Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Meemsulici si Inuta, mersi de raspuns, sincer nu ma asteptam ca americanii sa fie asa reticenti, eu ii stiam destul de pro vaccine. De canadieni nu aveam nici un feedback. So... mai asteptam.

Tania de acord cu Anglia, mie mi-a placut chiar si ritmul din Londra, desi multi zic ca e prea stresant. Dar de altfel eu sunt pro orase mari, insa sa nu locuiesc in plin centru, asa un cartier rezidential, ceva daca se poate .

Ina te rog sa imi dai si mie adresa din Florida.... a unchilor tai ca poate au nevoie de vreo nepoata ceva Sa iti fie de bine vacanta si bravo sotului ca te-a impins sa mergi si tie ca ti-ai luat inima in dinti sa te dezlipesti de termite!

Noki si eu visez la o dimineata dormita pana la 9 ( ca mai mult nu pot) insa nu orice dimineata ci sambata sau duminica, atat. Nu cer mai mult. Missa are mereu aceeasi meteahna: in timpul saptamanii trag de ea (la 7h30)sa o scol sa mergem la scoala, ei bine sambata si duminica se scoala la 7h00 hai 7h30 cateodata.

Coralia, hi, hi Karen Millen mi se pare tare sic si cat de cat accesibil pt un brand destul de cunoscut. In prezent sunt reduceri aici in Olanda ( si in Anglia), 50%!

Anda cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ina super ca ai parte de asemenea rasfat.Dupa o perioada in care numai copii,curatenie,casa vezi..o asemenea iesire te cred ca iti incarca la maxim bateriile.

Taniafaina treaba cu e/bay ul asta...am si eu colege care isi fac aproape toate cumparaturile de acolo ,dar pana acum nu mi/m dat seama ca e asa de avantajos.Eu tot ce am luat online a fost numai de prin tara si niciodata nu am luat teapa cu nimic.Iar haine cel putin lui Andreea 80% sunt cumparate de pe net.

Acum revenind la tema de actualitate,adica porcina ,ieri iarasi numai pareri contra vaccin am auzit ..mai dar nimeni din vreo 7 persoane cu care am vb nu se vaccinase si nici familiile lor .Of..grea decizie..am zis ca mai astept.De obicei sunt hotarata in ce fac,dar cu vaccinul asta chiar sunt ca o frunza in vant..ba ici..ba colo.

Maria...AMR cateva zile pana incepi serviciul.Sa te reacomodezi bine si copilasii la fel cu bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cu somnul..nici macar nu visez sa dorm pana tarziu..de fapt niciodata n/am fost fan dormit pana la 10 de ex...prefer sa dorm mai devrem in jur de 10 seara si sa ma trezesc dimineata la 6 jumate 7..Dar acum bineinteles ca n/am parte de asa ceva...poate daca mai creste asta mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu de cand cu moartea LR-ului am renuntat la cumparat haine de pe net.
Pentru mine oricum exclus, trebuie sa probez, iar pentru copii nu mai e aceeasi situatie ca acum cativa ani, acum sunt o gramada de magazine. Cel putin in Bucuresti.
De ex in Mall-ul nou, langa C&A este un L.C.Waikiki mare cu preturi rezonabile, langa ele alt magazin numit Reserved de unde i-am luat Nataliei o gecuta tare frumoasa, redusa, cu 50 RON. Tot cu preturi mici si haine dragute este si deja cunoscutul Kiabi.
Pe langa de-alde Zara, Okaidi, Debenhams, Marks&Spencer, etc care au preturi mai mari.
Chiar avem de unde cumpara haine pt copii acum.

Cumparatul de pe net inseamna coada la posta, emotii: vine, nu vine pachetul, corespunde sau nu produsul cu poza. Nu-i mai placut sa merg cu fetele prin magazine si sa le si probez si sa apreciez calitatea cu ochii mei?

--------
Va compatimesc cu trezirea matinala, mai ales ca eu nu sunt deloc o matinala de felul meu, nici Silvia. Nati este o matinala "temperata", nu stii in we la ce ora se va trezi, orice este posibil intre 7 si 10:30.

Silvia e in "full action" seara iar dimineata imi vine sa-i dau ness in loc de laptic. Pana iesim pe usa, intre 7 si 7.50 parca doarme in picioare, se trezeste de-a binelea abia afara, la racoare. Nati in schimb dupa ce se trezeste imediat e fresh si "in action".

Mergi la inceput

Lavi ti-o dau pe missa cu imprumut si incearca sa o duci prin magazine si sa si probeze in plus... apoi sa vezi cum shoppingul pe net, pt copii, devine o reala placere!

De fapt eu ma duc in magazine fara miss si ii cumpar, in general ii vin, daca nu le dau inapoi ( foarte rar se intampla), nu iau de pe net ca vreau sa simt materialul .

Editez: Lavi cum adica a murit LR??? Nu mai livreaza in RO vrei sa zici?

Mergi la inceput

Alinush adevarul e ca Silvia e mult mai receptiva la probat si in plus daca ii cumpar ceva fara ea trebuie sa ma gandesc foarte bine sa fie pe gustul ei si nu pe al meu (sau ideal, la intersectia lor ) ca altfel nu poarta.
In plus fiind subtirica nu i se potriveste orice gen de haine, unele o dezavantajeaza, in altele efectiv inoata.

Nati probeaza doar daca are chef in schimb nu e asa mofturoasa la haine, dar pantofii o pasioneaza, ar proba oricate perechi.

Alina, s-a facut franchiza in Ro si preturile sunt mult mai mari. Nu mai renteaza versus magazinele "live".

Apropo de missa ca n-am mai vazut-o de mult: nu veniti de Pasti in Ro, la Alba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Ina, yeeeee, ma bucur mult pentru tine, cred ca exact doza asta de rasfat total iti lipsea ca sa fie totul perfect! Toata lumea era de acord ca o meriti, grozav ca ai ajuns si tu la aceeasi concluzie

Tania, mie mi-au placut mult de tot botinele negre cu gri, cel mai mult. Paypal si ebay - noi lucram cu ei din 2002, cativa ani la rand au fost zeci de tranzactii pe zi, multe cereri de anulare deschise, intotdeauna le-au solutionat favorabil. Pentru cumparator e excelent, pentru vanzator comisioanele sunt mari, insa.

Cora, refacere usoara copiilor. Imi pare rau de sincronizarea proasta, sper sa reusiti sa mergeti, totusi. Sa spun drept, eu as vrea sa ia si Maya odata bolile copilariei, sa scape de ele. 4 ani mi se pare o varsta buna. Eu am facut oreion la 12 ani si n-am mai putut sa merg intr-o tabara castigata la un concurs national, varicela tot asa, inainte de un week-end de creatie.

Sa va povestesc: Maya a invatat sa ma sune de pe fix :) Numarul meu il stia pe de rost de la 3 ani jumate, de cateva luni a invatat si cifrele iar acum stie sa foloseasca telefonul. Am 2 de 3 la rand, a mai format si aiurea, dar de cele mai multe ori nimereste si ma suna cand sunt plecata cam odata pe ora sa ma mai intrebe ce fac, cand vin, si sa-si exprime tot felul de dorinte (ieri a vrut fard de obraz roz in cutie mov :) Am copil maaare :)

Am primit de craciun camera noua, i-am dat-o ei pe cea veche, face poze destul de bune. A fost o idee buna si din alt punct de vedere, ne-am observat din exterior. In vreo doua zile la rand, dupa ce a primit-o, ne poza mereu pe amandoi, era tare linistita si preocupata de camera. Cand m-am uitat dupa doua zile pe poze, ce vad? Eu la calculator, taica-su la calculator, in diverse momente ale zilei, amandoi absorbiti si preocupati. Am avut o strangere de inima, mi-am dat seama ca de cand s-a marit si s-a cumintit nu mai fac asa multe activitati cu ea, desi acum le-ar intelege si aprecia mai bine.

Incerc de atunci sa remediez :)

Incepe sa fie interesanta si de chestiuni stiintifice (la nivel de 4 ani, desigur), acum pune mult eintrebari legate de furnicute si viata lor, organizarea in musuroi. Si imi aduc aminte de Muzeul de Stiinte Naturale de la Londra, cat de interesant este pentru copii, daca ajungeti pe acolo neaparat sa-l vizitati. Aveau la magazinul muzeului o gramada de jocuri stiintifice, de la 3 ani in sus, musuroi transparent de furnici (tare i-as lua daca as avea de unde, cand se plictiseste de ele le dai drumul pe iarba :)), cum sa faci un bec, o baterie solara, o gramada de chestii. de-abia astept sa mai ajung si cu ea.

Pupici multi :)

Mergi la inceput

Lavi eu am o mare problema: missa NU VREA sa probeze nici o pereche de papuci, sunt disperata, deja ca nu o pot duce in nici un magazin si daca totusi reusesc ( cu promisiuni de bonboana, un desen animat, etc) nu vrea sa incerce nici o incaltaminte. Daca incerc sa ii bag piciorul in ceva incepe sa se vaiete ca o doare... ce nu stiu! Ultima data i-am dat sa probeze o pereche 28 in conditiile in care avea 26 si a zis ca o strang ....pana la urma le-a luat, si sa vezi ce soada e cu 2 numere mai mari.
As fi in stare sa ii cumpar tot magazinul daca as prinde-o in toane mai bune!
Si missa are pretentii la haine, sa fie roz sau rosii sau cat mai deschise, fustele sa fie largi ca de printesa ca sa poata face piruete, isi asorteaza culorile cu atentie.... si in plus trebuie sa i le aduc la nas, adica sa nu se deplaseze ea in magazine

Mergi la inceput

Aoleu, Nati e fix pe invers, Doamne fereste sa intru cu ambele intr-un magazin de papuci sa-i cumpar Silviei ca ma innebuneste Nati ca vrea sa probeze, ca si ei ii trebuie, intre astia si astia dar mai bine sa-i probeze pe amandoi etc.
Sau in Croatia m-am dus sa-i iau papuci de apa Silviei si Nati ma innebunea care i s-ar potrivi ei: portocalii sau roz? Si "mami, astia sunt pentru fetite ca mine?" In magazine cu jucarii nu face asa.

Miha ce frumos ca Maya e asa interesata de stiinte! La mine Silvia e, de fapt e clar, ele seamana in multe privinte.

Mergi la inceput

Azi am limbarita, vad ca e calm deocamdata aici. Colega mi-e bolnava, ieri nu avea nimic azi imi trimite sms ca are gripa si se simte nasol, febra, buda, etc .

Miha, wowwww de acum grija ca daca Maya stie sa te sune pe tine, o sa isi sune in curand si prietenii . Amalia e fan fotografiat pesoana propie, imi ia laptopul (cel nou of course), si isi pune iphoto ( e un Mac) si stie ca are 3 sec pana se declanseaza, am sute de poze cu ea in toate felurile. Recent am prins-o ca se plimba cu macul in brate ( am crezut ca lesin cand am vazut-o) si fotografia peretii!

Da si la Paris este un Muzeu de stiinte pt copii, am fost in noiembrie cu miss si inca 2 copii, au fost cu totii extrem de incantati si interesati! De altfel in weekend cand nu avem program miss cere sa o ducem la Museon (muzeu de stiinte naturale din Haga, foarte aproape de unde stam acum) si ea si ta-su ar sta si o zi intreaga fara sa se plictiseasca. Eu dupa vreo ora doua imi vine sa fac si altceva.... magazine de ex

Mergi la inceput