Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinamh spune:
http://www.jurnalul.ro/stire-viata-sanatoasa/wolfgang-wodarg-gripa-a-au-organizat-psihoza-532313.html
asta am dibuit-o de dimineata...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
lavi02 spune:
Foarte interesant subiect asta cu muzeele de stiinte (sau orice) pentru copii.
Am notat, Londra, Paris, Haga. Mai ziceti daca mai stiti.
Am impresia ca si la Valencia, centrul de arte si stiinte "Reina Sofia" care are si oceanograf si muzee, e potrivit pt copii. Trebuie sa mai studiez ca ma tenteaza pt fete mai mult ca Disneyland.
Am observat in muzee ca sunt foarte atente si interesate daca le explici ce si cum, pe intelesul lor. De exemplu colosseumul din Pola are un muzeu modern la subsol cu machete, reconstituiri, amfore romane etc, le-a chiar interesat pe fete.
tania-z spune:
Io m-am intzepat ieri contra AH1N1. Desi nu sunt deloc un fan al vaccinarii.
M-am saturat, sincer, de atata suceala si logica mea a fost asa:
1. riscul nevaccinarii --- mortal (maxim)
2. riscul vaccinarii --- efecte secundare (whatever, dar raman in viata)
Deci 1 e mai rau ca 2.
Si 3. Daca totusi mor de la vaccin, ajut lumea medicala sa isi puna probleme in legatura cu eficienta lui - tot am o contributie.
Alta chestie: m-am documentat pe net, iar formarea mea ca om de stiinta a fost pur si simplu scarbita lipsa de argumente (de ambele parti, ok, dar masiv din partea celor care combat vaccinul). Multe exprimari de genul:
"vaccinul contine ceva dubios/letal/toxic"
"anumite companii castiga bani frumosi"
etc. etc. nimic concret. Doar ca nu e testat. Eh, bine, daca se mergea doi ani cu testele, probabil incepea o alta panica, cum ca nu exista vaccin. Alta dandana.
Inclusiv in interviul din jurnalul, nenea de acolo exprima o gramda de pareri personale, pare ca stie f multe, e conspirativ, vinde bine publicatia prin interviu ala. Ce imi spune? Ca banii vorbesc? Stiu si eu asta, nu conteaza ca e vb de sanatate.
Nu va suparati, dar cum poate sa spuna "Da, este o grip#259; cāt se poate de normal#259;"?? Ce inseamna "normal" pentru domnul? ca numar de decese? sau ca mecanism de functionare? sau ca ce? Pai daca nu e de natura umana si omoara in alt fel decat gripa obisnuita umana, vreau sa stiu cum actioneaza, nu numarul de decese, care, in acest caz e nesemnificativ!
Se poate sa fie o conspiratie mondiala, sa se imbogateasca nu stiu ce companii farmaceutice, dar nu am eu de gand sa imi risc viata ca sa demonstrez ca asa a fost. Virusul exista, e liber, fiecare face ce vrea...
Editez: in legatura cu vaccinul produs de Novartis, domnul spune ca acea celula din bio-reactor se dezvolta ca o celula canceroasa, dupa care se refera la aceatsa celula ca fiind sigur o celula canceroasa injectata odata cu vaccinul.
Prietena mea, plecata din Sibiu de multi ani, este director al deparatamentului de cercetare pt Europa de Est la Novertis. S-a vaccin inca din octombrie cu acel vaccin, nu a obligat-o nimeni. Si stie cum e facut. Si are doi copii.
O chestie hilara. Eu m-am vaccinat la dispensarul universitatii. Il intreb pe doctor: cum e, vin studentii sa se vaccineze? Doctorul, suparat: nu vin, ca au citit pe net ca le scade libidoul sau raman impotenti, sau mor toti peste 2 ani si nu mai vin!
bb_alinus spune:
Cristina multumim de articol, eu una cred ca o parte din ce scrie acolo e adevarat, partea cu valva si pandemia de ex. Ieri la jurnalele oficiala de la televiziuna franceza au anuntat ca epidemia de gripa porcina a incetat ( nu insemna ca nu mai sunt cazuri ci ca nu mai e epidemie), si au mai zis ca e posibil sa revina peste cateva luni.
Tania, mortal doctorul!!
Lavi iti recomand Muzeul oceanografic din Monaco daca ai ocazia.
cristinamh spune:
ceva ceva trb sa fie adevarat... n-ar iesi fum la nivelul asta fara nitel foc pe undeva...
si-am mai gasit ceva naspa :( http://www.napocanews.ro/2010/01/in-comuna-clujeana-alunis-vaccinul-impotriva-ah1n1-face-noi-victime.html
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
Noki_Lara spune:
Am vaccin la 50 de metri de mine, in cladire. Da' deocamdata stau potolita si nu ma duc la intepat. Ca asa-s io, sucita din fire. Plus ca-mi place statistica. Iar daca ascultam de statistica, mai degraba NU ne-am vaccina decat sa ne vaccinam.
Sa nu credeti ca am uitat pericolul REAL al bolii, pe care vi l-am tot povestit si voua. Doar ca pe moment incerc sa-l ignor.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
Mai acum ref la gripa cre ca ar trebui sa facem statistica...care ne/am vaccinat si care nu.Eu deocamdata sunt la nu...dar inclin spre da ...astept pana sapt viitoare.Cica va fi varful pandemiei la sf lunii.
In Sibiu sunt 125 de cazuri pana acum cf hartii de pe site/ul ah1n1.E ciudat ca satu mare n/are niciun caz...ma tot mir cum asa?
miri__b spune:
eu m-am vaccinat azi.
Tania mi se pare ciudat ca tu comanzi din Irlanda, noi de site-ul din Anglia,si erau aceleasi perechi aratate de tine.sau erai si tu pe cel englezesc?
noi am avut o perioada cand a fost postasul nostru 2 sapt. in concediu, ne-au disparut o vreo 5 colete, unul a trimis o pereche de sandale ptr. David de 3 ori, si nu le-am primit, de abia a4a oara, cand ii erau deja mici.le-am platit doar o data, nu ne-a acuzat ca mintim .
boala ebay?Sorin a pus ceasul sa sune azinoapte la 3 dimi ca sa liciteze ptr. o locomotiva HERO de la thomas ca era singura de pe site.
anda77 spune:
am inceput albumul pe 2009 pe site-ul lui nichita. am pus cateva poze doar, majoritatea de la sfarsitul anului.
http://nichita.shutterfly.com/226