America (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Fetele, si noi am dat in gripa. Faza e ca eu sunt insarcinata si ma cam ia cu transpiratii. Am si eu niste intrebari:
1. ati incercat cu trat homeopate: oscilococcinum, paragrippe, etc? Nu cred ca pot sa iau altele, mi-e frica..
2. care sunt semnele meningitei? stiam de faptul ca nu mai suporta lumina si nu pot sa aplece capul inspre genunchi..
Poate stie cineva ceva, mersi

Eu vin cu vesnicul meu sfat - lapte de capra + miere in cantitate industriala. Ajuta organismul sa se recupereze mai repede. Nu stiu daca la graviute vit C e recomandata.
Oscilococcinum stiu ca trebuie sa iei de la primele simptome. Sanatate!

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, barbia in piept pt meningita...
Nu ai putea sa il duci la pediatru sa ii faca un test rapid pt h1n1? Suna pediatrul si vezi ce iti spune...ar parea o gripa obisnuita...

Macrina, inafara de vit C cat cuprinde din fructe, si multe lichide...nu stiu ce sfat sa iti dau :(. Sanatate multa!!!

Uf...noi suntem ok...
Am avut un episod de voma si eu si David, dar ne-am revenit repede...Acum am pofta de mancare doar...David mai putin...

Maine pleaca soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Mihutza sunt ceva de groaza - am adormit fix inainte de a afla castigatorul si pierzatorul ...ma omoara reclamele astora, nu imi pot tine ochii deschisi la ele ...
Cine a castigat si cine a pierdut ... o fi pierdut japoneza aia cu "fundul gol" ?

nu, nu ea.. ca probabil le place ca e altfel si i-au mai dat o sansa.. a plecat Pamela, aia cu rochia asa mai denim..
si de castigat a castigat Jaz cu rochia aia neagra..

sanatate tuturor bolnaviorilor..

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

carmen chiar daca e influenzta, nu ai ce sa-i faca...asta e, a facut a facut....ideea e sa te asiguri ca are plamnii curati si daca zici ca medicii l-au auscultat si au spus ca are respiratia curata lasa baiatul in pace, de-aia sare lumea in sus cand aude de swine, pt ca ataca pulmonar pe cei predispusi, cu inumitatea slabita, pers obeze si cardiace...intra in cateva zile in sindrom de insuficienta respiratorie, datorate unei pneumonie agresive... dar asta se intampla greu la un om sanatos, sau un copil sanatos... o sa treaca, mergi la pediatru sa-l vada cu plamanii si atat...nu exista tratament pt nici o tulpina virala gripala...odihna multa, hidratare si antitermice...

capul in cosul piepului pt meningita nu la genunchi...e vorba de mobilitatea cervicala care in suferinta meningeala e atenuata drastic din pricina inflamatiei cervicale si meningeale...se tumefiaza si meningele si tot continutul coloanei vertebrala si demobilizeaza

gravidutele cu raceli si gripe... si astea sunt oarecum greu de evitat pe sarcina, sunt oarecum normale...corpul e predispus la infectii oportune, imunitatea unei femei gravide lucreaza la capacitate minima...

prietena mea, trebuie sa nasca oricand acum...a facut swine flu cand era in luna a 5-a... si ea si baietelul ei...

va pup, o seara placuta, carmen daca vrei sa vorbim la telefon iti pun acum numarul meu pe pm, ma poti suna la orice ora...
incearca sa eviti sa-ti mai faca convulsii micutul...terapie antifebrila drastica...pediatra ce ti-a spus??? adm around clock antifebrile...

am uitat sa intreb de miericica cu puiutul ei? ce facei copii frumosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Asa, da.. barbia in piept.. fiica-mea se plange c-o doare capul, nu suporta lumina, febra 102.
Multumesc Ioana, deci se poate si gravida cu swine flu
Sanatate baiatului Carmen, mai scrie-ne ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, de ce nu te trimite la spital sa ii faci testul de swine flu?
Eu tocmai ce am fost ieri cu Eva la medic ca era bolnavioara. Simptome de raceala. Cand am ajuns in cabinet avea 103.4. Tot asa: ochi sticlosi, tuse la greu (cu o noapte in urma am dormit cu ea ca sa o supraveghez si nu am inchis amandoua ochii. Am incercat toate minunele sa scapam de tusea aia sacaitoare), ganglionii de la gat inflamati rau de tot.
I-a facut testul de strep throat care a iesit negativ, a ascultat-o la plamani si s-au auzit crackles, i-a masurat nivelul de Oxigen care era scazut si a pus-o pe Albuterol imediat, facand prima tura la ea in cabinet ca apoi sa ii masoare oxigenul din nou. La un minut dupa ce a terminat aerosolii oxigenul era pe undeva pe la 94-95%.
De acolo ne-a trimis pediatra la spital pentru testul de swine flu si radiografie la plamani. Din fericire ambele teste au iesit negative. Asa ca nu are decat o raceala care ne da de cap. datorita Albuterolului a inceput sa tuseasca mai putin si sa fie tusea mai productiva. Ni s-a mai dat si Prednisolone, l-am cumparat dar nu il folosesc. Vad ca merge numai cu bronhodilatatorul asta. Si la fel pediatra mi-a spus sa continui cu Tylenol si Motrin.
Sanatate multa lui Eric.
Macrina, Aidan, sanatate si voua. Sa va faceti cat mai repede bine.
Mihuta, felicitari. Sarcina usoara.
Sanzi, fericito!!! A mea tocmai ce a venit si deja incep problemele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Doamne fetelor, ce o fi ... toata lumea pare brusc bolnava.
Ciuf, dar de ce a i-a dat tratamnetul asta Evei, este asmatica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan are pneumonie (printre altele).

Oana, iti multumesc pt ca m-ai atentionat, si imi pare extraordinar de rau ca nu mi-am ascultat vocea interioara care imi spunea ca ceva e in neregula cu el. dar ce te faci cand lumea din jur iti spune ca esti exagerata, first time mom, worry too much, bla, bla...ajungi sa crezi ca esti ridicola.

Azi m-au chemat de urgenta sa il iau de la daycare, copilul nu se mai ridica din pat. Am mers cu el la doctor, i-au facut de urgenta o injectie cu un antibiotic plus Albuterol, facem inhalatii. Raze azi, maine teste de sange.

E f ciudat pt ca el e pe antibiotic de 6 zile si face febra in continuare. 102-103. Am fost la un pas de a merge la urgente dupa ce am venit de la doctor pt ca a facut febra mare brusc. A venit prietena mea care e medic si l-a mai consultat, acum suntem in stand by, febra i-a scazut si a adormit. Maine hotaraste doctorul dc trebuie internat sau nu. Nu stiu ce vom face cu serviciul, deocamdata cautam o bona pt o perioada scurta de timp.

Sunt foarte obosita. Nu pot sa va spun decat sa va ascultati instinctul cand vine vorba de copii vostri, doar voi ii cunoasteti cel mai bine. Mie imi pare rau ca nu am facut asta la timp.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Ioana, pe Aidan l-au vazut 3 medici miercuri cand tusea groaznic si avea febra 103 si nici unul nu a fost in stare sa isi dea seama ca are pneumonie.....asa ca...eu una m-am invatat minte, cer si 100 de opinii si teste chiar cu riscul de a parea deplasata.

Mergi la inceput

Ciuf si lui Aidan tot Albuterol si Prednisolone i-au dat. De ce spui ca nu i-l dai, e ceva ce nu stiu?

Mergi la inceput