America (188)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxij spune:
Carmen, Miere, sanatate micutilor, sa se faca repede bine!!
Sa stiti ca si noi suntem bolnavi, stam azi acasa. Bogdan a vomitat toata noaptea. Azi dimineata avea si putina febra, 99F. Acum e bine.
cris30 spune:
Iry, multa sanatate la puiul mic, saracutul de el cum le-a luat pe toate la rand .
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
corinadana spune:
Multa sanatate fetelor la copilasii bolnaviori!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lili_ka spune:
Buna ,
In primul rand le urez si eu sanatate puilor vostri .
In al doilea rand as vrea sa stiu daca ma primiti si pe mine in randul vostru si daca puteti sa ma ajutati cu ceva informatii.
Dar mai intai cate cava despre noi. In ultimii sapte ani am locuit in Germania iar acum ne-am mutat in Greenville , SC. Acum doi ani am castigat loteria vizelor , avem deci green card . Cu putin timp in urma sotul a primit o oferta de lucru aici ( de nerefuzat) si cum aveam green card ne-am hotarat sa ne mutam. Suntem de o saptamana aici si am reusit sa rezolvam cate ceva . Mai exact : sotul si-a preschimbat carnetul de conducere german cu unul american , ne-am facut cont in banca si ne-a fost aprobata si cererea de credit card, ne-am inchiriat locuinta si ne-am cumparat masina. Urmeaza sa-mi schimb si eu carnetul insa luna viitoare dupa ce ma intorc in state ( trebuie sa plec sambata pentru doua - trei saptamani inapoi in germania)
Insa acum problema este ca locuinta trebuie mobilata. Si nu stim unde putem gasi mobila buna si la un pret convenabil. Pana acum am fost la Sears Outlet si atat.
Problema este ca sotul a inceput deja munca si nuare si nici nu va avea timp sa caute . Asa ca va trebui sa rezolv eu aceasta problema.
Deci problemele mele ar fi :
1. Unde gasesc mobila
2. Care masini de spalat sunt mai bune : cele cu incarcare pe sus sau cele prin fata ( eu in germania am din cea normala cu incarcare prin fata).
Deocamdata atat.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Lili
lisa79 spune:
vai miere,ma infir de ce scrii tu acolo. multa sanatate va doresc. voi cum va simtiti?
Ana in concurs!
buflea spune:
Carmen, da, da-i motrin ... nu-l mai lasa sa ii creasca febra. 100 este febra, nu mare dar e febra si nu trebuie asteptat sa creasca brusc.
Ma confuzeaza din ce in ce mai tare episoadele astea de convulsii pe care le descrieti aici ...eu nu inteleg cand apar, inainte de a creste febra, in timpul temperaturii mari sau dupa ? Si miere si Ioana si acum si Carmen parca au spus ca cei mici nu aveau febra cand aveau convulsii. Trebuie tinuta febra la max 100 ?
sinzi_ana spune:
Irina, de ce nu poate sa il duca Lucian azi sa ii ia sange pt test??? Daca poti sa ii faci programare, ar fi bine sa il duci azi...
Febra mare in general este produsul unei infectii bacteriane, cea mica, virala...
Ramona J spune:
Sanatate multa copilasilor, e scary citi de multi bolnaviori sint!
Nici Ana mea nu-i recuperata suta la suta, sper sa nu culeaga ceva fresh peste toate astea.
Bine ai venit Lili ka. Eu am lucrat pentru o firma din Greenville, dar in biroul lor din NY.
Prefer masinile cu incarcare prin fata. Nu stiu ce fel de mobila vrei sa cumperi. Magazinele astea sint in general grupate cam in aceeasi zona, deci poti vizita mai multe dintr-un sut daca vrei sa faci comparatie. Ceva ieftin poti gasi la IKEA, la Target, Walmart sau JC Penney. Altfel sint si discount stores, iar cum SC este aproape de NC (mama si tata mobilierului din US), banuiesc ca ai multe optiuni in zona.
Carmenbr spune:
Uite ca a parut si durerea de cap iar temperatura a urcat la 101.
I-am dat Motrin si m-a luat frica.
Sper sa nu aiba swine flu.
mihutza11 spune:
Irina, Carmen multa sanatate la puiutzi..
multumim lui DD noi nu am patit nimic pana acum.. dar ma infior cand citesc de convulsii.. nu stiu cum m-as descurca.. mai bine sa nu aflu!
Lili bine ai venit!
noi avem masina cu incarcare sus ca asa sunt echipate apartamentele din complex, dar mi-e dor de aia normala..
de mobila zice bine Ramona.. si noi tot din IKEA ne-am luat una, alta..
si 5+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii