spune medicul care-l trateaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, sanatate multa lui Eric.
La Alexandru a debutat cu febra mare. In rest poate ca a evoluat diferit si pentru ca l-am pus imediat pe Tamiflu. Adica a vomat o data, dar nu stiu daca a fost de la medicament sau simptom al bolii.
A tusit, dar nu mult si ii curgea nasul. In primele zile era ca lovit de tren, apoi starea lui s-a imbunatatit incet-incet.
A avut si gripa "obisnuita" acum vreo trei ani, aia parca a dus-o ceva mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Fetele, si noi am dat in gripa. Faza e ca eu sunt insarcinata si ma cam ia cu transpiratii. Am si eu niste intrebari:
1. ati incercat cu trat homeopate: oscilococcinum, paragrippe, etc? Nu cred ca pot sa iau altele, mi-e frica..
2. care sunt semnele meningitei? stiam de faptul ca nu mai suporta lumina si nu pot sa aplece capul inspre genunchi..
Poate stie cineva ceva, mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Wow, Macrina, ce rau imi pare si de tine ca esti insarcinata si cu gripa. Ai grija si sanatate multa, sa treaca repede fara urmari.

Pt meningita se apleaca barbia in capul pieptului sau la genunchi? Ca Eric pune barbia in capul pieptului, dar zice ca il doare spatele. Nu partea din spate a gatului, ci chiar spatele, pe la coaste, pe acolo. Eu banuiesc ca de la tuse, sper sa nu ma insel.

Mergi la inceput